Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

savaitgali lankiausi tokiame miestelyje ir stai koki grozi uztikau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 18, 17:50)
user posted image

ar tik ne futbolo vartai čia taip apželdinti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 18, 16:50)
user posted image

Tas miestelis vadinasi Linkuva, Pakruojo rajonas, Siauliu apskritis wink.gif Dar zada pastatyti panasaus stiliaus vezli. Idomu bus paziureti smile.gif

Ir ne futbolo vartai, xixi, o spec padaryta miestelio puosmena wink.gif Na reikia zinot, koks tai gilus kaimas, tada klausimu neiskils smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 18 liepos 2008 - 18:28
Parodysiu savo lelijų darželį.Ir pati buvau pamiršus kiek kokių prisodinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 18 liepos 2008 - 19:34
prisižiūrėjau ir panašu, kad man reikia lelijų resursus didinti rolleyes.gif gražuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 18, 16:01)
Gal kuri norit suteikti peno kaimynu apkalboms - prasom materialas butu toks
user posted image

Kaži, kokią funkciją tie dviračių rėmai atlieka g.gif Nei tvora, nei užtvaras... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 18, 12:05)
kada ta svente bus  biggrin.gif .... o jei rimtai, tai idomu kada i D vaziuoji, kokiu marsrutu trauksit?

Išvažiuoju 21 dieną, būsiu Vieta: Potsdamas (Biosfera, Sanssouci rūmų barokinis parkas, Potsdamo universiteto botanikos sodas, Cecilienhofo želdiniai ir kiti miesto parkai). Berlynas (Berlyno-Dahlemo botanikos sodas, pasaulio sodų parkas, Berlyno miesto parkai).
vat kokia mano programa šį kartą, o tu dar Lietuvoj ar ne, ir kada ruošies pas mane atvykti ???
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 07 18, 20:31)
Parodysiu savo lelijų darželį.Ir pati buvau pamiršus kiek kokių prisodinau

Buk gerute parasyk ka darai su laumakem artejant ziemai. Matau turi krumeli violetiniais ziedeliais. Skaiciau, kad jos viszales, bet ziemai turbut vistiek reikia nupjaut, kad pavasari atzeltu. Art nereikia?
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 18, 20:52)
Kaži, kokią funkciją tie dviračių rėmai atlieka g.gif Nei tvora, nei užtvaras... mastau.gif

g.gif kazi bigsmile.gif As tai speju, kad dviraciu lauzynas cia rolleyes.gif
Tik kordinates neaiskios ax.gif , nulektu koks mano dviracio pedalas, negi nauja pirksi? schmoll.gif cool.gif
LELIJOS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 18 liepos 2008 - 23:06
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 18, 15:55)
turiu lelijų, jos tik dabar sužydo, norėčiau jas perkelt į tikrą gėlyną, tai negi joms pats laikas dabar? kasti žydinčias ir gabenti? Ar tiesiog pardavimui iškasa žydinčias, kad spalva matytųsi, o aš galiu palaukti kol nužydės ir tada su jomis tvarkytis?

lelijas geriausia sodinti rudeni.
Atsakyti
BUVOME KELIONEJE IR TAIP UZSINOREJAU TOKIO SUNYCIO PAS SAVE KIEME TIK DEJA NERANDU KAS GALETU SIVYRINTI NORS KA PANASAUS IR AISKU MAZESNI lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
vakar nupjoviau savo pentinius verysad.gif , ir kaip tame ''multike'', neteko kiemas puse savo grozio...
piliarozes uz ju - tik kelis ziedynkocius tesuorganizavau siems metams, - tai kol nezydi, susilieja su darzu doh.gif , o kap grazu buvo rolleyes.gif likucius aisku kelmas priglaude

kas cia gero liko?... g.gif

Mano cesnakas zydi:
user posted image

tarp jo radau uzsilikusia Pievine kraujazole, isroviau pries pora metu, ziuriu koks grozis wub.gif - ir balta [taip man reikalinga], ir puokstems tiktu thumbup.gif reiks ja reabilituot rolleyes.gif
user posted image

O cia kito cesnako paparacine medziokle:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

na jau turbut springstat blush2.gif doh.gif
Papildyta:

QUOTE(inetum @ 2008 07 18, 23:16)
BUVOME KELIONEJE IR TAIP UZSINOREJAU TOKIO SUNYCIO PAS SAVE KIEME TIK DEJA NERANDU KAS GALETU SIVYRINTI NORS KA PANASAUS IR AISKU MAZESNI  lotuliukas.gif
user posted image

trakuosae prie pora metu arkli ''zolini'' padare, ale greit jis nusistekeno, tiksliau, zole tame tinkle... db drobule ale klijuote apvyniotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 18 liepos 2008 - 23:39