QUOTE(Marija1 @ 2008 07 20, 23:29)
Labas ,man tai liuks kaip patinka sobieskos sklypas,tik va domina kiek arų jis yra,gal kur ir rašėt bet neradau
nedaug...telabo 24 ariukai
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2008 07 21, 00:43)
Matu, kad augini levandą. Kaip tu elgiesi su ja žiemą? Ar uždengi ją?
visiskai nekisu prie jos nagu, o auga kaip isprotejusi, kupstas jau kaip ir sumedejes, tai esu prilenkusi kelias sakeles pasidauginimui, nes jauciu, kad greitu laiku jam reiks kaip ir minejau anksciau daryti RAUS
, tai nors vaikeliu turesiu ton vieton atsodinti
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 07 21, 00:47)
skaiciau, kad vos pajudinus zagrenio saknis, jis pradeda atzalas leisti, o siaip ramus buna - nzn kiek cia tiesos
.....
sobieska, tai kas laimejo tavo konkursa "darzas-obelis-supynes", koki projekta igyvendinai
?
Del zagrenio tai ir as galeciau prie to teiginio dasideti
, kitapus tvoros esu pasisodinusi 5 medelius, dabar jie jau ir uz mane didesni, bet atzalu dar neteko matyti, beje as ju ivairumo delei sakas esu susukusi, kad idomesnis stiebas but - tai neblogai ziurisi, kita savaitgali nupaveiksluosiu parodyt
''darzas-obelis supynes'' jei galima truputi konkreciau, nilabai isikirtau, kas tureta omenyje
Papildyta:
QUOTE(kykute @ 2008 07 20, 14:52)
Merginos, o gal kuri nors girdėjot apie vejai aeruoti naudojamus batus ar padus ant batų (tipo būna kažkokie spygliai dedami, kur vaikštai ir subadai)? MB vakar kai davė užduotį "nueik nežinia kur, nupirk nežinia ką", tai konsultantai keliose parduotuvėse tik paspoksojo kaip į tiūtiū, bet nieko nesakė
O jis, matai, girdėjo iš kažko.
yra tokie ale batai
teko matyti - padas plastmasinis, su apacioje itaisytais dygliukais...istatai koja jau su batu ant to pado, su tokiomis juostelemis koja apraizgai pagal savo dydi ir vaikstineji, vaikstineji...galejau nusipirkt
Papildyta:
Merginos, o gal kuri nors girdėjot apie vejai aeruoti naudojamus batus ar padus ant batų (tipo būna kažkokie spygliai dedami, kur vaikštai ir subadai)? MB vakar kai davė užduotį "nueik nežinia kur, nupirk nežinia ką", tai konsultantai keliose parduotuvėse tik paspoksojo kaip į tiūtiū, bet nieko nesakė
yra tokie ale batai
teko matyti - padas plastmasinis, su apacioje itaisytais dygliukais...istatai koja jau su batu ant to pado, su tokiomis juostelemis koja apraizgai pagal savo dydi ir vaikstineji, vaikstineji...galejau nusipirkt
Papildyta:
yra tokie ale batai
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2008 07 20, 18:55)
Nagi greit pasakok, kaip tuos didelius akmenis atityset-turbut nemenkos technikos pagalba
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 07 21, 01:13)
Stai mano leliju zydejimo tesinys
pilnavidure lelija pirma kart matau
...grazi