Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(relija @ 2008 07 23, 22:24)
lauramama klausyk, kaip vadinasi angliškai tie nuotraukų prilaikytukai??? Ir kas trečioje fotkėje?

Nuotrauku laikytuvai - photo turns (bent jau pas mane taip)
O trecioje nuotraukoje - tai tik keli lapukai raidziu, cia visas alphabetas - didziosios plius mazosos punchouts raides.
http://www.addictedt...com/ProductList
http://www.addictedt...com/ProductList
Atsakyti
Paskutines naujieos is tarpinikes: jiani net neissivaizduoja kaip mums sukomponuoti dezutes. Zodziu, gali buti taip kad kiekvienos atskirai ar keliu meginu daigteliai keliaus su kitu merginu drabuzeliais. As jai sakiau kad galima ir taip siusti, svarbu kuo greiciau. Jei siustu viska pas mane vienu kartu, dezes nuo zemes neatkelciau g.gif doh.gif Ir ko mes ten taip prisirinkom g.gif
Atsakyti
Jaučiu kad krokodilai ir popierius sveria daugiausiai.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 24, 06:53)
Jaučiu kad krokodilai ir popierius sveria daugiausiai.

Kazkuri is musu uzsisake knygu.Tai jos sake labai daug sveria ir aisku tie big bite.Didziausia tikimybe,kad pacios baigsim rusiuotis ir sverti cia LT.Taip kad as jau su siaubu laukiu bendros saskaitos ,kuria turesiu apmoketi.o paskui cia atsirokuosim.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 24, 07:53)
Kazkuri is musu uzsisake knygu.Tai jos sake labai daug sveria ir aisku tie big bite.Didziausia tikimybe,kad pacios baigsim rusiuotis ir sverti cia LT.Taip kad as jau su siaubu laukiu bendros saskaitos ,kuria turesiu apmoketi.o paskui cia atsirokuosim.

Siaubas na ir užsikroviai sau naštą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 24, 07:53)
Kazkuri is musu uzsisake knygu.Tai jos sake labai daug sveria

Aš vieną knygą užsisakiau ir popieriaus gal keturis rinkinius.
Visa kita smulkmė ...
Vien tik mano prekiu svoris įtariu nemažas doh.gif

Lauramama, gal rimtai - tegul krauna viską į vieną ...
O mes jau čia pasidalinsim.
Tau už didelį darbą - reiks kažkaip atsidėkot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 24, 08:33)
Aš vieną knygą užsisakiau ir popieriaus gal keturis rinkinius.
Visa kita smulkmė ...
Vien tik mano prekiu svoris įtariu nemažas  doh.gif

Lauramama, gal rimtai - tegul krauna viską į vieną ...
O mes jau čia pasidalinsim.
Tau už didelį darbą - reiks kažkaip atsidėkot  g.gif

Tai jinai manes vakar atsiklause ar taip gali daryti, as sakiau daryk kaip tik nori,tik issiusk kuo greiciau. Ten kiekvienos svoris panasus gaunasi, jei ne knyga, tai tas agregatas, jei ne agregatas tai popieriaus rinkiniai, bet i kruva sudejus viska gaunasi sunku mirksiukas.gif
O atsidekoti nera uz ka. As gi nevargstu.Man tik labai nepatogu kai uzsitesia sitas reikalas.Zinosim kad masiniu apsipirkimu vienu kartu nedaryt.
Atsakyti
Lauramama, o jei išsiųs vieną siuntinį, ar tau nebus jokių problemų, jei reikės sumokėt, o po to mes su tavim atsirokuosim?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 24, 09:15)
Lauramama, o jei išsiųs vieną siuntinį, ar tau nebus jokių problemų, jei reikės sumokėt, o po to mes su tavim atsirokuosim?

Neturetu buti, nebent desimtim tukstanciu reiktu uzdeti, tai tada bijociau rizikuoti.
Atsakyti
Visuomet pirmieji užsipirkimai tokie dideli ... tikiuosi ateityje tik pritrūkusius dalykiukus dasipirkinėsiu ...
Gal jau užteks pagaliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 24, 11:32)
Visuomet pirmieji užsipirkimai tokie dideli ... tikiuosi ateityje tik pritrūkusius dalykiukus dasipirkinėsiu ...
Gal jau užteks pagaliau  g.gif

O mano siuntinukas šį kartą labai kuklus turėtų būti, pagrinde akriliniai štampukai ir akutės.....bet labai smagu, kad reikaliukai visgi juda...o mes jau ko ko kantrybės turim........ 4u.gif
Atsakyti

Kur rasti kampukų nuotraukoms, auksinių g.gif ? "Senam naujam" buvo, bet dabar rinkinio neturi, tik po vienetą, netinka toks variantas, bandžiau paieškoti, gal kuris didesnis foto salonas turi, ale nerandu kažkaip unsure.gif , aišku, geriausia būtų acid free... jei kur pamatysit, brūkštelėkit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti