Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(Mamce @ 2008 07 16, 15:13)
Nors i diskusiju "traukini" nebespejau, bet dar norejau pasisakyt. Sobieska, gi zmogus ta nuotrauka rodydamas ne PASIGIRT norejo, cia dar ne tik kad neuzbaigtas, bet dar net  ir nepradetas darbas, parodytas su klausimu"Ka daryti?..", o tu jau uzsipuoli zmogu su savo vertinimais...  doh.gif

Nu ***** , mergos, uzknisot su savo pamokymais... juk nemaza esu jei ka, supratau, kad negaliu reiksti savo nuomones, pasistengsiu tik graziai, kad visoms itikciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2008 07 16, 16:23)
2. ir žirneliai
user posted image

user posted image

Gaila, kad kvapas nepersiduoda...labai myliu sita augaleli
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 16, 19:16)

Dar pasakykit ar cia katilelis? Radau netiketai pievoj. Jei taip - priglausciau gelyne  ax.gif
[attachmentid=150432]

Ir dar liutpede groziuosi  wub.gif
[attachmentid=150435]

Tiek naujienu pas mane  smile.gif

Ten tikrai katilelis mirksiukas.gif
Koks edelveisu grozis wub.gif . Dar niekad neteko matyt ju gelyne. Jau man ir ju norisi doh.gif
Atsakyti
aciu visoms uz issakytas mintis , pasiulymus ir grazius zodzius wub.gif wub.gif
AISTUTELE galim paskolinti bet kazin ar ju mamyte sutiks nes ir patys kol jie buvo mazi atsargiai pro sona vaiksciojom nes jau mamyte taip pyktai i mus dabojo kad net siurpas pro nugara prabegdavo blink.gif lotuliukas.gif
GAPO nesupratau apie kieno cia stoga paklausei. bet bandysiu parasyti jei sulinio tai jau ji keisti reikia ka ir planuojame padaryti si rudeni nes jis buvo pats pirmutinis dalykas ka MB padare. o jei turi omenyje svirno stoga tai jo cia is vis nebebuvo like tai ukiniais sumetimais vyras ir padare si nes kai pradejo ukininkauti laike grudus jame. o dabar pasistacius kitus pastatus si svirna ketiname sutvarkyti jau savo reikmems. kelsim baliukus tenai tongue.gif 4u.gif
MAMCE maniau kad perskaitei prie mano duomenu cia panevezio raj nors gyvename ant rubeziaus tarp siauliu ir panevezio. o tokiu pastatu cia aplinkui dar daug yra ir kituos kiemuos tik gaila kiti jau baigia sugriuti verysad.gif kti dar puoselejami kaip ir musu
SIDABRINEKUOJA, KASIOPEJA, OLI VIJA, DEJA IR VISOMS LIKUSIOMS ACIU uz patarimus viska issisaugau ir kitiems metams jau bus aisku nuo ko pradeti
Atsakyti
Vaizdeliai iš Nidos prieš gerą mėnesį. Vilkdalgiai vidutinio dydžio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 16 liepos 2008 - 19:53
SMTH1 teisybe pasakius mes ir nesistengiame labai viska nugludinti idealiai nes norime kad liktu kuo daugiau naturalumo ir tu paciu gelyciu kad ne butu per daug nes daugiau nebespesiu sunis vaikyti kad nenumaizytu ir neiskasiotu su savo kaulais biggrin.gif tik mat yra viena beda mano anyta ji su savo gelytemis vis vaziuoja ir vaziuoja pas mus jai reikia tu gelynu nes kaip cia dabar be geliu baseino busi doh.gif bet stengiuosi puolima atlaikyti tai siemet pradziuginau nors tokiais vazoneliais ax.gif
SOBIESKA tikrai niekas nepyskta uz tavo zodzius tu pasakei savo nuomone ir tiek. juk kas vienam grazu tas kitam gali buti nepriimtina tai kiek zmoniu tiek ir nuomoniu manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 07 16, 16:50)
  O tie pelėdžiukai, tai čia nerealu...  thumbup.gif  thumbup.gif . Ir aš tokių gyventojų norėčiau  wub.gif

kiek ,,strioko,,apturėjau,kai pirmą kart išgirdau ūbaujant juos doh.gif (mes prie miško gyv.)
aš dar apie piliarožes blush2.gif prie baltukės skleidžias beveik juoda bigsmile.gif
ui kaip laukiu kada visu gražumu prasiskleis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 14, 23:37)
Tiesa, Tinos dėka turiu erikas, viržius. Prieš metus buvo ignoruojamų augalų sąraše.

O pasirodo ir as kazka ikvepiu blush2.gif

Sitas buvo issales, MB atkalbino nuo ismetimo, dabar toks, pasidalino kazkaip i du krumiukus:
[attachmentid=150444]
O cia jau bujoja, balta zydejima jau esu rodzius, mano albume yra, jei kam bus idomu. Cia ir litpede yra, o ji dar edelveisu vadinama? unsure.gif Auga ji ne gelyne mirksiukas.gif
[attachmentid=150445]

Mergaites, kas gi su tais paparciais dera? Nu bukit gerutes, meskit ideja kokia flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 16, 19:41)
Aha gaubtas ax.gif , bet turbut gausiu velniu biggrin.gif , kai uzmatys kaimynka lotuliukas.gif , nufotkinciau dar gyvate irgi fioletine, bet nedrystu su fotiku makaluotis blush2.gif  bigsmile.gif

atsargiai,kad paskui tavo sudarkytas veidas nepasirodytu etery su uzrasu-"stai kas buna niekingoms paparacems"[COLOR=orange]ir apskritai gal tu jos valdu nefotografuok,juk tai jos valdos,o ne tavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 16, 20:48)
O pasirodo ir as kazka ikvepiu  blush2.gif

Sitas buvo issales, MB atkalbino nuo ismetimo, dabar toks, pasidalino kazkaip i du krumiukus:
[attachmentid=150444]
O cia jau bujoja, balta zydejima jau esu rodzius, mano albume yra, jei kam bus idomu. Cia ir litpede yra, o ji dar edelveisu vadinama?  unsure.gif Auga ji ne gelyne  mirksiukas.gif
[attachmentid=150445]

Mergaites, kas gi su tais paparciais dera? Nu bukit gerutes, meskit ideja kokia flirt.gif

Aha liutpede yra edelveisas. Bais romantiska kvietka wub.gif
Atsakyti

[attachmentid=150445]

O jusu sitas plotas nuo kada iki kada yra apsvieciamas saules? nes matau savo eglute conica:)
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 16, 14:56)
Tik neskubėkit per daug. Ateis laikas ir matysit kur ko trūksta. Nors iš nuotraukų matyti, kad jau daug padaryta. Jau vien su pievele, kiek darbo. smile.gif aplink tą kelmą nebent vieną, kaip kasiopėja rašė, nes daugiau gėlių, tai ir kelmui sunkiau ir drėgmė užsilaiko, ir greičiau liga kokia gali įsimesti, na, ar grybas-pelėsis.
Dar toks nekuklus klausimas. O jūs stogą tokį pasirinkot taupumo sumetimais turbūt? Ar dar dažysit?

To Žydriausia. Žiūriu žiūriu į tą jūsų kampelį ir, žinot, man trys elementai išryškėja, pavadinsiu taip. Pirmasis: Intensyvios žalios žolė; antrasis: akmenukai; trečiasis: pilkšvai melsvos spalvos kadagys, eglutė ir gvazdikėliai.
Aš ryškinčiau pastaruosius tris. Aišku, serenčiai, begonijos, jurginai, našlaitės bent žiemai pasišalins.  Kol kas nieko neardyčiau. Bet iš rudens išskirstyčiau kažkokia kita geometrine forma gvazdikėlių krūmukus, kad savaime plėstųsi ir augtų kilimine danga arba nupirkčiau dar. Po egle paleisčiau šilokų žemų žalių. O visa kita tuo pačiu ir po kadagiu pamulčiuočiau medžio drožlėmis, tik nežinau kokios spalvos, gal tokios, kaip tvora. Pievutėj statyčiau žemą, kad ir ąžuolinį kelmą, o ant jo baltą šliaužiančią rožę(tik nežinia, kaip ji jausis pavesingoje vietoje g.gif ) dideliame moliniame vazone, mozaikintame tokiais pat tik mažesniais akmenimis.nepykit, patinka mozaika, todėl daug kur ją matau lotuliukas.gif   Astilbės ir tujos čia atsisakyčiau, rasčiau joms vietą kitur. Kaip ir vienmečių ir iškasamų gėlių.

toks stogas - autentika.. ir tinka tam molio pastatui geriau nei kokios skiedros ar siaudai..
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 16, 20:32)
SOBIESKA tikrai niekas nepyskta uz tavo zodzius tu pasakei savo nuomone ir tiek. juk kas vienam grazu tas kitam gali buti nepriimtina tai kiek zmoniu tiek ir nuomoniu manau  smile.gif

biggrin.gif na va...pagaliau atsiliepe zmogus, kuris labiausiai turejo buti "susiparines"... o pasirodo ji labai tolerantiska panike ax.gif
Tikrai linkiu dideles sekmes mirksiukas.gif yra nemaza plantacija reikstis fantazijai
Atsakyti