Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

1. jurginas žydi
user posted image

2. ir žirneliai
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 16, 15:14)
Nius ka as galiu pasakyti g.gif . Gyvenate rojuje wub.gif

bet i toki roju tik per kruvina darba.... kai cia vos kelis arus apeini, zmones hektarus susitvarko..... PAGARBA 4u.gif .
Atsakyti
ir dar:
1. surfinijos žiedas
user posted image

2. kelmas su nasturtom ir ramaškom wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 16, 15:43)
..... vietiniai gyventojai kurie ir suteikia savotisko zavesio gyvenime  blush2.gif

Man irgi "vietiniai gyventojai" suteikia daug dziaugsmo ir priartina prie gamtos. Na, gal tik sraiges nelabai.... ax.gif biggrin.gif O siaip, suzinojau, kad pas kaimynus akmenine kiaune atsivede kiauniuku tokioj pasiurej ir dabar puldineja kaimynus, vedancius pro ta pasiure suni pasivaiksciot... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
2. kelmas su nasturtom ir ramaškom wub.gif
user posted image
[/quote]

Labai grazi nasturta wub.gif pas mano nasturta lapai labai dideli uzauge ir ziedus uzgoze, beveik visai nesimato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 07 16, 16:33)

2. kelmas su nasturtom ir ramaškom  wub.gif
user posted image

Sitas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 07 16, 16:36)
Labai grazi nasturta wub.gif  pas mano nasturta lapai labai dideli uzauge ir ziedus uzgoze, beveik visai nesimato verysad.gif

lapus reikia apskabyti, kad žiedai matytųsi. ši irgi apskabyta mirksiukas.gif

o čia tas kelmas iš viršaus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistutėlė: 16 liepos 2008 - 15:40
QUOTE(Bitulka @ 2008 07 16, 16:36)
pas mano nasturta lapai labai dideli uzauge ir ziedus uzgoze, beveik visai nesimato verysad.gif

Isroviau savo nasturta ir ismeciau. Ir maniskes lapai kaip lekstes buvo, ziedu nesimate schmoll.gif Jau ant kitu augalu i gelyna ilipt bande.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 16 liepos 2008 - 15:42
O mano nasturtas labai puola amarai, kai nupurškiau muilu, na nežinau, gal per stiprų tirpalą padariau, tai kaip nudegusi, ir nebeatsigauna, nebeauga. huh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 07 16, 16:38)
lapus reikia apskabyti, kad žiedai matytųsi. ši irgi apskabyta  mirksiukas.gif

Skabiau, bet nemacino. Kazkokia mutante ji pas mane buvo . Vienas lapas kaip taviskes keturi. Kas mate visi stebejosi, kas cia per stebuklas auga. doh.gif Ir dar vejas tuos lapus neblogai padraskydavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 16 liepos 2008 - 15:46
Pagaliau ir vėl turiu laiko prie jūsų prisijungti bigsmile.gif Tik gaila, kad neturiu kantrybės perskaityti visko ką praleidau per tą laiką....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguciuks: 16 liepos 2008 - 15:59
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 23:23)
na o dabar pavadinkim daiktus tikrais vardais mirksiukas.gif
pasikapsčiau po dėdę googlą, nes nu man ta tavo ranikula kažką taip primena, nu taip primena, kad iki skausmo matyta doh.gif
taigi čia lotyniškas pavadinimas Ranunculus, o lietuviškai gi tai vėdrynas - tai va, dabar ieškok internete info į sveikatą, tikrai rasi ką paskaitinėt mirksiukas.gif

Azijinis vedrynas jei tiksliau.
Atsakyti