Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Sanrita @ 2008 07 22, 20:33)
Lauramama, ačiū už dovanėles  thumbup.gif
Gėlytės gražutės  mirksiukas.gif
Šiandien turėjom mini meetą su Babyface, viską perdavė  mirksiukas.gif
Valanda pralėkė, kaip minutė ...

Jei teisingai supratau, atsiskaitysiu su Joann's prekėmis ?

Nera uz ka.Labai soriuks, kad velavau, pastas nervino, nedirba man tinkamu laiku.
Jo, atsiskaitysi kartu su JOAN. nera cia ko tokias sumeles pervedineti, nuskaito bankai mokescius mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Lauramama, įgrysiu tau negyvai. smile.gif Ar dar nieko negirdėt dėl mūsų siuntinių?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 23, 08:39)
Labas rytas,
Lauramama, įgrysiu tau negyvai.  smile.gif Ar dar nieko negirdėt dėl mūsų siuntinių?

Siandien dar karta uzklausiau. As jau bandau strategija: uzsakiau pas ja musu paskutinius norus (relija, astaa, kristi ir arminux), dar vakar uzsakiau labai daug drabuziu MB, sau ir vaikui, prisijunge ir drauge.Tai manau,kad netures kur detis paskubes suskaiciuoti, nes per didele suma jau ant manes kabo. Va taip sugudravau. g.gif Kantrybes!
Atsakyti
Na aš šiaip kantri, bet reikalas tas, kad kitą savaitę paskutinę dirbu. O po to 7d. išvažiuoju. Tai dėl to ir pradėjau psichuot. Noriu bent jau susimokėt. Dar dėl Scrapukės siuntinio pergyvenu. doh.gif Tikiuosi neateis iki rugpjūčio 10d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 23, 09:47)
Na aš šiaip kantri, bet reikalas tas, kad kitą savaitę paskutinę dirbu. O po to 7d. išvažiuoju. Tai dėl to ir pradėjau psichuot. Noriu bent jau susimokėt. Dar dėl Scrapukės siuntinio pergyvenu.  doh.gif Tikiuosi neateis iki rugpjūčio 10d.  g.gif

As uz tave uzdesiu, nepsichuok. Ramiakas. Sustrateguosim kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 23, 10:10)
As uz tave uzdesiu, nepsichuok. Ramiakas. Sustrateguosim kazkaip.

Na tada ramiakas smile.gif
Atsakyti
Lauramama, čia tik taip klausimuks ...
Jei jai nusiunti užsakymą, per kiek laiko prekės būna pas tave ?
Kokie pristatymo terminai iš tos tarpininkės ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 23, 11:31)
Lauramama, čia tik taip klausimuks ...
Jei jai nusiunti užsakymą, per kiek laiko prekės būna pas tave ?
Kokie pristatymo terminai iš tos tarpininkės ?

As praeita karta gavau labai greitai:uzsakiau, po menesio apsimokejau saskaita(nes mergina atostogavo LT) ir po 4 dienu jau turejau rankose siuntinuka. Nuo apmokejimo per savaite ateina siuntinys tikrai. O si karta tai as nezinau kodel jinai delsia.Ar prekiu neisrusiuoja ar kas jai ten.PArasiau as jau jai kad skaiciuotu.Bet nepaklibinsiu gi.Jau nepykit tik galit mane bash.gif
Atsakyti
CIA kai kas ka jau gavau is musu siuntinio, tik cia ne is JOAN.Kazkodel delsia musu tarpininke su JOAN g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 23, 17:37)
CIA kai kas ka jau gavau is musu siuntinio, tik cia ne is JOAN.Kazkodel delsia musu tarpininke su JOAN  g.gif

nu tie mini remeliai tai wub.gif
Atsakyti
CIA kai kas ka jau gavau is musu siuntinio, tik cia ne is JOAN.Kazkodel delsia musu tarpininke su JOAN  g.gif

4u.gif nu labai gražu..PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif ........tik gaila kad tokių grožių reikia ieškoti už jūrų marių...........Kada tai tai taps realybė mūsų parduotuvėse........... ax.gif
Atsakyti

lauramama klausyk, kaip vadinasi angliškai tie nuotraukų prilaikytukai??? Ir kas trečioje fotkėje? Tiesiog didelės raidės? Blyn, aš tai tik sugebu popieriaus ir skylamušių užsisakyti...Labai noriu į meetą, galėsiu tada klausinėti iki susirietimo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arminux @ 2008 07 23, 19:45)
tik gaila kad tokių grožių reikia ieškoti už jūrų marių...........Kada tai tai taps realybė mūsų parduotuvėse........... ax.gif

va va , pritariu, bo dabar afyg... daug laiko paleidžiu ieškodama priemonių po šimtą pardžių, o taip norėtųsi vienos...kokių penkių aukštų...ir vien priemonės, kurios man tinka...
O tokio prekybcentrio pavadinimas galėtų būti "BANKROTAS" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti