1. jurginas žydi
2. ir žirneliai
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 16, 15:14)
Nius ka as galiu pasakyti . Gyvenate rojuje
bet i toki roju tik per kruvina darba.... kai cia vos kelis arus apeini, zmones hektarus susitvarko..... PAGARBA .
ir dar:
1. surfinijos žiedas
2. kelmas su nasturtom ir ramaškom
1. surfinijos žiedas
QUOTE(inetum @ 2008 07 16, 15:43)
..... vietiniai gyventojai kurie ir suteikia savotisko zavesio gyvenime
Man irgi "vietiniai gyventojai" suteikia daug dziaugsmo ir priartina prie gamtos. Na, gal tik sraiges nelabai.... O siaip, suzinojau, kad pas kaimynus akmenine kiaune atsivede kiauniuku tokioj pasiurej ir dabar puldineja kaimynus, vedancius pro ta pasiure suni pasivaiksciot...
[/quote]
Labai grazi nasturta pas mano nasturta lapai labai dideli uzauge ir ziedus uzgoze, beveik visai nesimato
[/quote]
Labai grazi nasturta pas mano nasturta lapai labai dideli uzauge ir ziedus uzgoze, beveik visai nesimato
QUOTE(Bitulka @ 2008 07 16, 16:36)
lapus reikia apskabyti, kad žiedai matytųsi. ši irgi apskabyta
o čia tas kelmas iš viršaus:
O mano nasturtas labai puola amarai, kai nupurškiau muilu, na nežinau, gal per stiprų tirpalą padariau, tai kaip nudegusi, ir nebeatsigauna, nebeauga.
Pagaliau ir vėl turiu laiko prie jūsų prisijungti Tik gaila, kad neturiu kantrybės perskaityti visko ką praleidau per tą laiką....
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 23:23)
na o dabar pavadinkim daiktus tikrais vardais
pasikapsčiau po dėdę googlą, nes nu man ta tavo ranikula kažką taip primena, nu taip primena, kad iki skausmo matyta
taigi čia lotyniškas pavadinimas Ranunculus, o lietuviškai gi tai vėdrynas - tai va, dabar ieškok internete info į sveikatą, tikrai rasi ką paskaitinėt
pasikapsčiau po dėdę googlą, nes nu man ta tavo ranikula kažką taip primena, nu taip primena, kad iki skausmo matyta
taigi čia lotyniškas pavadinimas Ranunculus, o lietuviškai gi tai vėdrynas - tai va, dabar ieškok internete info į sveikatą, tikrai rasi ką paskaitinėt
Azijinis vedrynas jei tiksliau.