Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(drieziukas @ 2008 07 17, 15:44)
wub.gif viskas, varau balto katilėlio pirkti smile.gif

vilnietėm vis aš skelbimų skyrely tuos pavėsinius augalus siūlydavau blush2.gif blush2.gif

dar česnako - man jis gražus net nužydėjęs 4u.gif

user posted image

katilėlis ir saulutės - pusiau paunksnėj

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 17 liepos 2008 - 14:55
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 17, 15:46)
Dėk dėk, man pas tave labai gražu mirksiukas.gif

ohmy.gif wub.gif .... g.gif ... irnesakyk.gif lieku prie savo-truputuka veliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 17, 15:35)
tai koooooooooookio dydzio ta tavo tvora??????????????

ar su prozektorium ten vaikstai? lotuliukas.gif

kazkaip man vaidenasi pavesiuko juostele koks metriukas pas tave, ar klystu? g.gif

Tvora apie du metrus aukscio turbut bus, o pavesiuko tikrai koks metriukas i ploti. Ta metriuka ir noriu apsodint, o daugiau plestis negaliu, nes jeigu taip ir toliau, tik takuti praeit tarp geliu turesiu. Bet pavesiukas tai toks be menkiausio saules spindulelio. Melsviu ir paparciu nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 17 liepos 2008 - 14:59
"šviesi" paunksnė 4u.gif snaputis ir avižuolė

user posted image

pusiau paunksnė - katilėlis, rasakila ir šluotelinis flioksas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 17 liepos 2008 - 15:06
QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 14:55)
ohmy.gif  wub.gif .... g.gif ... irnesakyk.gif lieku prie savo-truputuka veliau biggrin.gif

Kam tas "vėliau"? g.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 17, 14:57)
Melsviu ir paparciu nenoriu  schmoll.gif

Pas mus angare stovi dideli sprigių krūmai vazonuose. Ten tiesioginės saulės šviesos niekada nebūna, ir jos žydi puikiausiai. Tik kad jos vienmetės. Tai turbūt tau netiks. O iš tų daugiamečių tai tikrai daug privardinta. Ai beje radau internete straipsniuką tau. Irgi išsamiai, su daug besikartojančių lotuliukas.gif pavadinimų.

Dar, Žydriausia, kodėl sakei nenori mulčo? Kokios ten problemos su juo? Aš kaip tik tik pliusų randu. unsure.gif
Atsakyti
Sobieska, grrr ... brr ... Baik erzintis ir kainą kelt - dėk nesimaivius new_russian.gif .
Prisiminiau, kad ir pati turiu pavėsį - bijūnai, viendienės, vilkdalgiai (miniatiūriniai), frezijos, kardeliai, lobuliarija, 3 skirtingi jazminai ir 4 skirtingos veigelos. ( apie dar nemylimas bergenijas ir kažkokias neįvardintas "piktžoles" tyliu bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 17, 15:27)
.

Dar, Žydriausia, kodėl sakei nenori mulčo? Kokios ten problemos su juo?  Aš kaip tik tik pliusų randu. unsure.gif

na kaip supratau, jis labai susimaiso su zeme, kasmet reikia ji atnaujinti arba gan storai pripilti. Kazkaip kai pradejau ta galeyna rengti, tai buvau numacius, kad naudosiu mulca, bet va isijungus i sita tema kol ks nutariau jo nedet, nemulciuot, galvoju kazkaip kitaip. dabar kazko labiau noreciau kiliminio zemo augaliuko tarkim salia kadagio, o ne mulco. smile.gif isivaizduoju, kad tas mano gelynelis bus toks kintantis, nes vis darau keiciu kazka ir vius nesu iki galo patenkinta. smagu, mkad kazkkas yra ir gaunasi, bet tai vienas niuansas, tai kitas nepatinka.

Beje, pas mane kampe ten irgi pavesis, tai puikiausiai auga astilbes, serenciai, svopgunines, begonijos, va azijiniai vedrynai tongue.gif nuostabiai zydejo, naslaites nenori nuzydet niekaip g.gif
Atsakyti
Aa, našlaitės tai šiemet mane stebina. Mano sesers vazone irgi vis dar žydi.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 17, 16:25)
Aa, našlaitės tai šiemet mane stebina. Mano sesers vazone irgi vis dar žydi.

va kaip nslaites pas mane dar zydi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 17, 16:27)
Kam tas "vėliau"? g.gif
Pas mus angare stovi dideli sprigių krūmai vazonuose. Ten tiesioginės saulės šviesos niekada nebūna, ir jos žydi puikiausiai. Tik kad jos vienmetės. Tai turbūt tau netiks. O iš tų daugiamečių tai tikrai daug privardinta. Ai beje radau internete straipsniuką tau. Irgi išsamiai, su daug besikartojančių lotuliukas.gif  pavadinimų.

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 17, 16:43)
Sobieska, grrr ... brr ...  Baik erzintis ir kainą kelt - dėk nesimaivius new_russian.gif .
Prisiminiau, kad ir pati turiu pavėsį - bijūnai, viendienės, vilkdalgiai (miniatiūriniai), frezijos, kardeliai, lobuliarija, 3 skirtingi jazminai ir 4 skirtingos veigelos. ( apie dar nemylimas bergenijas ir kažkokias neįvardintas "piktžoles" tyliu  bigsmile.gif )

Parodyk ta kampeli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 17, 14:40)
Oli-vija, tu tik niekur, neduok dieve, neprapulk - verti demesio ne tik tavo gelynai, bet ir tu pati su savo ziniom....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai! 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 14:43)
ir tu isdrysai tai parasyti, nebijai, kad tavo "palaikymo"komanda gali uztai taves nepaglostyti

Ir dabar turiu keleta vaizdeliu, taip ir pirstas tiesiasi link IMG,...nu netas laikas dabar, -bijau neadekvacios nuomones, o ji tai tikrai butu rolleyes.gif

manau, komanda net nemasto apie tai smile.gif o vaizdu norim visos - lygiai tavo ir kitu 4u.gif

butent dek cia ir dabar mirksiukas.gif

man patiko, kai visai neseniai neigiamai kalbejom apie tuos akmenis tinkluose , tai kelios forumietes eme ir isdriso su tais akmenu stulpais pasirodyti 4u.gif .
Augaleliai tai grazus buvo... [nutylejimas - mano nuom ax.gif ]

QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 17, 14:44)
Rokoko, Sidabrinekuoja...  tada mano gėlyno 3/4 užima pusiau paunksnė, paunksnė ir nuolatinis pavėsis 

Olivija, o tu galetum is toliau parodyti augalyna savo?
rakursai labai graziai atrodo wub.gif wub.gif , ir spalvu, ir ''fakturu'', ir formu ir tt. prasme, butu puiku pamatyti bendra vaizda 4u.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 17, 14:48)
dar česnako - man jis gražus net nužydėjęs 

sitie pas mane nusienauti mb verysad.gif , prie svarainiu issikise taip pat buvo...
dar pora cesnaku db grazume - eisiu fotkint doh.gif [gal padarysiu cesnakini reportaza lotuliukas.gif ]

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 17, 14:57)
Tvora apie du metrus aukscio turbut bus, o pavesiuko tikrai koks metriukas i ploti. Ta metriuka ir noriu apsodint,

tai pavesis, pavesis... bet ne pats tamsiausias ir dregniausias, manau g.gif
cia daug patarimu buvo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 17, 17:39)
Parodyk ta kampeli bigsmile.gif

nei per kur bigsmile.gif Ten eksperimentinis kampas, žymiuosi, kada kas žydi, kokie žiedų atspalviai ( ne spalvos, o net gi atspalviai - pedantizmas dėl spalvų didesnis nei buvimas/nebuvimas piktžolių doh.gif laugh.gif )
Atsakyti