Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 21:32)
O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU TAI TIK PABANDZIAU SIEK TIEK SPALVU PRIDETI RI TIEK NES IKI TIKRU GELYNU MUMS DAR TOLI  ax.gif

budu patraukti niekaip neiseina nes ten suniukai musu miega  biggrin.gif

ir ta akmenu kruva bus pakrastyje sone prie senojo berzo ir jaunosios liepos  smile.gif

na cia aisku ne super vaizdeliai bet jie mums patiems mieli  ax.gif  wub.gif

Inetum, jau pastato grožis neišpasakytas wub.gif wub.gif wub.gif . Ir kaip derinasi šulinio akmeninis rentinys ir namo akmeniniai pamatai. Pasaka... Dar kas man labai patiko, tai, kaip suprantu, sienos drėbtos moliu ir kabančios mėlynos lobelijos. Tik ši vieta man dvelkia ne Lietuvos kaimo vaizdeliu, bet kažkur kitur Europoj. Butinai šį variantą kartok ir kitais metais. Labai puošia.
O jūsų ciucis nesileidžia rišamas? ax.gif Šuo ar kalė? Jei kalaitė, tai galima būtų vieną(bet tik vieną, nes juk jam reikia sargauti ir viską matyti) voljero sieną užleisti kokiom lipančiom , pvz gebenėm. Jei šuo, tai kels koją ir degins savo siusiais bet kokį augaliuką schmoll.gif . Dar kas tiktų, mano manymu, tarp sienos ar kur nors prie voljero pulkelis(bet ne eilė) piliarožių.

QUOTE(rokoko @ 2008 07 15, 23:49)
pavyzdukas akmenu apzeldinimo: [tik ne to stiliaus apie kuri sakiau]
user posted image
cia sliauziantis ciobrelis ir uolaskeles [zydi]

Va arba dar toks variantas, toj vietoj po beržu, labai liuks. thumbup.gif drinks_cheers.gif Toks vaizdas, kad ne sodinta, bet patys akmenys nuo gulėjimo apaugę.
O Ežiuolė dar tik viena žydi. Ji pas mane pačioj pietinėj pusėj, todėl nuolat kaitina saulė sieną ir matyt, tai pagreitino žydėjimą. Antri metukai joms dar tik.
QUOTE(inetum @ 2008 07 16, 09:54)
reikes pabandyti rasti vieteles sitoms gelytems  ax.gif nes to gerio kaip laisvo ploto turime daug tik siemet kazkodel viska bandom uzseti pievute nes visur buvo tik bruzginai ir dilgeles ( nors to gerio dar ir dabar visur pina ot jos gajos niekaip negalime iskapoti iki galo net chemija neveikia  doh.gif )

O kokią pievutę sėjate? Man tai pas jus labai dobilėliai liptų ir saulutės. žydi visą vasarą, nes kai nušienauji, tai vėl krauna žiedukus. na aš ir pati apie tokią pievą svajoju, už tai ir peršu. O dobiliukai labai išsikeroja ir priežiūros mažiau, manau.

Sėkmės jums dideliausios ir sveikatos plušant. 4u.gif
Atsakyti
[quote=rokoko,2008 07 16, 00:49]
user posted image

Gal galetumete parasyti, kas cia per augalas paciame virsuje ant akmenu. Lyg tai toki pries 3 metus maciau naturoje pas geliu augintojus ir pardavejus Vysniauskus Raseiniu raj., bet jie ji tik sau buvo pasilike ir nepardave, tai iki siol ieskau ir niekur nerandu (jau net pavadinima uzmirsau). Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=roki,2008 07 16, 12:12]
[quote=rokoko,2008 07 16, 00:49]
user posted image

Gal galetumete parasyti, kas cia per augalas paciame virsuje ant akmenu. Lyg tai toki pries 3 metus maciau naturoje pas geliu augintojus ir pardavejus Vysniauskus Raseiniu raj., bet jie ji tik sau buvo pasilike ir nepardave, tai iki siol ieskau ir niekur nerandu (jau net pavadinima uzmirsau). Aciu 4u.gif
[/quote]
Ar tik ne kaulenis tas krumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 19:32)
O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU TAI TIK PABANDZIAU SIEK TIEK SPALVU PRIDETI RI TIEK NES IKI TIKRU GELYNU MUMS DAR TOLI  ax.gif
user posted image

O aš visą smulkmę nuo šulinio mesčiau lauk (tik nepyk, mano akimis šulinys dabar atrodo kaip turgaus prekystalis) ir šalia pasodinčiau jazminą arba alyvą, bijūnų ir dar ko nors klasikinio kaimiško... ax.gif Erdvės aplinkui daug, verčiau rinkis didelius augalus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 16, 09:23)
Ar tik ne kaulenis tas krumas g.gif

tikrai ne kaulenis. Kažkas iš tujų padermės galėtų būti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 liepos 2008 - 11:34
Knifofija, kaip jus galvojat, kas tai galetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 16, 12:35)

tikrai ne kaulenis. Kažkas iš tujų padermės galėtų būti  ax.gif

Aš irgi manau, kad tai tuja, vakarinės tujos siūliškoji forma 'FILIFORMIS' g.gif
Atsakyti
reikia kažką daryt arba uždraust rokoko foto dėt, arba likusioms atmintį gerinančių gert. tongue.gif
Buvo jau rašyta, kas per augalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 16, 12:44)
reikia kažką daryt arba uždraust rokoko foto dėt, arba likusioms atmintį gerinančių gert.  tongue.gif
Buvo jau rašyta, kas per augalas  4u.gif

blush2.gif Gal butu galima nors menkiausia uzuomina... Kas per vienas ir gal kur imanoma gauti? Seku sia tema, nors mazai "reiskiuosi", bet tikrai nepamenu, kad buciau skaiciusi. As sio augalo nerealiai noriu (visas alpinariumas uzzeldintas, o virsuje palikta tuscia vieta siam augalui jau antrus metus man akis kiekviena diena bado).
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 07 16, 10:30)
O kas ant sienos tos mėlynos gėlytės? Man jos labai fainos.

lobelijos

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 16, 10:35)
man atrodo, kad nebuna zemaugiu. Maziausiai gali tiketis 1m.

doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(roki @ 2008 07 16, 09:54)
blush2.gif Gal butu galima nors menkiausia uzuomina... Kas per vienas ir gal kur  imanoma gauti? Seku sia tema, nors mazai "reiskiuosi", bet tikrai nepamenu, kad buciau skaiciusi. As sio augalo nerealiai noriu (visas alpinariumas uzzeldintas, o virsuje palikta tuscia vieta siam augalui jau antrus metus man akis kiekviena diena bado).

gauti įmanoma Kojelavičiuj, Kairėnuose, žalioj stotelėj ar kitoj aikštelėj prie Žirmūnų Rimi (priešais Banginį). Tik reikia nuolat tikrinti asortimentą biggrin.gif Kažkur šiemet tikrai mačiau, bet nemapenu...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 16, 13:08)
gauti įmanoma Kojelavičiuj, Kairėnuose, žalioj stotelėj ar kitoj aikštelėj prie Žirmūnų Rimi (priešais Banginį). Tik reikia nuolat tikrinti asortimentą  biggrin.gif  Kažkur šiemet tikrai mačiau, bet nemapenu...

Visur, isskyrus Kairenus, ir dar daugiau vietu tikrinta ir pertikrinta doh.gif . Mugese buna labai panasiu, be ne tie. Tai gal vis delto kas pavadinima zino?
Atsakyti
[quote=GAPO,2008 07 16, 12:50]
O jūsų ciucis nesileidžia rišamas? ax.gif Šuo ar kalė? Jei kalaitė, tai galima būtų vieną(bet tik vieną, nes juk jam reikia sargauti ir viską matyti) voljero sieną užleisti kokiom lipančiom , pvz gebenėm. Jei šuo, tai kels koją ir degins savo siusiais bet kokį augaliuką schmoll.gif . Dar kas tiktų, mano manymu, tarp sienos ar kur nors prie voljero pulkelis(bet ne eilė) piliarožių.

O kokią pievutę sėjate? Man tai pas jus labai dobilėliai liptų ir saulutės. žydi visą vasarą, nes kai nušienauji, tai vėl krauna žiedukus. na aš ir pati apie tokią pievą svajoju, už tai ir peršu. O dobiliukai labai išsikeroja ir priežiūros mažiau, manau.

aciu uz palinkejimus wub.gif o ciucikai pas mus laskto visiskai palaidi ir karaliauju kur tik nori tai jie daugiau man tas dilgeles patresia nei numarina doh.gif cia tik gal neisimate nuotraukoje bet as prie voljero is kelio puses pasodinau sausmedi tai dabar lauksiu kol jis apzels ta voljera ir pasleps ji ir tuo paciu padarysiu uzuoveja nuo saules savo augintiniams.
o zole mes sejome taip vadiname sportine stadijonine kad nebijotu trypimo tai kaip sakei dobiliuku joje irgi yra ir baltuoja ir melynuoja tik gal kai daznai pjaunama kad butu grazi tolygi nelabai matosi toje nuotraukoje. tai cia idedu parodyti kai matosi tik gaila kad siemet lietus mus nelabai lepino doh.gif tai labai isdziovino pievutes bet jau atsigauna po truputi vel ax.gif
user posted image
Atsakyti