QUOTE(siaudukes @ 2008 07 13, 11:20)
tuoj tuoj pasirodys geltona ir plyšta ,,bombardavi,,pumpurai
kitiems metams pas mane auga misinys pinlaviduriu, tai labai jau tikiuos baltu [tfu tfu kol misiniai manes nenuvyle
]
QUOTE(vida777 @ 2008 07 13, 12:19)
man visu graziausia dideli langai be uzuolaidu, kai vidus susilieja su aplinka - grazu ir vasara, ir ziema
, bet ner galimybes dideliems langams
, o pasiteisintu 100% grozio atzvilgiu
QUOTE(smth1 @ 2008 07 13, 13:19)
1.Ne. Ideja buvo ta siena apzeldinti atseit nereikliais alpinariniais augalais,
Alia bet taciau tiems augalams sumanymas nepatiko. Taigi dabar darysim kriokli
2.rokoko- turiu nuvilt, nera tas gelynas kazkoks ispudingas pas mane, ir klaidu jame dar yra. Rudeni sukeist vietomis kai ka reikes.
3.P.S. tikiuosi, kad kuri nors skaitanti si foruma, pasisems naudos is tavo issamaus zydincio gelyno aprasymo. Gera nuoroda orientuojantis kas po ko zydi.
4.Ir dar- man patiko tavo ta dalis kiemo, kur auga sidabrine eglute. Nezinau kas ten kelme- panasu i zydincia melsve? Atrodo tikrai l. zaviai.
1.na, tai ir as iskart pagalvojau - o kur augalai arba vanduo?
tadu viskas ciki
2.Na ir kas, del neispudzio nieks galvos nenuraus, o dalintis vaizdais reik del sportinio intereso, ir, vardan teisybes, pagaliau!
O kas cia klaidu nedaro?..
3.Dekui
del zydejimo - teko pagelbet truputi
. Jei pastebejai, tai antrojo gelynelio augalai sakniagumbiniai [jurg, kanos] ir svogun [kardel] - sudaiginti sukisti, tik astru ir snapuciu apvadas ''stacionaras''.
4.taip, ten melsve. perkelus pora keru, nukirpau ziedus del ''nekankinimo'' ir geresnio isisaknijimo. tai tokias "ätliekas" ir priglaudzia sis kelmas
ta kiemo dalis - didziuju spygliuociu ''sodas'', uzaugintas uosvio. Jis kaireje didziojo gelyno, ir labai dziugina zaluma ziema
,kai vietoje geliu - plika zeme.
QUOTE(Balanda @ 2008 07 13, 15:07)
Vakar tokių gėlių turguje radau,prisodinau jau pintinę
va šitas gėlynas dabar koks
Rokoko,jau tas tavo žemaūgis kreminis jurginas koks gražus
.Man labai gražu,kai šakos auga nuo pat žemės.
puosniai pintine padabinta
, ir gelynas labai mielas kaimietukas
mano jurginas berods LEONARDO veisle.
man ir grazu nuo zemes sakos, jusu egle fantastiska
mes nukirtom ir del praktiniu sumetinu, ten padejus suoliuka pries keleta metu.
QUOTE(simson @ 2008 07 13, 15:33)
As skubu pasidziaugti pirmaja mano lelija, si ryta issiskleide,ji turejo buti su juodais taskiukais, bet ir tokia grazi
[
va va, ir tau tas pats - nufotkink ta raudonuma kad nori
lelija
maniskes tokios pat.
siand bandziau fotiko nustatymus, ir stai kas isejo:
muse tai gerai matyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 13, 17:01)
junkis ir rodyk savo grožius o o per interneto albumus dedant foto sakyčiau limitų
nėra.
taip! nera