Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(siaudukes @ 2008 07 13, 12:20)
user posted image

tuoj tuoj pasirodys geltona  bigsmile.gif ir plyšta ,,bombardavi,,pumpurai ax.gif

toks nekaltas žavesys wub.gif
reikia ir man pilnavidurių kažkaip užgyvent g.gif
Atsakyti
pririnksiu sėklų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 12, 23:49)
asmeniniu pavyzdziu pasakysiu mirksiukas.gif , kad bespalviuose, neutraliuose namuose gyvenu, net kamb. geliu beveik neauginu... nors kieme dziungles...

ax.gif mano bendraminte - as irgi pastebejau, kad kuo toliau, tuo labiau kambariniu geliu nebenoriu, na nebent gele/medi.... man visu graziausia dideli langai be uzuolaidu, kai vidus susilieja su aplinka - grazu ir vasara, ir ziema wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 13, 00:49)
O ta akmenine siena - tiesiog siena??? , t.y. dekoras?..
Jei taip, tai kaip cia db sukritikuot neizeidus 4u.gif , kazka protingo pasakyt... g.gif na tiesiog ji beprasmiska man ax.gif

Ne. Ideja buvo ta siena apzeldinti atseit nereikliais alpinariniais augalais, kurie pagal literatura ir beje gyvai uzsienyje matytus pavyzdzius pateke i plysi tarp plytu, isbujoja. Zodziu jie turejo svirti ir apzeldinti ta siena. Kazkur archyvuose dar turiu nuotrauka kaip atrode pati pradzia. Alia bet taciau tiems augalams sumanymas nepatiko. Taigi dabar darysim kriokli smile.gif
rokoko- turiu nuvilt, nera tas gelynas kazkoks ispudingas pas mane, ir klaidu jame dar yra. Rudeni sukeist vietomis kai ka reikes.
P.S. tikiuosi, kad kuri nors skaitanti si foruma, pasisems naudos is tavo issamaus zydincio gelyno aprasymo. Gera nuoroda orientuojantis kas po ko zydi. Ir dar- man patiko tavo ta dalis kiemo, kur auga sidabrine eglute. Nezinau kas ten kelme- panasu i zydincia melsve? Atrodo tikrai l. zaviai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 13, 13:19)
ax.gif  mano bendraminte - as irgi pastebejau, kad kuo toliau, tuo labiau kambariniu geliu nebenoriu, na nebent gele/medi.... man visu graziausia dideli langai be uzuolaidu, kai vidus susilieja su aplinka - grazu ir vasara, ir ziema  wub.gif .

Ir as tokia blink.gif . Neturiu uzuolaidu, velai vakare roletus nuleidziam
Atsakyti
Vakar tokių gėlių turguje radau,prisodinau jau pintinę g.gif

user posted image

na, žinokit,tokią gali nusipinti bet kas,labai labai paprasta,sunkiau rasti tinkamų karklų ax.gif
Crocus,niekada nesu iš rudens sodinus našlaičių,o jas žiemai ar reikia pridengt ? blush2.gif
va šitas gėlynas dabar koks rolleyes.gif

user posted image
Jurginai jau pradeda žydėt,o sodinau gana vėlai ir nedaigintus.
Rokoko,jau tas tavo žemaūgis kreminis jurginas koks gražus wub.gif
tai mano tada jau proproprosenele  , aukstesne uz nama.
apatines sako nuskursta - tai normalu, matyti foto, kad nugenetos jos [pries kelis metus]
anksciau, kiek pasiekdavom, ir spygliukus jaunus nulauzydavom, kad appacioje medis nebesiplestu is sonus

Pas mus viena sidabrinė eglė liko,buvo trys,susodintos trikampiu.Man labai gražu,kai šakos auga nuo pat žemės.Kiek jai metų,nežinau, virs 20 turėtų būti,mes čia gyvenam tik penktus metus.

user posted image

Atsakyti
biggrin.gif As skubu pasidziaugti pirmaja mano lelija, si ryta issiskleide,ji turejo buti su juodais taskiukais, bet ir tokia grazi thumbup.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 13, 13:19)
ax.gif  mano bendraminte - as irgi pastebejau, kad kuo toliau, tuo labiau kambariniu geliu nebenoriu, na nebent gele/medi.... man visu graziausia dideli langai be uzuolaidu, kai vidus susilieja su aplinka - grazu ir vasara, ir ziema  wub.gif .

Pas mane taip pat kambaryje gėlių minimaliai. Kambaryje jos mane erzina. Turiu keletą paparčių, sanpaulijų ir juka su nolina.
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 07 13, 00:49)
tai, ka, man isproteti nuo sidabrines egles milzines panoseje, isivaizduojat, ziema vasara tie patys medziai, ta pati zalia siena doh.gif , AAAA!!!! lotuliukas.gif
foto pro langa
user posted image
Juk tas Linukes kampas net ne panosej..

Ir aš tokios pat nuomonės, jei žmogui gražu raudonas augalas, tai tegu jis jį ir augina, atsibos tai nugenės arba išraus. O bordo spalva nei kiek neerzina jei ji tinkamai suderinta su kitomis.
Atsakyti
4u.gif Sveiki !!! Prisijungiu prie Jūsų. Čia, pas Jus, labai, labai gražu!!! thumbup.gif
Kolkas savo nuotraukų negaliu įdėti, kiek suprantu, tai reikia turėti 100 žinučių, o vėliau būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RASAJAN @ 2008 07 13, 17:45)
4u.gif Sveiki !!! Prisijungiu prie Jūsų. Čia, pas Jus, labai, labai gražu!!! thumbup.gif
Kolkas savo nuotraukų negaliu įdėti, kiek suprantu, tai reikia turėti 100 žinučių, o vėliau būtinai biggrin.gif

junkis ir rodyk savo grožius mirksiukas.gif o žinučių limitas reikalingas tik kai dedi foto per forumo galeriją (na ten apačiojerašant žinutę kur būna tekstas "Prie šios žinutės galite prisegti failą. Maksimalus failo dydis: 2.56mb"), o per interneto albumus dedant foto sakyčiau limitų nėra.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 07 13, 11:20)
user posted image

tuoj tuoj pasirodys geltona  ir plyšta ,,bombardavi,,pumpurai

rolleyes.gif wub.gif
kitiems metams pas mane auga misinys pinlaviduriu, tai labai jau tikiuos baltu [tfu tfu kol misiniai manes nenuvyle unsure.gif ]

QUOTE(vida777 @ 2008 07 13, 12:19)
man visu graziausia dideli langai be uzuolaidu, kai vidus susilieja su aplinka - grazu ir vasara, ir ziema 

drinks_cheers.gif , bet ner galimybes dideliems langams verysad.gif , o pasiteisintu 100% grozio atzvilgiu blush2.gif cool.gif

QUOTE(smth1 @ 2008 07 13, 13:19)
1.Ne. Ideja buvo ta siena apzeldinti atseit nereikliais alpinariniais augalais,
Alia bet taciau tiems augalams sumanymas nepatiko. Taigi dabar darysim kriokli

2.rokoko- turiu nuvilt, nera tas gelynas kazkoks ispudingas pas mane, ir klaidu jame dar yra. Rudeni sukeist vietomis kai ka reikes.

3.P.S. tikiuosi, kad kuri nors skaitanti si foruma, pasisems naudos is tavo issamaus zydincio gelyno aprasymo. Gera nuoroda orientuojantis kas po ko zydi.

4.Ir dar- man patiko tavo ta dalis kiemo, kur auga sidabrine eglute. Nezinau kas ten kelme- panasu i zydincia melsve? Atrodo tikrai l. zaviai.

1.na, tai ir as iskart pagalvojau - o kur augalai arba vanduo? g.gif tadu viskas ciki thumbup.gif

2.Na ir kas, del neispudzio nieks galvos nenuraus, o dalintis vaizdais reik del sportinio intereso, ir, vardan teisybes, pagaliau! lotuliukas.gif
O kas cia klaidu nedaro?..

3.Dekui 4u.gif
del zydejimo - teko pagelbet truputi ax.gif . Jei pastebejai, tai antrojo gelynelio augalai sakniagumbiniai [jurg, kanos] ir svogun [kardel] - sudaiginti sukisti, tik astru ir snapuciu apvadas ''stacionaras''.

4.taip, ten melsve. perkelus pora keru, nukirpau ziedus del ''nekankinimo'' ir geresnio isisaknijimo. tai tokias "ätliekas" ir priglaudzia sis kelmas
user posted image

ta kiemo dalis - didziuju spygliuociu ''sodas'', uzaugintas uosvio. Jis kaireje didziojo gelyno, ir labai dziugina zaluma ziema wub.gif ,kai vietoje geliu - plika zeme.

QUOTE(Balanda @ 2008 07 13, 15:07)
Vakar tokių gėlių turguje radau,prisodinau jau pintinę
user posted image

va šitas gėlynas dabar koks 

Rokoko,jau tas tavo žemaūgis kreminis jurginas koks gražus

.Man labai gražu,kai šakos auga nuo pat žemės.
user posted image

puosniai pintine padabinta thumbup.gif , ir gelynas labai mielas kaimietukas wub.gif

mano jurginas berods LEONARDO veisle.

man ir grazu nuo zemes sakos, jusu egle fantastiska thumbup.gif
mes nukirtom ir del praktiniu sumetinu, ten padejus suoliuka pries keleta metu.

QUOTE(simson @ 2008 07 13, 15:33)
  As skubu pasidziaugti pirmaja mano lelija, si ryta issiskleide,ji turejo buti su juodais taskiukais, bet ir tokia grazi 

user posted image [

va va, ir tau tas pats - nufotkink ta raudonuma kad nori doh.gif
lelija wub.gif maniskes tokios pat.

siand bandziau fotiko nustatymus, ir stai kas isejo:
user posted image
muse tai gerai matyti lotuliukas.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 13, 17:01)
junkis ir rodyk savo grožius  o o per interneto albumus dedant foto sakyčiau limitų nėra.

taip! nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 13 liepos 2008 - 17:50

balanda, gal vis del to isigyk fotika, kol sezonas nesibaige mirksiukas.gif , na man tie augalynai margumynai tavo wub.gif nuostabus, net ruzavi akmenys gerai ziurisi lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti