Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

[quote=drieziukas,2008 07 11, 09:15]
smth1, ačiū už atsasakymus dėl spalvyčių, tai gal visgi labai nenusigribavau 4u.gif
Įdedu pora nuotraukyčių su mano obelim, purškiau ir deciu ir kitu tuo preparatyu kur nuo lapų sukimo, voratinklinių erkučių ir pan.. Bet kažkaip nelabai matosi rezultato g.gif

gal tada ne vabalai, gal bakterijos arba grybeliai..........fungicido kokio tada reikia nuo grybo.......o gal neseniai purskei ir dar poveikio nera, seni lapai nepasikeis, naujus reikia ziureti.....
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 11, 09:34)
drieziukas, jau kaip as noriu ciobreliu po budleja, bet itariu jie ten neaugs. Molis ir akmenai pas mane kieme. doh.gif  O ir budlejos kitais metais jau gali nebut verysad.gif.

Man tai šiaip čiobrelis iš visų mano samanėlių gražiausias, taip gerai auga, kai nežydi tie margi lapeliai superiniai, o kai pražysta, tai išviso grožis wub.gif
O kai pas tave tokia nekokia žemė gal geriau kokius flioksus pasodinti, aš visai tarp akmenų jų prikaišiojau, galvojau - nudžius ten jie, bet bujoja, visai nelepūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 11, 09:34)
gal tada ne vabalai, gal bakterijos arba grybeliai..........fungicido kokio tada reikia nuo grybo.......o gal neseniai purskei ir dar poveikio nera, seni lapai nepasikeis, naujus reikia ziureti.....

4u.gif O tuos senus negražius lapus gal reikėtų nukarpyti? g.gif Ir šiaip, ar galima kaži dabar dar paformuoti, ar reikia laukti pavasario?
Atsakyti
As noriu ten uzpilt komposto, bet MB nelabai nori padet, nes ten kastuvas nuo zemes atsoka doh.gif ir po medziais nepatogu landziot. Man atrodo pries pilant komposta ta zeme reikia nors minimaliai sukast. Taip norisi zydinciu kilimuku. O gal galima pilt komposta ant virsaus nieko nejudinant?
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 11, 09:58)
4u.gif O tuos senus negražius lapus gal reikėtų nukarpyti? g.gif Ir šiaip, ar galima kaži dabar dar paformuoti, ar reikia laukti pavasario?

pacius negraziausius tai gali nuskabyti, .............
formuoti dabar gali tik sakas lankstydama, geneti nelaikas, dabar genimos obelis tik tos kur turi daug obuoliu, kad maisto medziagos eitu i obuolius o ne i naujus uglius.......
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 11, 08:42)
tai jau tikrai doh.gif  lotuliukas.gif jau taip apsidžiaugusi buvau rolleyes.gif
na tai lieku greičiausiai prie visžalio raudonais lapais raugekslio smile.gif

O kur jūs matėt visžalį raugeriškį raudonais lapais. Bent nuotraukoje tai lapus tikrai metantis raugeriškis. Visžalius žinau tik žalialapius, o ir jie kaip ir visi visžaliai krūmai žiemą apdega nuo saulės, todėl patartina sodinti pavėsyje arba žiemai pridengti agro plėvele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 11 liepos 2008 - 10:56
QUOTE(Knifofija @ 2008 07 11, 10:54)
O kur jūs matėt visžalį raugeriškį raudonais lapais. Bent nuotraukoje tai lapus tikrai metantis raugeriškis. Visžalius žinau tik žalialapius, o ir jie kaip ir visi visžaliai krūmai žiemą apdega nuo saulės, todėl patartina sodinti pavėsyje arba žiemai pridengti agro plėvele.

buvo ten imesta viena nuotrauka, nepatikrines negali gincytis kad tokio nera...........
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 11, 08:25)
Aha, tiesiog pievoj radau tongue.gif Dar tokių buvo, bet tuos jau atidėjau kitam kartui lotuliukas.gif
...
Nedaug jų ten, po vieną kitą... Net nežinau iš kur jie ten atsirado. mažu sulaukėję kokie g.gif  tongue.gif

Nu nieko sau doh.gif . O aš turguj už tokį panašų pinigus mokėjau. Pasirodo, tereikia pievoj pasivaikščioti ir paieškoti. Kokio jis aukščio tik įdomu?
Atsakyti

Jėga,o aš tokius daugiažiedžius katilėlius turiu pasisėjųsi,kaip tik dabar žydi jau treti metai. mirksiukas.gif O aukštis jo aukštesnis nei karpatinių.O karpatiniai katilėliai auga bet kokiame dirvožemyje.Dauginasi irgi labai lengvai.Pasodinau apie tvenkinį jau tokiame molyje-nieko auga puikiausiai be jokių trąšų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 11, 12:01)
Nu nieko sau  doh.gif . O aš turguj už tokį panašų pinigus mokėjau. Pasirodo, tereikia pievoj pasivaikščioti ir paieškoti. Kokio jis aukščio tik įdomu?

Nematavau. Iki 50 cm gal...

O, tai reiks ir tų karpatinių pasirinkt, jei jau tokie nelepūs thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 11, 10:58)
Man tai šiaip čiobrelis iš visų mano samanėlių gražiausias, taip gerai auga, kai nežydi tie margi lapeliai superiniai, o kai pražysta, tai išviso grožis wub.gif
O kai pas tave tokia nekokia žemė gal geriau kokius flioksus pasodinti, aš visai tarp akmenų jų prikaišiojau, galvojau - nudžius ten jie, bet bujoja, visai nelepūs smile.gif
Papildyta:
:

super labai faini wub.gif cia pas tave ne tokie, kaip takelis kur klojasi?
turiu kampe akmenini nuolydi nedideli, turiu minti ju pakaisioti, bet tie takeliniai taip fainiai nezydi, kaip sitie.
Atsakyti
Merginos, turiu problema (tiksliau ju daug turiu, bet cia aktualiausia ) blush2.gif Kalame nama medinemis dailylentemis ir kadangi lentos trumpesnes, tai gavosi sujungimas (o kadangi nebuvo kam pavadovauti mirksiukas.gif ) tai vyras ta sujungima padare pacioje matomiausioje vietoje. Dabar reikia ta vieta kazkuo apzeldinti (na gal ne tiesiog dabar, bet siais metais ). Ta puse yra grynai pietuose, lenteles tamsiai raudonai - rudos (trauks siluma) todel mastau kas labiausiai tiktu. Na aukscio kokio iki 1.5 metro turetu buti ir geriau kazkas sviesesnio. Patinka man sedulos ir visokie kiti margalapiai krumai, bet pietu puseje labai karsta. Patarkite prasau, kas butu geriausiai. Aciu labai . aciuks.gif
Atsakyti
pasimeciau, ........tai mes apie ozeksni ar apie raugerski?...........smile.gif).....nes nuotraukoje buvo berods ozeksnis, ieskojau tos nuotraukos neberandu...
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2008 07 11, 12:20)
Patinka man sedulos ir visokie kiti margalapiai krumai, bet pietu puseje labai karsta. Patarkite prasau, kas butu geriausiai. Aciu labai . aciuks.gif

o kiek vietos ten turi?.......
Atsakyti