Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(lauramama @ 2008 07 24, 07:53)
Kazkuri is musu uzsisake knygu.Tai jos sake labai daug sveria ir aisku tie big bite.Didziausia tikimybe,kad pacios baigsim rusiuotis ir sverti cia LT.Taip kad as jau su siaubu laukiu bendros saskaitos ,kuria turesiu apmoketi.o paskui cia atsirokuosim.

QUOTE(aasta @ 2008 07 24, 09:15)
Lauramama, o jei išsiųs vieną siuntinį, ar tau nebus jokių problemų, jei reikės sumokėt, o po to mes su tavim atsirokuosim?

Mano bus labai daug popieriaus, atrodo apie dešimt rinkinių ax.gif
Nu, tai aš ir sakau - atsiliginsim. Dar kartą klausiu - MEDŲ MĖGSTI?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 24, 15:40)
Mano bus labai daug popieriaus, atrodo apie dešimt rinkinių ax.gif
Nu, tai aš ir sakau - atsiliginsim. Dar kartą klausiu - MEDŲ MĖGSTI?

as alergiska medui, siaip megciau smile.gif
Man tikrai niekuo lygint nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
isikisiu truputika apie svorius, cia jums keli pvz,

tokio popieriaus pokas sveria 1kg
user posted image user posted image

o sitas pokas sveria 1,1kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 24 liepos 2008 - 18:19
QUOTE(lauramama @ 2008 07 24, 16:54)
as alergiska medui, siaip megciau  smile.gif
Man tikrai niekuo lygint nereikia mirksiukas.gif

na va sad.gif kaip gaila...tada gal alaus??? drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 24, 19:18)
isikisiu truputika apie svorius, cia jums keli pvz,
tokio popieriaus pokas sveria 1kg
o sitas pokas sveria 1,1kg

Šakės...įdomu kiek vieno kg. atsiuntimas kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 24, 20:37)
na va sad.gif kaip gaila...tada gal alaus??? drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
Šakės...įdomu kiek vieno kg. atsiuntimas kainuoja doh.gif

Nemazai kainuoja.
Atsakyti
as nemazai popieriaus prisisakiau. na bet ne kasdiena uzsisakineju. kazkaip net negaila pinigu. be to, sventam reikalui biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog perkeliu informaciją į reikiamą puslapį 4u.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 07 23, 13:08)
akriliniu dazu yra pirkti thomas philips ir meno muzos pardese.As turiu is Thomas philips, labai patiko!O baltu tai visa didziule bonka pasiemiau

QUOTE(kristi13 @ 2008 07 23, 14:48)
Ir aš perku iš Thomas philips parduotuvės dažiukai tikrai geri ir tiršti todėl man jie ir patinka. Turiu nemažą buteliuką nusipirkus iš puseplius parduotuvės štamperijos firmos dramblio kaulo spalvos dažiukų. Jie skirti dekupažui tačiau esant reikalui tinka ir SB. Tik jie skystesni. thumbup.gif

Dar štai pamiršau paminėti Thomas Philips parduotuvėje panašiose dėžutėse pakuojami ir aliejiniai bei akvareliniai dažiukai reik gerai apsižiūrėti. Mano draugė per klaidą nusipirko akvarelinius tai tie nelabai patiko. doh.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 07 23, 20:20)
Štai tame didelaime butelyje balti dažai yra visai kitokie nei dėžutėse po 5 tubeles (5 spalvos po 100ml) Tiesą pasakius, man nelabai patiko jų konsistencija bei tai, kaip jie lėtai džiūsta - visiškai priešingai nei iš dėžutės.  doh.gif  Plius jie kažokie skystoki ir per skaidrūs  g.gif  Na čia gal man taip "pasisekė" nugriebti nekokius dažus  doh.gif  Bet tokių nebeperku  schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 24 liepos 2008 - 20:12
QUOTE(aasta @ 2008 07 24, 21:01)
as nemazai popieriaus prisisakiau. na bet ne kasdiena uzsisakineju. kazkaip net negaila pinigu. be to, sventam reikalui biggrin.gif

na... g.gif matyt tu teisi. Manau, kai pamatysiu popierių pamiršiu kiek kainavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 24, 21:18)
na... g.gif  matyt tu teisi. Manau, kai pamatysiu popierių pamiršiu kiek kainavo lotuliukas.gif

Norit paguosiu? Jei pirkti LT, tokio popieriaus nerasit. Jei siustis is EBAY, dazniausiai nesiuncia Worlwide, nes formatas nepatogus. O jei ir siuncia, toks pokas kainuoja apie 130lt uz vieneta.
Atsakyti
manau bet kokiu atveju is laimes sokinesiu pamaciusi rastuota popieriu. biggrin.gif
lauramama, paguodei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 24, 21:23)
Norit paguosiu? Jei pirkti LT, tokio popieriaus nerasit. Jei siustis is EBAY, dazniausiai nesiuncia Worlwide, nes formatas nepatogus. O jei ir siuncia, toks pokas kainuoja apie 130lt uz vieneta.

tai kaip supratau, toks pokas iš joann su siuntimu bus mažiau nei 130?
Puiku, tikrai paguodei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 24 liepos 2008 - 21:05
QUOTE(relija @ 2008 07 24, 22:04)
tai kaip supratau, toks pokas iš joann su siuntimu bus mažiau nei 130?
Puiku, tikrai paguodei thumbup.gif
speju kad apie 70-80lt ( kaskada sau galvojau parsisiusti, tai bandziau pasiskaiciuoti/paspelioti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 24 liepos 2008 - 21:10