Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 23:19)
Ranikiulos taip ir nesupratau ar daugiametes, internete nelabai radau, bet kai pirkom nu sake kad jei poer ziema iskasiu tai kitais metais turesiu, tipo 2 metus. Ar gali taip but? g.gif 

na o dabar pavadinkim daiktus tikrais vardais mirksiukas.gif
pasikapsčiau po dėdę googlą, nes nu man ta tavo ranikula kažką taip primena, nu taip primena, kad iki skausmo matyta doh.gif
taigi čia lotyniškas pavadinimas Ranunculus, o lietuviškai gi tai vėdrynas - tai va, dabar ieškok internete info į sveikatą, tikrai rasi ką paskaitinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 15 liepos 2008 - 22:24

user posted image
Tie akmeneliai man prasosi juros. Vietoj egles sodinciau pusi, vietoj spalvotu gelyciu - ersketroze, guboju ir smilgu visokiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 15, 23:21)
uoooooj negaliu lotuliukas.gif . Prie bajerio cia visos siandien lotuliukas.gif

va tuoj tuoj išauš rytoj ir išsikudakavę sutūpsim visos ant laktų lyg niekur nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 15, 09:37)
Aš dabar viržių liga susirgau, savaitaglį turguj ieškojau, bet pasakė, kad tik rudenį juos pardavinėja doh.gif
RASAJAN, gražu pas tave wub.gif

4u.gif Labai ačiū už pagyrimą, stengiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 23:28)
va tuoj tuoj išauš rytoj ir išsikudakavę sutūpsim visos ant laktų lyg niekur nieko biggrin.gif

nu ka ,labanakt,geros dėties ir dideliu kiausiniu,jums,raibosios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 23:32)
nu ka ,labanakt,geros dėties ir dideliu kiausiniu,jums,raibosios lotuliukas.gif

nu jei kuri po šios nakties pasijaus nestuke.gif tai žinosim ką į krikštamotes kviesti hihihi.gif
eisiu ir ašai tupt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 21:32)
O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU TAI TIK PABANDZIAU SIEK TIEK SPALVU PRIDETI RI TIEK NES IKI TIKRU GELYNU MUMS DAR TOLI  ax.gif

FANTASTIKA (turejau minty realybe) wub.gif , tik plastmases tobula grozi gadina, kad jas kur...
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 22:32)
O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU TAI TIK PABANDZIAU SIEK TIEK SPALVU PRIDETI RI TIEK NES IKI TIKRU GELYNU MUMS DAR TOLI  ax.gif
user posted image

tebunie kritikos lietus ant manes irnesakyk.gif bet vis dairausi...gal kur kregzdute uzmatysiu biggrin.gif Bet siaip...gan miela atvaziuot pabut, bet ne gyvent CIA AS APIE SAVE cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 22:23)
na o dabar pavadinkim daiktus tikrais vardais mirksiukas.gif
pasikapsčiau po dėdę googlą, nes nu man ta tavo ranikula kažką taip primena, nu taip primena, kad iki skausmo matyta doh.gif
taigi čia lotyniškas pavadinimas Ranunculus, o lietuviškai gi tai vėdrynas - tai va, dabar ieškok internete info į sveikatą, tikrai rasi ką paskaitinėt mirksiukas.gif

vo, pirma karta girdziu, kad cia vedrynas blink.gif g.gif o toks pavadinimas jau girdetas tongue.gif Nu va, dabar galesiu gal daugiau pasidomet. Aciu

QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 07 15, 22:27)
user posted image
Tie akmeneliai man prasosi juros. Vietoj egles sodinciau pusi, vietoj spalvotu gelyciu - ersketroze, guboju ir smilgu visokiu...  ax.gif

nu ten toks uzkampis, kad saules labai labai mazai, tai ne viskas kas noretusi ir auga. O spygliuocius tai as stengiaus isnaudoti tuos pacius kas buvo nuo seno sodinta, nes apskritai nezinojau kas ir kaip cia gausis. Tai va, jei ta egle pradetu augti, o siemet ji paaugo (gal todel, kad apskritai ta kampeli pradejom priziuret, palaistyt ir t.t), tai nori nenori ja reiks akzkuo keisti. O va akmeneliai, smligos siejasi su jura iur saule, o saules tam kampe beveik nebuna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 22:32)
turiu plana chuligana-vaziuojam mudvi ieskot kur silainiuose zydriausia ,pakeliui isimetam sobieska,susirandam,ir ,kol sobieska su zydriausia issakys viena kitai nuomones,as akmenukus pasikrausiu,o tu eglute per ta laika iskarpysi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tebunie...uz dali akmeneliu - pasirasau
Atsakyti
Mergaites 4u.gif , jau toki smaguma apturejau skaitydama, kas cia dejosi pastaraji pusdieni thumbup.gif lotuliukas.gif
smagumelis!

didziausia pagarba Rozamundai 4u.gif , tavo deka pakito nuotaikos musu ratelyje wub.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 07 15, 14:10)
user posted image
kažin, žiedų spalvą prie langinių ar langines prie augalijos? 

Vel cituoju, nes man cia i galva sove - o gal tos langines keiciamos??? bigsmile.gif
pagal kiemo augalu spalvas lotuliukas.gif

QUOTE(sesute @ 2008 07 15, 15:55)
Sveikos merginos,
Gal galite kas patarti del tuju, jos pas mane uzaugo iki 1,70 m ir jas perkasiau i kita vieta, o sios eme ir nurudavo - ta prasme tapo rudos o ne zalios, patresiau spec trasomis tujoms, bet nieko gero vis tiek. Gal galite ka nors kitka patarti? Aciu!

gal netinkamai persodintos g.gif , t.y. tokius nemenkus medzius drastiskai iskast ir kelt rizikinga, - bent per 2 metus, atkertant palaipsniui dali saknu... cia pavasari buvo diskutuota apie tai.

QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 16:14)
sveikos merginos ir as norejau uzduoti klausimeli jusm apie augaliukus
ar kokiu spygliuociiu krumeliu mazaugiu. as siame dalyke visiskai nenutuokiu nes tik persikeleme i savo sodyba ir pradeda bandyti tavrkytis po truputi. nuotraukoje dar tolumoje matosi buda tai jos ten nebus  smile.gif
user posted image
tik pavadinimus parasykit augaleliu nes as ju beveik nezynau 

idedu ir as trigrasi:
nereikia spygliuociu.
Kai parodei foto is toliau, tai zaisk su krumais toliau nuo berzo [kad ir ersketrozes] ir dekor.zoliu kuokstais + kilimines daugiametes gelytes, pavadinimus jau sake.

pavyzdukas akmenu apzeldinimo: [tik ne to stiliaus apie kuri sakiau]
user posted image
cia sliauziantis ciobrelis ir uolaskeles [zydi]

tau kazka tokio panasaus siulyciau:
user posted image

QUOTE(GAPO @ 2008 07 15, 18:53)
O va kokį vaizdelį grįžus šian iš darbo pamačiau 
user posted image

wub.gif nepaprastai...
pas tave jau eziuoles zydi? bigsmile.gif
manuju tik pumpurai..

QUOTE(une @ 2008 07 15, 19:33)
rozamunda, labai aciu uz baltazers nuoroda,

Ir as dekavoju 4u.gif

QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 20:55)
mes savo kieme su vyru stengiames pabrezti islykusius senuosius pastatus todel ir aplinka stengiames palikti kuo labiau naturalesne ir be dydeliu gelynu nors man kad ir kaip butu grazu bet po kiema laksto dydeli sunys dar ir laukiniai zvereliai uzklysta nes sodyba netoli misko.

ne tik pastatus, bet ir tos budos neismeskit - tikrai ka nors sugalvosit idomaus su ja 4u.gif

ne ''dideliu gelynu'', bet DIDELIU GELIU tai tikrai kada nors pasodink ir puoselek - bijunus, jurginus, piliarozes ir tt. ir tt.
pas jus tiks thumbup.gif
kai iki to prieisi, kreipkis cia mirksiukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 07 15, 21:02)
as tai cia isivaizduoju kaima, ir ta akmenu kruva man lb grazi palaukej (norejau pasakyt lb naturali),
Labai grazus vaizdelis..., dar pluga ar akecias kur itaisyk -

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 21:14)
panašus vaizdelis mano tėviškės sodybos pakrašty - keli beržai, atremti žaginiai, iš laukų surinktų akmenų krūva, šalia jų akėčios riogso ir kūdra su visu varlių orkestru greta

Vos neapsiverkiau!... tai mano vaikystes kaimas...

QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 21:32)
O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU
na cia aisku ne super vaizdeliai bet jie mums patiems mieli

ar kaip nors eina ''uzkoncervuoti'' ta molio siena? ar bent gabala?.. bigsmile.gif wub.gif
Ir vijokli turite thumbup.gif
Sekmes darbuose!

Papildyta:

QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 21:48)
user posted image
va man kazkaip cia nesigalvoja ir nelabai patinka taip kaip yr :  bet kita vertus idomu va taip klaidu-bandymu metodu

As is savo varpines: 4u.gif
Maziau ryskiu zydinciu geliu.
Desinej virsuj kampe tupdyciau spygliuoti geltona/salotini apvalesne/ovalo forma, koki puskiparisi. arba siloka, klasikini - vasara sviesi prislopinta mesinga zaluma, rudeni nuostabiai zydi , po salnu padziugins lapu geltoniu, o ziema gali palikt stagarus .
Prie astilbes sodink ... astilbe! - kitokia - ugiu, lapais [pvz bordo] ir ziedu sp. , as tokia turiu zemauge bordalape.
Prie sliauz. pilko kadagio priekyje sodink tik visiskai zema kilimuka, geriausiai viszali. rekomenduoju sliauz. ciobreli, vos 2cm., arba samanas, uolaskeles. tokio kilimuko turetu but ir daugiau tame augalyne.
Palei pat siena - dekor. zoliu kuokstai [eraicinai, avizuoles..]
Prie viso to ka sakiau, jei norisi ziedu rolleyes.gif .... naaaa.... hmmm.... pavasari tegu svogunines islenda....
vasara..... g.gif astilbe kuri laika zydes...
na jei priremsi prie sienos... tai nelabai rekiancio kazko, kad ir tie ruzavi gvazdikeliai dabartiniai...
4u.gif

Atsakyti
Kiek Jūs čia daug prirašėt, kol viską perskaičiau, Jūs ir miegot nuėjot, nei su kuo dabar ir pasikalbėt sad.gif Na ką gi iki rytojaus. bye1.gif
Atsakyti