QUOTE(jolaxus @ 2008 07 10, 19:14)
sakei, kad jis visžalis, bet...
pas mano mamą lygiai toks auga, tai jis kasmet nušala iki pat žemės ir pavasarį vėl atželia... jis atskirai pasodintas vienas auga, tai erdviai iškerojęs ir neblogai atrodo, bet tikrai žiemą jo nelieka... nejaugi aš kažką sumaišiau
Boružėle, ar tikrai jis visžalis, gal tu norėjai pasakyti daugiametis?
tik pavadinimo irgi nežinau, iš išvaizdos tai sakyčiau gal kažkokia rūgtis, bet čia tik spėjimas....
ir as ta pati masciau ...., bet dabar jau viskas aisku. Grazus man tas krumas, turejau kazkada, noreciau ir vel turet .
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 10, 19:52)
Niekaip nesugalvoju,koki medi i maza is visu pusiu uzbetonuota vietela prie vartu ikist
kazkas siulet pupmedi-ar neskurs nabagelis
gal pasilikt ties alyva, o gal zagreni? reik kad augtu salygom bele kokiom.....nu patarkit tinginei katrei-iseisiu sodint-tuo paciu apsiravesiu.............
kadangi ir mane visuotine tinginyste apemus, tai kad daug negalvot, is tavo isvardintu medeliu sodinciau zagreni - manau jis ir prie betono labiausiai tiktu, ir ilga laika dekoratyvus, spalvas keiciancia lapija turi, ir kamieno forma gali idomi but, be to uzbetonuotas atzalu neleistu...
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 11, 08:34)
o as primygtinai nesiulyciau tau to raudonlapio ozeksnio............
o as supratau, kad ji raugerskio nori (nors pavad. ir ne visai teisingai parasytas buvo)
.