Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Arminux @ 2008 07 25, 10:32)
merginos,
Gal aš labai nelaiku, kada jau smarkiai tuštinate pinigines, bet jau senai buvau užsiminusi, kad turiu keletą vienodų rinkinukų, ir noriu pasiūlyti, gal kurios susoidomėtumėt gėlytėmis,  ax.gif

Neturiu nei vienos gėlytės ax.gif todėl tikrai pirkčiau.
Atsakyti
Parašysiu, ką dar turiu pridurti:
Blogai nufotografavau, ir nesimato,bet kampe gėlyčių pakuotėse yra užrašas: ACID-FREE.
Ir viską noriu išsiparduoti komplektukais, neardant pakuotės. Išardytą nufotografavau, kad matytumėt, kas ir kaip....... smile.gif smile.gif smile.gif
ir dar keletą smulkmenyčių
turiu čia: http://public.fotki....lyts-ir-ne-tik/
Atsakyti
Pagal mane lygtais dar truksta relijos pavedimo ir kazkurios dar nerodo, tada iskart galesiu issiusti apmokejima. Jei viskas gerai kita savaite dziaugsimes siuntiniais.
Atsakyti
lauramama, teks man prašyti už mane užmesti doh.gif , blyn, o kad galėčiau pervesti turiu varyti į savo "kaimo" banką ir iš vienos sąskaitos permesti į internetu valdomą doh.gif Blyn, ragas, gal aš tau rytoj paskambinsiu. Varau dabar į paštą žiūrėti ką ten gavau.
Didžiausia bėda, kad savaitgaliais bankai pas mus nedirba...Oi, pala, o tas lyg tai dirnba... blyn, nereikėjo tiek to vyno gert.
Vž, rytoj tau skambinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 26 liepos 2008 - 00:11
QUOTE(relija @ 2008 07 26, 01:09)
lauramama, teks man  prašyti už mane užmesti doh.gif  , blyn, o kad galėčiau pervesti turiu varyti į savo "kaimo" banką ir iš vienos sąskaitos permesti į internetu valdomą doh.gif  Blyn, ragas, gal aš tau rytoj paskambinsiu. Varau dabar į paštą žiūrėti ką ten gavau.
Didžiausia bėda, kad savaitgaliais bankai pas mus nedirba...Oi, pala, o tas lyg tai dirnba... blyn, nereikėjo tiek to vyno gert.
Vž, rytoj tau skambinu

nesinervink tu taip, kazkaip isspresim pirmadieni,niekur tik didziuosiuose miestuose bankai nedirba savaitgaliais.
Atsakyti
Miglota, nezinau ar jau turi ta Bite, bet jei neturi uzmaciau laaabai gera kainyte http://www.papirloft...a60198b300aabb3
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 27, 12:58)
Miglota, nezinau ar jau turi ta Bite, bet jei neturi uzmaciau laaabai gera kainyte http://www.papirloft...a60198b300aabb3

Kiek zinau, Miglota laukia BIG BITE is JOAN ax.gif
Atsakyti
Manau, kad jau pirmadieni turesiu visu prekytes. Nes siandien siuntinukas isskrido clap.gif Jei dar neorganizuojam grand myto ir nekantraujam issidalinti,tai tada kita savaite palnuokit kuria diena pas mane uzsukti.O gal laukiam kol gris astaa, kristi13?
Atsakyti
jau gryžau štai ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 29, 21:33)
jau gryžau štai ir aš mirksiukas.gif

apsireisk arminux, ji taves iesko
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 29, 22:03)
apsireisk arminux, ji taves iesko

Reikalai jau sutvarkyti. Viskas OK good.gif ok.gif
Atsakyti
Noriu paklausti. Gal kuri žinote kur ir kaip galima va taip įsirišti knygelę?

user posted image
Papildyta:
gal yra kur nors bent spyralių tokių... Aš turiu tokį albumėlį namie vieną, bet neikaip nesuprantu kaip ji įrišama... nu niekaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 29 liepos 2008 - 22:16