Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

http://www.joann.com...PRODID=prd37818
Pabandysiu paskaiciuoti/primesti kaina: 13.99x2.35x1.15=37.80lt, plius 13$ uz siuntima i LT, tai man gaunasi apie 70lt su siuntimu ir JAV, nebus daugiau.
kadangi yra 58 lapai, tai lapo kaina gaunasi apie 1.30lt, as meno muzoj uz A4 spalvoto popieriaus plono mokejau 2.00-2.50lt Man apsimoka pirkti is JAV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 24 liepos 2008 - 21:38
Issiunciau visoms saskaitas mirksiukas.gif
Atsakyti
lauramama ieškau saskaičiukės bet nerandu. Jeigu tau nesunku kitaip įrašyk į az. Pas manę tik 3 prekytės (krokodilas ir 2 COLOR BOX pigmentiniai rašalai-gėlytės). Nieko nesuprantu su savo el paštu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 25 liepos 2008 - 07:37
Lauramama, sąskaitos negavau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 25, 08:37)
Lauramama, sąskaitos negavau  g.gif

Cia senasis uzsakymas, musu naujojo teks palaukti, nes jis tik uzsakytas mirksiukas.gif
Papildyta:
Kad nesigautu cia turgaus, sugalvojau daryti taip:
Kiekvienai atskiarai suskaiciuosiu kiek turite man pervesti uz preke+siuntimas JAV+tarpininkavimas. Uz siuntima iki LT paskaiciuosiu kai gausiu jusu pakus.Tada atsiskaitysim per myta, o as dabar trukstama pinigu suma, uzdesiu pati.Man regis Miglota dar atostogauja, tai teks man ir uz ja uzdeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 25 liepos 2008 - 07:50
Gerai Lauramama, paskaičiuok ir šnd pervedu pinigus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 25, 08:52)
Gerai Lauramama, paskaičiuok ir šnd pervedu pinigus.  4u.gif

Pradejau dabar skaiciuoti ir pamaciau kad apylygus tie jusu siuntinukai (sprendziu pagal siuntimo kaina JAV), tai gal dalinam bendra siuntimo iki LT suma i lygias dalis?
Siek tiek daugiau gaunasi toms kurios big bite uzsisakinejo, bet tai cia 1 dolerio skirtumas.Tai kaip?Ir tada bus viskas aisku ir nereiks simta kartu pervedineti.Ar as neteisi?
Atsakyti
Man visai nesvarbu. galiu ir daugiau sumokėti, kad tik greičiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 25, 08:49)
Cia senasis uzsakymas, musu naujojo teks palaukti, nes jis tik uzsakytas  mirksiukas.gif

Supratau doh.gif
Nekantruolė aš hihihi.gif
Atsakyti
lauramama koks skirtumas greičiau sukam šį reikaliuką, nes po pietų išvykstu. Noriu grečiau atsiskaityti
Atsakyti
Nenoriu likti skolinga ax.gif
Atsakyti
merginos,
Gal aš labai nelaiku, kada jau smarkiai tuštinate pinigines, bet jau senai buvau užsiminusi, kad turiu keletą vienodų rinkinukų, ir noriu pasiūlyti, gal kurios susoidomėtumėt gėlytėmis, ax.gif
Imetu porą nuotraukų:

user posted image

user posted image
Atsakyti