Gražiausia, oli vija, tai katilėliai ir melsvės baltais kraštais
dabar prisiminiau ka pavasari maciau - dekoratyviniai cesnakai tamsiai violetinem galvom kupsteliais susodinti su baltom didziaziedem tulpem. Ir taip gal kokiose 6 vietose ant slaitelio pametyta kartu su kitom gelem, bet tuo metu zydejo tik sitos, tai net aiktelejau pamacius toki nuostabu derini... Kazka dar maciau balto su violetinem lavandom... irgi super .
QUOTE(RASAJAN @ 2008 07 17, 13:15)
O kaip suprasti "šviesus pavėsis"?
is knygos:
[praleidziu ''labai sauleta' ir ''sauleta''...]
''sviesi'' - atvira, taciau nuo tiesioginiu saules spinduliu apsaugota vieta. ji sviesi, tik augalu nekepina saule.
"pusiau paunksne'' - pavesis, kuris atsiranda svieciant saulei pro retas medziu ir krumu sakas bei lapus.
''paunksne'' - pavesis, kuri teikia kiek tankiau augantys medziai ir krumai, taciau kada ne kada vienas kitas saules spindulys prasiskverbia pro sakas.
''nuolatinis pavesis'' - tamsios, uksmingos vietos, kur aukstos tvoros, pastatai arba tankiai augantys medziai bei krumai mazne visai uzstoja saules spindulius.
ar aiskiau???
Mergytes, nugi pacios zinome/matome savo plotelius, ir susigaudyti nesunku tiesiog stebejimo budu.
QUOTE(GAPO @ 2008 07 17, 13:18)
Rokoko, o kuris iš judviejų yra žemesnis realiai, gal žinote?
zinome galite tujunti
zemiausias - sliauz.ciobr.
paskui tas margas, [beje buna baltai/zaliai, kazkada cia kazkas minejo , as nemacius]
citrininis kiek aukstesnis [per 1,5 -2cm]
QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 13:27)
i neismaneliu kliedesius, tokiu pvz, kaip sobieska, pasigyre savo sodyba, kuri ne velnio neverta buvo demesio ,
neprasivardziuok, bent saves pagailek
nesi neismanele , o tavo sodyba TIKRAI verta demesio , kaip ir augalu veslumas bei akmenys, kur sike gali po sauletos dienos pasisildyti ant to suoliuko
[tavo ten buvo? ]
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 17, 13:50)
Oli_vija , tavo vaizdeliai
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 17, 15:04)
na aš nepretenduoju į absoliučią tiesą su tas formuluote tiesiog buvo toks išsireiškimas tame žurnale tai ir parašiau. Manau kad vistik tas pusiau pavėsis ir šveisus pavėsis yra tas pats, tiesiog skirtingai išsireikšta ir tiek
Tada pas mane tamsus pavesis . Ir kas tokiam gali augt
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 17, 14:32)
Tada pas mane tamsus pavesis . Ir kas tokiam gali augt
tai koooooooooookio dydzio ta tavo tvora??????????????
ar su prozektorium ten vaikstai?
kazkaip man vaidenasi pavesiuko juostele koks metriukas pas tave, ar klystu?
Oli-vija, tu tik niekur, neduok dieve, neprapulk - verti demesio ne tik tavo gelynai, bet ir tu pati su savo ziniom....
Man patinka vokiski forumai, kai ten vienas klausia - desimt atsako, o SM dazniausiai desimt klausia, o viena atsako..... tai va kuo daugiau zinoviu ir patareju, tuo graziau gyvensim .
Man patinka vokiski forumai, kai ten vienas klausia - desimt atsako, o SM dazniausiai desimt klausia, o viena atsako..... tai va kuo daugiau zinoviu ir patareju, tuo graziau gyvensim .
QUOTE(rokoko @ 2008 07 17, 15:29)
neprasivardziuok, bent saves pagailek
nesi neismanele , o tavo sodyba TIKRAI verta demesio , kaip ir augalu veslumas bei akmenys, kur sike gali po sauletos dienos pasisildyti ant to suoliuko
[tavo ten buvo? ]
[tavo ten buvo? ]
neprasivardziuoti...sakai verta demesio ir tu isdrysai tai parasyti, nebijai, kad tavo "palaikymo"komanda gali uztai taves nepaglostyti
o suoliukas tai mano
Ir dabar turiu keleta vaizdeliu, taip ir pirstas tiesiasi link IMG, bet truputuka susilaikysiu...nu netas laikas dabar, dauguma tokios pasisiaususios, tiesa pasakius-bijau neadekvacios nuomones, o ji tai tikrai butu
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 17, 13:50)
viskas, varau balto katilėlio pirkti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 17, 15:40)
Oli-vija, tu tik niekur, neduok dieve, neprapulk - verti demesio ne tik tavo gelynai, bet ir tu pati su savo ziniom....
pasistengsiu nedingt Man patinka vokiski forumai, kai ten vienas klausia - desimt atsako, o SM dazniausiai desimt klausia, o viena atsako..... tai va kuo daugiau zinoviu ir patareju, tuo graziau gyvensim .
QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 14:43)
Ir dabar turiu keleta vaizdeliu, taip ir pirstas tiesiasi link IMG, bet truputuka susilaikysiu...nu netas laikas dabar, dauguma tokios pasisiaususios, tiesa pasakius-bijau neadekvacios nuomones, o ji tai tikrai butu
Dėk dėk, man pas tave labai gražu