Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(ebi @ 2008 07 11, 12:03)
super labai faini  wub.gif cia pas tave ne tokie, kaip takelis kur klojasi?
turiu kampe akmenini nuolydi nedideli, turiu minti ju pakaisioti, bet tie takeliniai taip fainiai nezydi, kaip sitie.

nžn, kurie kaip takelis klojasi smile.gif Margalapiai (geltoni su žaliu) pas mane žemi, smulkūs, nežinau tikslaus pavadinimo smile.gif
Atsakyti
apzeldintoja_diplomante vietos nemazai, pries nama dvi obelys (bet jos kokie 4 metrai nuo namo ir viena greitu laiku bus nupjauta) tai sakyciau koks 7 metrai ilgio ir 4 metrai pocio yra , viso jau 21 kv.m. yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir pas mane po truputį skleidžias. Jau taaaip pamažu, kad .....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kifofija jei zinai pasakyk pavadinima to krumo, kur nuotrauka idejau pirmam puslapy ir dar viena yra is visai arti pritraukiau. bigsmile.gif (sioje temoje)

Jega tavo lelija wub.gif

Jau ir mano lelijos visos prasiskleide.
user posted image
Dar
user posted image
Dar viena bigsmile.gif
user posted image
Jei neuzknisau dar viena bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 11, 14:21)
Ir pas mane po truputį skleidžias. Jau taaaip pamažu, kad ...

Ta balta labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 11 liepos 2008 - 13:27
QUOTE(Bijuna @ 2008 07 11, 13:21)
apzeldintoja_diplomante  vietos nemazai, pries nama dvi obelys (bet jos kokie 4 metrai nuo namo ir viena greitu laiku bus nupjauta) tai sakyciau koks 7 metrai ilgio ir 4 metrai pocio yra , viso jau 21 kv.m. yra  lotuliukas.gif

sedulos nors ir man labai patinka, bet jos geriausiai atrodo kai turi hektarus, ir laikui begant ju apacia labai isplinka..........gal koki sidabrakrumi pabandyk potentilla fruticosa ......
http://www.botanikos...allery/album110
ju buna ir mazu ir iki 1,5 metro, ir zydi birzeli gausiai, o paskui visa vasara maziau, bet vistiek su ziedais ne plikas krumas.........
o jei koki margalapi, .gal pabandyk jazmina geltonlapi, arba pusleni irgi yra ir zali ir geltonais lapais ir net bordiniais (pastarieji tau netinka)...............
o gal apie kokia vijokline gele pagalvok....raganes, gi yra ivairaus zydejimo laiko, jei kelias salia sienos pasodinsi, persipins, bus labai idomu......... brauno sausmedis zydi beveik visa vasara, ziedu spalvu ivairove didele
jei gyveni pajuryje tai kokia visterija sakyciau pabandyk.jin laipiojanti bet ziedu grozis nerealus, nors ir ten jin gali pasalti, lepi......
nu ka cia dar ant staigiuju sumascius..........
o zinau, sluoteline hortenzija..........hydrangea paniculata "pink diamond' - kazkas nerealaus. sita ruzavais ziedai, bet kitos veisles yra zalsvai baltais......
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 10, 19:14)
sakei, kad jis visžalis, bet... blink.gif pas mano mamą lygiai toks auga, tai jis kasmet nušala iki pat žemės ir pavasarį vėl atželia... jis atskirai pasodintas vienas auga, tai erdviai iškerojęs ir neblogai atrodo, bet tikrai žiemą jo nelieka... nejaugi aš kažką sumaišiau unsure.gif Boružėle, ar tikrai jis visžalis, gal tu norėjai pasakyti daugiametis? unsure.gif
tik pavadinimo irgi nežinau, iš išvaizdos tai sakyčiau gal kažkokia rūgtis, bet čia tik spėjimas....

ir as ta pati masciau ...., bet dabar jau viskas aisku. Grazus man tas krumas, turejau kazkada, noreciau ir vel turet .

QUOTE(rozamunda @ 2008 07 10, 19:52)
Niekaip nesugalvoju,koki medi i maza is visu pusiu uzbetonuota vietela prie vartu ikist g.gif kazkas siulet pupmedi-ar neskurs nabagelis g.gif gal pasilikt ties alyva, o gal zagreni? reik kad augtu salygom bele kokiom.....nu patarkit tinginei katrei-iseisiu sodint-tuo paciu apsiravesiu............. unsure.gif

kadangi ir mane visuotine tinginyste apemus, tai kad daug negalvot, is tavo isvardintu medeliu sodinciau zagreni - manau jis ir prie betono labiausiai tiktu, ir ilga laika dekoratyvus, spalvas keiciancia lapija turi, ir kamieno forma gali idomi but, be to uzbetonuotas atzalu neleistu...

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 11, 08:34)
o as primygtinai nesiulyciau tau to raudonlapio ozeksnio............

o as supratau, kad ji raugerskio nori (nors pavad. ir ne visai teisingai parasytas buvo) g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 07 11, 11:54)
O kur jūs matėt visžalį raugeriškį raudonais lapais. Bent nuotraukoje tai lapus tikrai metantis raugeriškis. Visžalius žinau tik žalialapius, o ir jie kaip ir visi visžaliai krūmai žiemą apdega nuo saulės, todėl patartina sodinti pavėsyje arba žiemai pridengti agro plėvele.

aš tai nemačiau schmoll.gif kažkuri mergaitė patarė g.gif
QUOTE(vida777 @ 2008 07 11, 14:46)
o as supratau, kad ji raugerskio nori (nors pavad. ir ne visai teisingai parasytas buvo)  g.gif .

apie raugerški kalbėjau (raidės man maišosi to pavadinimo doh.gif niekaip neprisimenu teisingai blush2.gif )

nu žodžiu, galva visai susisuko, nebežinau ko norėti ir ar iš viso augtų koks visžalis pas mane atviroj saulėtoj vietoj blink.gif doh.gif
Atsakyti
siaip tai man ta raudona spalva labiau uzkliuvo.........tuja geltona, vieni raugerskiai geltoni, kitas raudonas, tai ko tada is gelyno noreti?...jau geriau tada jo ten isvis nesodinti, veja tegul aplinkui buna ir suniukas tuomet eibiu nepridarys.........vat prie ko as prisikabinau..........smile.gif..........o siaip tai zmogui kaip grazu taip gi ir pasidarys, ......demokratija gi pas muus...... ax.gif
Atsakyti
apzeldintoja_diplomante o tom hortenzijom ir raganem tokia kaitri saule nieko tokio? Nu ten tikrai karsta per paciu pietus. Galvojau apie raganes, bet pirmiausiai noreciau krumo o tik paskutiniu atveju lipancio ant pacio namo.
Atsakyti
linuke, nesuk tu galvos, kai uzkrauna tai visada taip buna, po poros dienu atsipaipeliosi ir tada jau zinosi ko nori...... biggrin.gif
Papildyta:
o tu su lapais nori? ar pusuna?
Papildyta:
niu negirdejau kad pas mus kam butu vargo su hortenzijom...........vat olandiskos tos melynos ir raudonos, vat tos tai lepios, ziema jas reikia iskasti ir i rusi nutempti
Atsakyti
apzeldintoja_diplomante o kaip veigelė gražiažiedė "Nana Variegata" ? Per karsta jei turbut?
Atsakyti
labai grazu veigele, tik ju yra keliu rusiu, vienos zydi lapojant o kitos veliau sulapojus, tai tu gali salia susodinti forzitija geltonai pavasari zydincia, veigele, ir pusleni arba pukeni, o dar paciame priekyje sgulsciaji kauleni......
Papildyta:
nana variegata ...zemauge
Atsakyti