QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 21:32)
O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU TAI TIK PABANDZIAU SIEK TIEK SPALVU PRIDETI RI TIEK NES IKI TIKRU GELYNU MUMS DAR TOLI
budu patraukti niekaip neiseina nes ten suniukai musu miega
ir ta akmenu kruva bus pakrastyje sone prie senojo berzo ir jaunosios liepos
na cia aisku ne super vaizdeliai bet jie mums patiems mieli
budu patraukti niekaip neiseina nes ten suniukai musu miega
ir ta akmenu kruva bus pakrastyje sone prie senojo berzo ir jaunosios liepos
na cia aisku ne super vaizdeliai bet jie mums patiems mieli
Inetum, jau pastato grožis neišpasakytas . Ir kaip derinasi šulinio akmeninis rentinys ir namo akmeniniai pamatai. Pasaka... Dar kas man labai patiko, tai, kaip suprantu, sienos drėbtos moliu ir kabančios mėlynos lobelijos. Tik ši vieta man dvelkia ne Lietuvos kaimo vaizdeliu, bet kažkur kitur Europoj. Butinai šį variantą kartok ir kitais metais. Labai puošia.
O jūsų ciucis nesileidžia rišamas? Šuo ar kalė? Jei kalaitė, tai galima būtų vieną(bet tik vieną, nes juk jam reikia sargauti ir viską matyti) voljero sieną užleisti kokiom lipančiom , pvz gebenėm. Jei šuo, tai kels koją ir degins savo siusiais bet kokį augaliuką . Dar kas tiktų, mano manymu, tarp sienos ar kur nors prie voljero pulkelis(bet ne eilė) piliarožių.
QUOTE(rokoko @ 2008 07 15, 23:49)
pavyzdukas akmenu apzeldinimo: [tik ne to stiliaus apie kuri sakiau]
cia sliauziantis ciobrelis ir uolaskeles [zydi]
cia sliauziantis ciobrelis ir uolaskeles [zydi]
Va arba dar toks variantas, toj vietoj po beržu, labai liuks. Toks vaizdas, kad ne sodinta, bet patys akmenys nuo gulėjimo apaugę.
O Ežiuolė dar tik viena žydi. Ji pas mane pačioj pietinėj pusėj, todėl nuolat kaitina saulė sieną ir matyt, tai pagreitino žydėjimą. Antri metukai joms dar tik.
QUOTE(inetum @ 2008 07 16, 09:54)
reikes pabandyti rasti vieteles sitoms gelytems nes to gerio kaip laisvo ploto turime daug tik siemet kazkodel viska bandom uzseti pievute nes visur buvo tik bruzginai ir dilgeles ( nors to gerio dar ir dabar visur pina ot jos gajos niekaip negalime iskapoti iki galo net chemija neveikia )
O kokią pievutę sėjate? Man tai pas jus labai dobilėliai liptų ir saulutės. žydi visą vasarą, nes kai nušienauji, tai vėl krauna žiedukus. na aš ir pati apie tokią pievą svajoju, už tai ir peršu. O dobiliukai labai išsikeroja ir priežiūros mažiau, manau.
Sėkmės jums dideliausios ir sveikatos plušant.