Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(Srove @ 2008 07 18, 00:41)
Ten berziukas matosi lyg tai?Toks idomauskas g.gif

Apipjaustytas cool.gif

Įdomūs tie kilimukai wink.gif
Atsakyti

o tai "visokio griožio" koordinatės ar paslaptis? g.gif
sakai akmenis kilogramais sveria blink.gif tai vienas akmenukas gal kokius 2-3 kg sveria, norint daugiau pagriebti jau ir susidaro, ar jie ne tokie sunkūs? unsure.gif
[/quote]

Kauno g.28, ten tokiam pusrusy prie gatvės. Siaip kabo iškaba "natūralaus akmens idėjos" Akmenukai Uab, jei zinai kur yra graikų restoranas Liūtų vartai, tai šalia.
O kaina labai normali, as uz tuos akmenis apie 25 lt sumokėjau
Ispudis geras thumbup.gif , viena moterytė buvo sveciuose, tai vis klause kaip as tuos amenis nudaziau biggrin.gif
Atsakyti
Va, pas mane kas žydi

[attachmentid=150653]

[attachmentid=150654]

[attachmentid=150655]

Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2008 07 18, 10:55)
Va, pas mane kas žydi

[attachmentid=150653]

[attachmentid=150655]

Labai graži japoninė plukė biggrin.gif

ir oranžinės lelijos su baltom ramunėm - tikrai nuotaikinga kompozicija thumbup.gif
Atsakyti
Kokios grazios ramunes wub.gif , amarais neapkibusios biggrin.gif nes as kiek prisimenu jas pas mama, tai visada budavo storas juodas sluoksnis ant kotelio po ziedu doh.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 17, 16:00)
pusiau paunksnė - katilėlis, rasakila ir šluotelinis flioksas

user posted image

Sis tavo katilelis baigia uzkariaut mano simpatijas. Ir sitoj, ir praeitoj foto thumbup.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 07 17, 18:41)
nei per kur  bigsmile.gif Ten eksperimentinis kampas, žymiuosi, kada kas žydi, kokie žiedų atspalviai ( ne spalvos, o net gi atspalviai - pedantizmas dėl spalvų didesnis nei buvimas/nebuvimas piktžolių  doh.gif  laugh.gif )

Kokia ideja thumbup.gif Tik kur toki atliekama kampa surast...

QUOTE(Srove @ 2008 07 17, 22:05)
Zinot ka, mielosios, pasakysiu jums bloga naujiena  As uzsikreciau virusu.Taip, taip nuo jusu Sniukstinejau , sniukstinejau, kol pasigavau .Ir vaistu neber  Pasidare ir dilgeles grazios , jau ka bekabeti apie jusu geles doh.gif Naktim sapnuoju, jau klaviaturoj zadu F raide uzklijuoti, kad nekiltu pagunda cia sugryzti Gal vaistu nuo tos ligos zinot?

As irgi pagalvojau, kad imu kopti i sekanti "lygi"... ax.gif Anksciau tempdavau viska ir kisdavau, kur papuola, dabar gi, sio skyrelio deka, imu galvoti, kas kokioj vietoj auga/gali augti, kas su kuo dera spalviniu atzvilgiu ir pan. Tik tai nereiskia, kad jau taip ir darau blush2.gif Vis dar nugali "ir as sito noriu", bet jau atrandu suvokimo, bent teorinio, uzuomazgas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2008 07 18, 10:55)

[attachmentid=150655]

as siandien nusipirkau pas dieduka leliju 3 spalvu, nu kad sodinsiu, kad sodinsiu...tik dar nezinau kur ax.gif ...gi man dar ir tokiu ramuniu reik doh.gif , grazus vaizdelis thumbup.gif
Prie visterijos koki 10 min. pratupejau, ir is vienos puses ir is kitos, nueinu ir vel prieinu - vis svarsciau ar tikrai as jos noriu g.gif , bet kai toks vyriskis pamates mano neapsisprendima prie manes priejo ir pasake, kad ji savo grozi parodys tik po 7 metu , o kad reikia saugoti nuo skersveju ir kad reikalingas jai nemazas plotas ir pati zinojau biggrin.gif - et irnesakyk.gif rankele ir nustraksejau tolyn, to pasekoje mano masinos bagazineje atsidure margalapis sausmedis ir smilgos mano prudukui rolleyes.gif ir dar rezarvavausi gluosni ant koto, kazkaip tai uztikau ant nemazo storo koto, o siaip tai tokie skystalai parsiduoda, kai geresnis vejelis papucia, tai ir linksta prie zemes - man tokie schmoll.gif o sitas atitiko mano reikalavimus, griekas butu buves nepaimti, ale kad tuo metu transportas buvo ne tas...zadejo iki vakaro palaikyt
Atsakyti
Floros simfonijos braižą atpažinau, ar klystu? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sobieska, kur čia medžiojai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 07 17, 21:55)
... žadėjo, kad dabar ten gėlių kilimų šventė bus kasmet, gaila šiemet negalėsiu ten apsilankyti, nes būsiu išvykusi į Vokietiją.

kada ta svente bus biggrin.gif .... o jei rimtai, tai idomu kada i D vaziuoji, kokiu marsrutu trauksit?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 20:17)
o aparatas gerai atkartoja spalvas...man labai panasu i besiskleidziancia aguona lotuliukas.gif

man irgi pirma mintis tokia buvo blush2.gif

QUOTE(RASAJAN @ 2008 07 17, 22:38)
Jei įdomu, įdėsiu kilimų pernykščias nuotraukas.

tai bent tai bent tai bent!!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif

QUOTE(slyvuslyva @ 2008 07 18, 09:53)
Kauno g.28, ten tokiam pusrusy prie gatvės. Siaip kabo iškaba "natūralaus akmens idėjos" Akmenukai Uab, jei zinai kur yra graikų restoranas Liūtų vartai, tai šalia.

dekui 4u.gif , ir as susigaudziau, kur cia... biggrin.gif reiks uzsukt... bet man palangei...viduje cool.gif

QUOTE(zigzag @ 2008 07 18, 09:55)
Va, pas mane kas žydi

wub.gif wub.gif
kosmejos... mano vaikystes geles rolleyes.gif vaikyste buvo uz kokiu 3tukst km ''placiojoj tevynej'', ir ten prie penkiaaukscio - kosmeju, kosmeju, daug daug .... visi nagai buvo aplipdyti ju ziedlapiais... seilemis blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 07 18, 10:28)
Floros simfonijos braižą atpažinau, ar klystu?  g.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 07 18, 10:23)
Kokios grazios ramunes  wub.gif , amarais neapkibusios  biggrin.gif  nes as kiek prisimenu jas pas mama, tai visada budavo storas juodas sluoksnis ant kotelio po ziedu  doh.gif

taip,jei priemoniu nesiimi, tai amaras - garantuotas ramuniu palydovas..
Papildyta:

zigzag, tavo geles nuostabios wub.gif , ir kaip gerai su saulute nuotrauka thumbup.gif
man tai su saule nelabai iseina, laukiu vakaro.... [o fotiko funkciju tingiu studijuot blush2.gif ]
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 18, 12:05)
kada ta svente bus  biggrin.gif ....

"Augalijos floristiniai kilimai"

liepos 24-31 d. Anykščiuose miesto šventės metu ax.gif

http://www.telsiai.a...875746164617373
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 07 18, 12:03)
Sobieska, kur čia medžiojai?  bigsmile.gif

Ir i Silainiu turgeli buvau koja ikelus (labai jau uzsimaniau tresniu ax.gif , tai dar ir melybu dideliu slyvu prigriebiau, aisku ir apie pietu daryma pagalvojau - jau ir bulviu maiselis mano rankose taip netycia atsidure) ir aplankiau savo megstama prekyviete Raudondvario pl. Sodo skrynia - nu ten tokia issamia informacija gaunu, kaip juokauju, jau ir kojom duris galiu atidarineti biggrin.gif spejom susibiciuliauti bigsmile.gif
Atsakyti