Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(Srove @ 2008 07 16, 15:54)
Zmones kalba, kad laimingi tie namai, kuriuose apsistoja kokia nors gyvybe 4u.gif  wub.gif

Trumpas klausimelis zinovems.Ar tiesa, kad bet koks daugiametis augalas, paliktas ziema lauke, pasodintas vazone, susala? g.gif
Norejau pasakyti saknys persala ir kitamet nebeisdygsta?

vadinasi as is tu laiminguju-pas mane -rajono zvirbliu,karveliu,drugeliu ir katinu saskrydis blink.gif

jei pusele vadinsime daugiameciu augalu,tai praejusia ziema ji vazone,niekuom neapsiltinta,nesusalo ir nenumiro schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguciuks @ 2008 07 16, 16:54)
  Tik gaila, kad neturiu kantrybės perskaityti visko ką praleidau per tą laiką....

o be reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 16, 15:02)
jei pusele vadinsime daugiameciu augalu,tai praejusia ziema ji vazone,niekuom neapsiltinta,nesusalo ir nenumiro schmoll.gif

tai kad praėjusios žiemos žiema liežuvis nesiverčia vadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors sakiau tylesiu, bet neisturejau (paskutini karta). Intule, tik neusgalvok is tu akmenu kruvos daryt koki nuglaistyta madinga alpinariuma. Pritariu kasiopejai del sulinio atlaisvinimo, rozamundai del raganes(nebuvimo:)). Dairykis ir isijausk i ta naturalia gamta, kuri salia. Tikrai unikali aplinka pas tave..nesugadink popsiskais vaizdeliais. Pamirsk 'dabartines' geles ir krumus, medzius, kuriu gimtine tokia tolima kaip Japonija ar pan, atsigrezk i 'senovinius' augalus. Ta prasme pasidomek ir naujesniais, koki akcenta grazu priderink (kaip puikiai su tom melynom gelem (uzkrito pavadinimas) pavyko). Svarbiausia nepersistenk:) Pvz, jei prie pamato sodinsi rugiageles su medetkom, tai mano manymu pakabinamu jau nebereik, pakankamai rysku bus ir be vienmeciu pakabinamu.
Dabar tikrai jau tyliu. Viso merginos, geros jums kurybos!
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 16, 18:02)
vadinasi as is tu laiminguju-pas mane -rajono zvirbliu,karveliu,drugeliu ir katinu saskrydis blink.gif
Papildyta:

Tik rajono g.gif Mazoka sakyciau bigsmile.gif
Apie pusi negalvojau, galvojau apie va tokius lapus, ar galec palikti lauke vazone per ziema?

user posted image
O dbar dar is linksmosios puses.Kuri cia idejot tas fioaletines langines ir prie ju priderinta gamta? bigsmile.gif Mano kaimynei tikriausiai patiko rolleyes.gif Irgi sugalvojo, o ka smile.gif cool.gif

user posted image
Beje cia tie lapai irgi paderinti ir klausimas ne visai mano blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 16 liepos 2008 - 17:43
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 16, 12:12)
Norėjau paklausti, o pentiniai būna žemaūgiai? Vakar prisipirkau tokių mažiukų, o internete pasiskaičiau, kad jie aukšti.. Dabar nebežinau, kur sodinti doh.gif  doh.gif

smile.gif Čia mano pentinio nuotrauka: user posted image
Atsakyti
Atrodo nebuvau keleta dienu, o tiek prisneketa doh.gif

Per ta laika pasiogaminau su MB alpinariuma, bet kolkas jis dar be augalu, laukiu kol zeme suses. Jis toks nedidukas, tarp spygliuociu. Kai tie suaugs, ji dar labiau sumazinsiu arba visai naikinsiu. Cia klausau jusu patarimu, kad salia spygliuociu reikia sukulentu, o siems juk alpinariumo smile.gif

Tiesa, ka zydincio tiktu pasodint prie paparciu? Planuoju atsiritint akmeni, pasodint salia jo paparcius, bet ir ziedu juk noris. Tokia maza atskira salele.

Dar pasakykit ar cia katilelis? Radau netiketai pievoj. Jei taip - priglausciau gelyne ax.gif
[attachmentid=150432]

Kam idomu lelijos, radau ju pigiai pirkt Vyduno alejoj, salia Zapyskio medelyno prekyvietes. Pirkau stai tokia. Dar juoda ir rausva pilnavidure. Akys ten raibsta. Be to, matai ka perki, kai prazydintos. Sake, kad azijines, reiskias ziemos.
[attachmentid=150433]

O cia zydi pas mane rudbekijos, baisus krumas suaugo blink.gif
[attachmentid=150434]

Ir dar liutpede groziuosi wub.gif
[attachmentid=150435]

Tiek naujienu pas mane smile.gif

Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 07 16, 17:23)
1. jurginas žydi
user posted image

2. ir žirneliai
user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai gražu !!!
Atsakyti
[quote=Blizge,2008 07 15, 23:11]
Sveikos,
Noriu paklausti del baltosios egles Conica (lyg ir toks pavadinimas), vienas zmogus sake, kad siai eglei reikia pastovios saules sviesos, o mes ja numate sodinti kur saule buna tik iki vidurdienio, tai jau bus labai blogai - ji neaugs?

Greičiausiai niekas ir nepastebėjo mano klausimo, gal visgi atsiras žinančių, a?
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 07 16, 17:33)
ir dar:
1. surfinijos žiedas
user posted image

2. kelmas su nasturtom ir ramaškom  wub.gif
user posted image

Ar nasturtas į vazoną sodinai ar kaip nors į kelmą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 16, 18:41)
O dbar dar is linksmosios puses.Kuri cia idejot tas fioaletines langines ir prie ju priderinta gamta? bigsmile.gif Mano kaimynei tikriausiai patiko rolleyes.gif Irgi sugalvojo, o ka  smile.gif  cool.gif

Aš pateikiau, o ką? cool.gif
Pas kaimynką - gražiai susišaukė salotinio gėlpuodžio sidabrinė apačia ir "Kapų žemės" maišas bei skalbinių virvelė su gėlių stovo kojele flirt.gif O pirmam plane džiūstantys batai - ech... nors imk ir į katalogą dėk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 16, 18:41)
Tik rajono g.gif Mazoka sakyciau bigsmile.gif
Apie pusi negalvojau, galvojau apie va tokius lapus, ar galec palikti lauke vazone per ziema?

user posted image
O dbar dar is linksmosios puses.Kuri cia idejot tas fioaletines langines ir prie ju priderinta gamta? bigsmile.gif Mano kaimynei tikriausiai patiko rolleyes.gif Irgi sugalvojo, o ka  smile.gif  cool.gif

user posted image
Beje cia tie lapai irgi paderinti ir klausimas ne visai mano blush2.gif

pastebekit ant ko prie suoliuko geles padetos-ar tik ne ant seno lempos (torsero) gaubto! blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 16, 19:29)
Aš pateikiau, o ką?  cool.gif
Pas kaimynką - gražiai susišaukė salotinio gėlpuodžio sidabrinė apačia ir "Kapų žemės" maišas bei skalbinių virvelė su gėlių stovo kojele flirt.gif O pirmam plane džiūstantys batai - ech... nors imk ir į katalogą dėk  wub.gif

O nieko biggrin.gif , bet jusu kaspiniukai, kaip ir mano parasas taip pat gerai dera prie tu duru thumbup.gif 4u.gif
Aha gaubtas ax.gif , bet turbut gausiu velniu biggrin.gif , kai uzmatys kaimynka lotuliukas.gif , nufotkinciau dar gyvate irgi fioletine, bet nedrystu su fotiku makaluotis blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 16 liepos 2008 - 18:45