Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

Gražiausia, oli vija, tai katilėliai ir melsvės baltais kraštais wub.gif
Atsakyti
dabar prisiminiau ka pavasari maciau wub.gif - dekoratyviniai cesnakai tamsiai violetinem galvom kupsteliais susodinti su baltom didziaziedem tulpem. Ir taip gal kokiose 6 vietose ant slaitelio pametyta kartu su kitom gelem, bet tuo metu zydejo tik sitos, tai net aiktelejau pamacius toki nuostabu derini... Kazka dar maciau balto su violetinem lavandom... irgi super thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 17 liepos 2008 - 14:21
Ačiū, Gapo 4u.gif

čia plačialapio katilėlio pumpurai ir margalapis šeivamedis ..

user posted image

myliu melsves 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 17 liepos 2008 - 14:23
QUOTE(RASAJAN @ 2008 07 17, 13:15)
O kaip suprasti "šviesus pavėsis"? blush2.gif

is knygos:
[praleidziu ''labai sauleta' ir ''sauleta''...]

''sviesi'' - atvira, taciau nuo tiesioginiu saules spinduliu apsaugota vieta. ji sviesi, tik augalu nekepina saule.

"pusiau paunksne'' - pavesis, kuris atsiranda svieciant saulei pro retas medziu ir krumu sakas bei lapus.

''paunksne'' - pavesis, kuri teikia kiek tankiau augantys medziai ir krumai, taciau kada ne kada vienas kitas saules spindulys prasiskverbia pro sakas.

''nuolatinis pavesis'' - tamsios, uksmingos vietos, kur aukstos tvoros, pastatai arba tankiai augantys medziai bei krumai mazne visai uzstoja saules spindulius.

ar aiskiau??? g.gif lotuliukas.gif

Mergytes, nugi pacios zinome/matome savo plotelius, ir susigaudyti nesunku tiesiog stebejimo budu. 4u.gif

QUOTE(GAPO @ 2008 07 17, 13:18)
Rokoko, o kuris iš judviejų yra žemesnis realiai, gal žinote?

zinome biggrin.gif galite tujunti mirksiukas.gif 4u.gif

zemiausias - sliauz.ciobr.
paskui tas margas, [beje buna baltai/zaliai, kazkada cia kazkas minejo g.gif , as nemacius]
citrininis kiek aukstesnis [per 1,5 -2cm]

QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 13:27)
i neismaneliu kliedesius, tokiu pvz, kaip sobieska, pasigyre savo sodyba, kuri ne velnio neverta buvo demesio ,

neprasivardziuok, bent saves pagailek lotuliukas.gif 4u.gif
nesi neismanele schmoll.gif , o tavo sodyba TIKRAI verta demesio 4u.gif , kaip ir augalu veslumas wub.gif bei akmenys, kur sike gali po sauletos dienos pasisildyti ant to suoliuko tongue.gif
[tavo ten buvo? unsure.gif ]
Papildyta:

QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 17, 13:50)
šiek tiek radau (2-jų metų senumo  blush2.gif ) nuotraukų iš savo pavėsio:

user posted image

Oli_vija , tavo vaizdeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 17, 15:04)
na aš nepretenduoju į absoliučią tiesą su tas formuluote ax.gif tiesiog buvo toks išsireiškimas tame žurnale tai ir parašiau. Manau kad vistik tas pusiau pavėsis ir šveisus pavėsis yra tas pats, tiesiog skirtingai išsireikšta ir tiek

Tada pas mane tamsus pavesis cry.gif cray.gif . Ir kas tokiam gali augt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 17, 14:32)
Tada pas mane tamsus pavesis cry.gif  cray.gif . Ir kas tokiam gali augt verysad.gif

tai koooooooooookio dydzio ta tavo tvora??????????????

ar su prozektorium ten vaikstai? lotuliukas.gif

kazkaip man vaidenasi pavesiuko juostele koks metriukas pas tave, ar klystu? g.gif
Atsakyti
Oli-vija, tu tik niekur, neduok dieve, neprapulk - verti demesio ne tik tavo gelynai, bet ir tu pati su savo ziniom....

Man patinka vokiski forumai, kai ten vienas klausia - desimt atsako, o SM dazniausiai desimt klausia, o viena atsako..... tai va kuo daugiau zinoviu ir patareju, tuo graziau gyvensim thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 17, 15:29)
neprasivardziuok, bent saves pagailek lotuliukas.gif  4u.gif
nesi neismanele schmoll.gif , o tavo sodyba TIKRAI verta demesio 4u.gif , kaip ir augalu veslumas wub.gif  bei akmenys, kur sike gali po sauletos dienos pasisildyti ant to suoliuko  tongue.gif
[tavo ten buvo? unsure.gif ]

mastau.gif neprasivardziuoti...sakai verta demesio bigsmile.gif ir tu isdrysai tai parasyti, nebijai, kad tavo "palaikymo"komanda gali uztai taves nepaglostyti biggrin.gif

o suoliukas tai mano cool.gif

Ir dabar turiu keleta vaizdeliu, taip ir pirstas tiesiasi link IMG, bet irnesakyk.gif truputuka susilaikysiu...nu netas laikas dabar, dauguma tokios pasisiaususios, tiesa pasakius-bijau neadekvacios nuomones, o ji tai tikrai butu rolleyes.gif
Atsakyti
Rokoko, Sidabrinekuoja... biggrin.gif biggrin.gif tada mano gėlyno 3/4 užima pusiau paunksnė, paunksnė ir nuolatinis pavėsis bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 17, 13:50)
šiek tiek radau (2-jų metų senumo  blush2.gif ) nuotraukų iš savo pavėsio:

user posted image

wub.gif viskas, varau balto katilėlio pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 17, 15:40)
Oli-vija, tu tik niekur, neduok dieve, neprapulk - verti demesio ne tik tavo gelynai, bet ir tu pati su savo ziniom....

Man patinka vokiski forumai, kai ten vienas klausia - desimt atsako, o SM dazniausiai desimt klausia, o viena atsako..... tai va kuo daugiau zinoviu ir patareju, tuo graziau gyvensim  thumbup.gif .
wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif pasistengsiu nedingt cool.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 17, 14:43)
Ir dabar turiu keleta vaizdeliu, taip ir pirstas tiesiasi link IMG, bet irnesakyk.gif truputuka susilaikysiu...nu netas laikas dabar, dauguma tokios pasisiaususios, tiesa pasakius-bijau neadekvacios nuomones, o ji tai tikrai butu rolleyes.gif

Dėk dėk, man pas tave labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti