QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 22:11)
nu žiūrėjau žiūrėjau į tas nuotraukas ir nesakyčiau, kad labai jau kažko ten trūksta. Aišku, gal labai pataikius tikrai kažkas ten įsipieštų normaliai, tačiau iš pirmo žvilgsnio tai perkrauti tikrai nereikia
našlaites išraučiau ir pratęsčiau tų raudonai žydinčių (kas ten - visažydės bogonijos ar blogai įžiūrėjau?) gėlių eilutę
o ranikulos daugiametės? jei taip, tai bandant greta įkurdinti kitą daugiametę reikia galvoti, kad jos ilgainiui "nesuvalgytų" viena kitos
autorė pasiryžus vartoti tik vartotinus
na o bet tačiau kas ten žino, kaip ten gausis
nu man dabar ir paciai perkrauta, bet kai as dar ekperimentu fazej, tai sodinau is vienos vietos i kita jei kas kokia gele dave
Nugi, bandau ziuret kur zydi, kaip zydi, ar tinka vieta. Ranikiulos taip ir nesupratau ar daugiametes, internete nelabai radau, bet kai pirkom nu sake kad jei poer ziema iskasiu tai kitais metais turesiu, tipo 2 metus. Ar gali taip but?
ji svogunine, tai va kitaois metais ju galeciau ten nesodint varba kitur sodint, man kazko noretusi aukstesnio gal salia astilbiu, nes ranikulos nuzydejo ir kuri laika salia atsilbiu iskart buvo kadagys, kazkaip nesiziuri man tas auskciu skirtumas. Nu naslaiciu kitais metais jau tikrai ten nebus, as negalvojau kad jos taip isstyps i auksti ir kad tiek ilgai zydes, Visad isivaizdavau, kad jois zemos ir daugiau pavasarines
O tos raudonos taip, ten begonijos, is mamos parsiveziau, tai daugiau krumeliu neturiu, bet jos man ten irgi visai tinka, zemos, ryskios, ilgai zydi, prieziuros nedaug, nu gal kitamet galima ju hutu ir daugiau.
Nu va dar vis galvoju ka kitamet butu galima paytobulint
nes dabar jau ir pilvas ant nosies lipa, tai labai jau po gelynus ir darzelius neprisikapstysiu