Jolaxus, aciu uz fuksija
is tiesu, norint, kad VISA LAIKA kas nors ZYDETU, IR DAR DERETU
- tikras galvosukis. Mastai mastai, delioji delioji, ir galo ner...
Balti ziedai tikrai tampa vertybe didziausia sprendiaznt sias dilemas, va reabilituosiu Pievine kraujazole, noriu bent jau karpatinius katilelius baltais pakeist, nes ju violetine ne laiku man
[ o kiti katil. laiku spejo pazydet/nuzydet]. Kurpele butu balta [vietoj melynos] visai liuks...
sakei nori melynos - violet, tai galesiu duot katileliu - tu ryskiu melynai viollet. tankiaziedziu, jie speriai db sonines atzalas leidzia. T.p. sviesesniu violet. karpatiniu ir didziaziedziu [siuos baltus dauginsiu pati].
lelijas - jei ne pavieniui kaip ''taskinius'' akcentus, tai tankiai sodink, nes matai, pas mane ''skyle'' centre del ju gavosi, kadangi is zemes pavieniai kotai... arba ka nors sliauziancio apacioj ju, kad ir putokli, as ikisau ka tik ju atliekas tarp leliju, turetu but zaluma, juk jie nezydi, kai lelijos zieduose.
rozinis sluotelinis flioksas ir pas mane uz rudbekiju pasislepes. ir aciu dievui, kad pasislepes, nes kaiminyste ju - visiska nesamone
ir spalvu, ir ziedu formos atvzvilgiu. Be to, birzelio vidury nupjoviau pusiau flioksu zaluma experimentui, kad veliau, rugseji tipo turetu zydet... graziai atauga, taigi tikuosi pavyks... o pavasari iskelsiu as ji pas tradeskantes i kaiminyste melynai ir rozinei - tikrai patraukliau nei prie rudbekiju atrodys...
beje, minejai, kad piliaroziu pilnaviduriu noretum
, yra pirmameciu bordo pas mane sociai...
mintys, mintys...
Papildyta:Knieti pasidalinti
, kad pas mane salotiniai kardeliai sprogsta
, tarp ryskiai raudonu jurginu burbuliuku