Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(*MAGIC* @ 2008 07 21, 01:00)
Oi- aš čia vis įlendu ir įlendu biggrin.gif.
Nesu 'scrapintoja' ir nelabai 'prijaučiu' šiam užsiėmimui, bet va visos tos priemonės tai domina, nes jas pati naudoju savo darbuose įvairiuose. Taigi, nors ir ne manęs klausta, bet galiu truputį papasakot, kad tie rašikliai naudojami su 'embossing powder', tik , jei tas pudras barstai ant antspauduotų vietų, tai antspaudus dažai į visokius 'šlapesnius' dažus/pagalvėles (pigmentines ar specialias bespalves embossinimui) o šitais rašikliais gali pats papaišyt ar pasinaudot kokiais trafaretais. Tai tiesiog 'šlapesnis' rašiklis, kurio pagalba 'prilipinami' tie 'emboss' milteliai prieš 'prikepinimą'.
Atsiprašau smile.gif , jei lendu ne į savo 'daržą', ale labai norėjos pasisakyt biggrin.gif

Patarimai niekada nepamaišo nes apie visas tas priemones tiek mažai informacijos aplinkui yra. Džiaugiuosi kad nori padėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 07 21, 01:00)
Oi- aš čia vis įlendu ir įlendu biggrin.gif.
Atsiprašau smile.gif , jei lendu ne į savo 'daržą', ale labai norėjos pasisakyt biggrin.gif

Na kas čia dabar??? Tai tik dažniau lisk, jei tik turi ko mus pamokyti - tai būtinai turi apsilankyti ir pasisakyti mirksiukas.gif Ačiū
Atsakyti
Tosk, dingusi iš eterio, bet gal išgirsi mano klausimą verysad.gif

Kokius fotoaparato objektyvus tu turi ?
Jei gali pasigirk savo technika ....

Vedu nuomonių apklausą blush2.gif
Atsakyti
jei kas važiuosite į PL, siūlau apsilankyti čia 4u.gif pati per vėlai pamačiau doh.gif čia kur minėjau apie parduotuvę Rygoje, tai va ten yra žyyyymiai didesnės thumbup.gif o jei įdomu plačiau, tai yra puslapis šitas, kur matosi jų asortimentas ax.gif tik kalba neaiški doh.gif bet pagal paveiksliukus galima atsirinkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 22, 12:55)
jei kas važiuosite į PL, siūlau apsilankyti čia  4u.gif pati per vėlai pamačiau  doh.gif čia kur minėjau apie parduotuvę Rygoje, tai va ten yra žyyyymiai didesnės  thumbup.gif o jei įdomu plačiau, tai yra puslapis šitas, kur matosi jų asortimentas  ax.gif tik kalba neaiški  doh.gif bet pagal paveiksliukus galima atsirinkti  blush2.gif

Bielastokas tai visai netoli... bent jau nuo musu...
Atsakyti
Laba...ziurineju dabar musu senas temas ir niekur nerandu kur kalbejom apie albumus..gal kuri galit padeti?..kazkada scrap 8 buvo minejusi kurie albumai scrapbookingui yra geriausi..noreciau is joann.com uzsisakyti bet nezinau kokios firmos rinktis kad butu kokybiskas.o gal zinot kur Lt geru albumu scrapbookingui yra 30x30?
Atsakyti
Cia mamytem,kurianciom vaikam puslapius,gal kam pravers-113 sagiuku kainavo 3.5lt(pirkau "viska uz viena eura ") ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 22 liepos 2008 - 14:07
Eglu gal pravers tai skrapukės komentarai apie albumus paieškojau ir radau. Skrapuke nepyk.
QUOTE(Scrap8 @ 2007 09 13, 22:42)
Taip, yra spec acid-free albumai. Pradejau naudoti Amanda Blu albumaus vaikam. Man jie labai mieli ir apdengti minksta medziagyte. Bet kuo vyresni vaikai auga pereisiu i su paprastu virseliu. SB albumai turi tokias plasmasinias "kisenes" kur imeti gatava puslapi. Gali tu kiseniu atskirai nupirkti ir padidinti albuma, bet tada gausius toks gremozdas kaip mano smile.gif
Nufotkinau du Amanda Blu albumus.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
dar norejau dadeti kad JAV albumai pagrinde yra dvieju dydziu matuojama inciais 12inchx12inch (kaip mano apie 30 cmx 30cm), ir popieriai pritaikyti tokio pacio dydzio. Ir taip pat yra standartinio "biznio laisku" dydzio albumai ir popierius , JAV tai 8,5 inch x 11 inch. Pliusas dirbant su standartu tai as galiu ka noriu tiesiogiai atspaustinti printeriu, neriakia kirpti, bet...man daugiau vietos daugiau smutkiu kur galima sudeti smile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2007 09 13, 22:51)
jei sugadinsiu, atspausdinsiu dar ju kruva  rolleyes.gif (viskos nuotraukos pas ..mane skaitmeniniam formate).Tuos Amanda Blu albumus gavau ant sale uz $23 dol uz viena. Bet paprasti be tokiu virseliu  pigesni.
cia nuoroda Amanda Blu albumu tik baby kategorijoj
albumai naujagimiui

QUOTE(Scrap8 @ 2007 09 15, 16:13)
Yra dar tokiu albumu kaip sakytu tarybiniu, kur sudedi nuotraukas su lipniais kampuciais ar diviguba juosta, ir bet kokio/nestandartinio dydzio nuotraukos tilps, tiktai sie yra acid-free/archival. Jie Euro gamybos, vadinasi KOLO (gal rasite kur LT, ar bent eBay uzsisakyt galima). Taip pat galima nusipirkti papildomu puslapiu kad pastorint albuma ir tu plasmasiniu ideklu kad apsaugotu nuotraukas (man jie ne kaip kadangi nepritvirtinti prie puslapio tai daznai nuslenka ta plasmase (parasiau as kompanijai laiska, tai dizaino korespondenrtas man atrase kad pakeis ir padekojo). Albumai simpatiski, labai modernus,yra visokiu dydziu (as ikeliu dvi nuoptraukas mano vestuviniu nuotrauku ir keliones. Vieno virseli pagrazinau, kito ne. Jie medziaga apdengti, o vidiniai puslapiai gali but balti ar juodi. As susidejus savo vestuvines nuotraukas ir po-vest kelione.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 22 liepos 2008 - 14:25
Kristi 13: labai tau aciu..einu dabar rinktis ir uzsakinet:)
Papildyta:
Vasar gimusi o kur tokia parduotuve atrasti Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 22, 15:46)
Kristi 13: labai tau aciu..einu dabar rinktis ir uzsakinet:)
Papildyta:
Vasar gimusi o kur tokia parduotuve atrasti Vilniuje?

Zinok nezinau,man rodos anksciau buvo priesais kalvariju turgu,dar Kauno 2
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 22, 15:08)
Zinok nezinau,man rodos anksciau buvo priesais kalvariju turgu,dar Kauno 2

reikes gal www.imones.lt paieskoti:)
Atsakyti
Lauramama, ačiū už dovanėles thumbup.gif
Gėlytės gražutės mirksiukas.gif
Šiandien turėjom mini meetą su Babyface, viską perdavė mirksiukas.gif
Valanda pralėkė, kaip minutė ...

Jei teisingai supratau, atsiskaitysiu su Joann's prekėmis ?
Atsakyti