savaitgali lankiausi tokiame miestelyje ir stai koki grozi uztikau
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 18, 17:50)
ar tik ne futbolo vartai čia taip apželdinti?
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 18, 16:50)
Tas miestelis vadinasi Linkuva, Pakruojo rajonas, Siauliu apskritis Dar zada pastatyti panasaus stiliaus vezli. Idomu bus paziureti
Ir ne futbolo vartai, xixi, o spec padaryta miestelio puosmena Na reikia zinot, koks tai gilus kaimas, tada klausimu neiskils
Parodysiu savo lelijų darželį.Ir pati buvau pamiršus kiek kokių prisodinau
prisižiūrėjau ir panašu, kad man reikia lelijų resursus didinti gražuuuu
QUOTE(sobieska @ 2008 07 18, 16:01)
Kaži, kokią funkciją tie dviračių rėmai atlieka Nei tvora, nei užtvaras...
QUOTE(vida777 @ 2008 07 18, 12:05)
kada ta svente bus .... o jei rimtai, tai idomu kada i D vaziuoji, kokiu marsrutu trauksit?
Išvažiuoju 21 dieną, būsiu Vieta: Potsdamas (Biosfera, Sanssouci rūmų barokinis parkas, Potsdamo universiteto botanikos sodas, Cecilienhofo želdiniai ir kiti miesto parkai). Berlynas (Berlyno-Dahlemo botanikos sodas, pasaulio sodų parkas, Berlyno miesto parkai).
vat kokia mano programa šį kartą, o tu dar Lietuvoj ar ne, ir kada ruošies pas mane atvykti ???
QUOTE(Dacor @ 2008 07 18, 20:31)
Parodysiu savo lelijų darželį.Ir pati buvau pamiršus kiek kokių prisodinau
Buk gerute parasyk ka darai su laumakem artejant ziemai. Matau turi krumeli violetiniais ziedeliais. Skaiciau, kad jos viszales, bet ziemai turbut vistiek reikia nupjaut, kad pavasari atzeltu. Art nereikia?
QUOTE(jėga @ 2008 07 18, 20:52)
Kaži, kokią funkciją tie dviračių rėmai atlieka Nei tvora, nei užtvaras...
kazi As tai speju, kad dviraciu lauzynas cia
Tik kordinates neaiskios , nulektu koks mano dviracio pedalas, negi nauja pirksi?
LELIJOS
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 18, 15:55)
turiu lelijų, jos tik dabar sužydo, norėčiau jas perkelt į tikrą gėlyną, tai negi joms pats laikas dabar? kasti žydinčias ir gabenti? Ar tiesiog pardavimui iškasa žydinčias, kad spalva matytųsi, o aš galiu palaukti kol nužydės ir tada su jomis tvarkytis?
lelijas geriausia sodinti rudeni.
vakar nupjoviau savo pentinius , ir kaip tame ''multike'', neteko kiemas puse savo grozio...
piliarozes uz ju - tik kelis ziedynkocius tesuorganizavau siems metams, - tai kol nezydi, susilieja su darzu , o kap grazu buvo likucius aisku kelmas priglaude
kas cia gero liko?...
Mano cesnakas zydi:
tarp jo radau uzsilikusia Pievine kraujazole, isroviau pries pora metu, ziuriu koks grozis - ir balta [taip man reikalinga], ir puokstems tiktu reiks ja reabilituot
O cia kito cesnako paparacine medziokle:
na jau turbut springstat
Papildyta:
trakuosae prie pora metu arkli ''zolini'' padare, ale greit jis nusistekeno, tiksliau, zole tame tinkle... db drobule ale klijuote apvyniotas
piliarozes uz ju - tik kelis ziedynkocius tesuorganizavau siems metams, - tai kol nezydi, susilieja su darzu , o kap grazu buvo likucius aisku kelmas priglaude
kas cia gero liko?...
Mano cesnakas zydi:
tarp jo radau uzsilikusia Pievine kraujazole, isroviau pries pora metu, ziuriu koks grozis - ir balta [taip man reikalinga], ir puokstems tiktu reiks ja reabilituot
O cia kito cesnako paparacine medziokle:
na jau turbut springstat
Papildyta:
QUOTE(inetum @ 2008 07 18, 23:16)
BUVOME KELIONEJE IR TAIP UZSINOREJAU TOKIO SUNYCIO PAS SAVE KIEME TIK DEJA NERANDU KAS GALETU SIVYRINTI NORS KA PANASAUS IR AISKU MAZESNI
trakuosae prie pora metu arkli ''zolini'' padare, ale greit jis nusistekeno, tiksliau, zole tame tinkle... db drobule ale klijuote apvyniotas