Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(Sraunius @ 2008 07 17, 17:41)
nei per kur  bigsmile.gif Ten eksperimentinis kampas, žymiuosi, kada kas žydi, kokie žiedų atspalviai ( ne spalvos, o net gi atspalviai - pedantizmas dėl spalvų didesnis nei buvimas/nebuvimas piktžolių  doh.gif  laugh.gif )

na zinok si sezona as tokiam pat budejime, akis isputus blink.gif stebiu...
tik neuzsirasinneju doh.gif bet fotkinu kone kasdien tongue.gif
Atsakyti
Plukė pražydo flirt.gif

user posted image
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif

noriu paprasyti jusu pagalbos blush2.gif gal zinote sios geles pavadinima? Zinau tik, kad tai daugiamete gele blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitukas80: 17 liepos 2008 - 19:26
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 17, 15:36)
na tai ne visiškas pavėsis, o toks kur šiek tiek saulės ateina, tarkim šešėliuotos vietos po medžiais, arba vietos kur saulės būna tik iš ryto ar vakare

Labai ačiū !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 17, 16:01)
O as galvojau, kad tai pusiau pavesis doh.gif . Sviesiu pavesiu laikiau savo patvori, tai yra kai tvora meta seseli, bet jokie krumai ir medziai augaleliams neuzstoja dangaus. daug sviesos, bet ne saules spinduliu. Gal dar kas tuo klausimu tars zodeli 4u.gif ? Reikia issiaiskint pries sodinant kas gi tas sviesus pavesis. g.gif

O tai galvosūkį uždaviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitukas80 @ 2008 07 17, 20:25)
labutis visoms 4u.gif

noriu paprasyti jusu pagalbos blush2.gif  gal zinote sios geles pavadinima? Zinau tik, kad tai daugiamete gele blush2.gif
user posted image
user posted image

Cia viendiene.
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 19:16)
Plukė pražydo flirt.gif

user posted image

Tikra grazuole wub.gif . O jau viduriukas kaip ispudingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 19:16)
Plukė pražydo flirt.gif

user posted image

o aparatas gerai atkartoja spalvas...man labai panasu i besiskleidziancia aguona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 21:17)
o aparatas gerai atkartoja spalvas...man labai panasu i besiskleidziancia aguona lotuliukas.gif

Puikiai liezuvis.gif

user posted image
user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 17 liepos 2008 - 20:40
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 21:32)

taip puikiai,kad man nagai panizo-nusipiesiu tavo pluke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 17, 21:32)

lotuliukas.gif klausimu daugiau nera...labai viskas vaizdziai atsakyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 liepos 2008 - 21:04
Zinot ka, mielosios, pasakysiu jums bloga naujiena verysad.gif As uzsikreciau virusu.Taip, taip nuo jusu cool.gif Sniukstinejau , sniukstinejau, kol pasigavau tongue.gif .Ir vaistu neber unsure.gif Pasidare ir dilgeles grazios bigsmile.gif , jau ka bekabeti apie jusu geles doh.gif Naktim sapnuoju, jau klaviaturoj zadu F raide uzklijuoti, kad nekiltu pagunda cia sugryzti unsure.gif Gal vaistu nuo tos ligos zinot? blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 17, 21:41)
taip puikiai,kad man nagai panizo-nusipiesiu tavo pluke wub.gif

blink.gif nusipiesi...o ho, tai tave gamta apdovanojo dar ir sugebejimais piesti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti