Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(roki @ 2008 07 16, 13:27)
Visur, isskyrus Kairenus,  ir dar daugiau vietu tikrinta ir pertikrinta  doh.gif . Mugese buna labai panasiu, be ne tie. Tai gal vis delto kas pavadinima zino?

nu ne tik mažai reiškiesi, bet ir skaitai nelabai atidžiai nono.gif
tik keletas postų atgal zigzag ko gero atsakė į šį klausimą mirksiukas.gif
o štai čia kataloge nurodo, kad turi tokių augalų. Ne kartą esu minėjusi, kad teko būti tame medelyne, palyginus netoli nuo Vilniaus ir kainos nesikandžioja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 16 liepos 2008 - 12:36
[quote=kasiopeja,2008 07 16, 13:35]
O aš visą smulkmę nuo šulinio mesčiau lauk (tik nepyk, mano akimis šulinys dabar atrodo kaip turgaus prekystalis) ir šalia pasodinčiau jazminą arba alyvą, bijūnų ir dar ko nors klasikinio kaimiško... ax.gif Erdvės aplinkui daug, verčiau rinkis didelius augalus 4u.gif
tikrai nepykstu lotuliukas.gif nes ir pati zynau kad cia perkrauta tik kai sodinau visus augaliukus uzdejau ant virsaus kad kuo greiciau isikerotu nes ta veita sauleta visa laika ir dauguma augaliuku jau perdejau i kitas vietas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 16, 10:34)
tikrai nepykstu  lotuliukas.gif nes ir pati zynau kad cia perkrauta tik kai sodinau visus augaliukus uzdejau ant virsaus kad kuo greiciau isikerotu nes ta veita sauleta visa laika ir dauguma augaliuku jau  perdejau i kitas vietas  ax.gif

džiaugiuosi, kad neįžeidžiau. Aš tikrai visus vazoniukus nuimčiau, palikčiau pliką šulinį ir prie stulpo sodinčiau kokį didelį didelį krūmą, bet tik ne iš šiuolaikinio asortimento, o šalia jo - pagal situaciją... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roki @ 2008 07 16, 12:54)
blush2.gif Gal butu galima nors menkiausia uzuomina... Kas per vienas ir gal kur  imanoma gauti? Seku sia tema, nors mazai "reiskiuosi", bet tikrai nepamenu, kad buciau skaiciusi. As sio augalo nerealiai noriu (visas alpinariumas uzzeldintas, o virsuje palikta tuscia vieta siam augalui jau antrus metus man akis kiekviena diena bado).

2008 05 23
Rozamundos klausimas, pasisakymo pabaiga.
Rokoko atsakymas - 9 pastraipa.
Liuksus patvirtinimas
karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 16 liepos 2008 - 12:49
Kelis puslapius atgal parašiau klausimuką, bet niekas neatraše ax.gif Paklausiu dar kartą ax.gif Iš kur Jūs gaunate tiek daug akmenukų - didelių ir mažų? Pradedanti "gėlininkė" esu, galbūt kvailas klausimas blush2.gif
Atsakyti
smurfiukas, zydriausia atsake, kad is pajurio ...

o as klausiau Srauniaus, tai neisduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(roki @ 2008 07 16, 12:54)
blush2.gif Gal butu galima nors menkiausia uzuomina... Kas per vienas ir gal kur  imanoma gauti? Seku sia tema, nors mazai "reiskiuosi", bet tikrai nepamenu, kad buciau skaiciusi. As sio augalo nerealiai noriu (visas alpinariumas uzzeldintas, o virsuje palikta tuscia vieta siam augalui jau antrus metus man akis kiekviena diena bado).

as klausiau,rokoko atrase-tuja cia tokia usuota ax.gif
Atsakyti
na kadangi mano vyras ukininkauja tai renkame is lauku arba senuju akmenynu, bet jau kiek zinau kur kadaise guledavo kruvos akmenu niekam nereikalingu ir niekas ju neima tai dabar tas kruvas zmones saugo kaip savo aki. biggrin.gif na cia tik is mano kaimo puses tokie pasisakymai o is kur ima gyvenacios mieste ir man idomu g.gif

P.S. oi as cia turbut ne i tema visai doh.gif PERSIPRASAU ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetum: 16 liepos 2008 - 13:11
QUOTE(une @ 2008 07 16, 14:06)
o as klausiau Srauniaus, tai neisduoda  g.gif

lotuliukas.gif valstybinės reikšmės paslaptis, bo tik vienoj vietoj radau tinkamus ir taip pigiai tongue.gif O jei rimtai - Thomas Philips parduotuvėj buvo, priešais McDonald'ą wink.gif Buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2008 07 16, 14:03)
Kelis puslapius atgal parašiau klausimuką, bet niekas neatraše ax.gif  Paklausiu dar kartą ax.gif  Iš kur Jūs gaunate tiek daug akmenukų - didelių ir mažų? Pradedanti "gėlininkė" esu, galbūt kvailas klausimas blush2.gif

pasikartosime-kas is pajurio,kas is soltros ,kas is skyrop ,o kas is senuku ar karjeru namo akmeniukus tempia
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 16, 14:11)
lotuliukas.gif valstybinės reikšmės paslaptis, bo tik vienoj vietoj radau tinkamus ir taip pigiai  tongue.gif O jei rimtai - Thomas Philips parduotuvėj buvo, priešais McDonald'ą wink.gif Buvo  4u.gif

shit verysad.gif maciau, kad parasei BUVO, bet bandziau paignoruot ta fakta tikintis dar ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 07 16, 14:13)
shit  verysad.gif  maciau, kad parasei BUVO, bet bandziau paignoruot ta fakta tikintis dar ...  smile.gif

nius žinai, todėl, kad leidau brungiausiam suvadovaut, dabar per savaitę po kelis kartus tikrinu abi parduotuves. Vis dar tikiuosi gauti wink.gif Tapau VIP TP lankytoja blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti