Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 22:32)
user posted image

na cia aisku ne super vaizdeliai bet jie mums patiems mieli  ax.gif  wub.gif

ka pirmu reisu padaryciau-tai stulpui gebeniu"kojines" itaisyciau 4u.gif
o jei atvirai-kazkaip itartinai man linksma siandien-turbut prie krusa visomis to zodzio prasmemis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 22:32)
turiu plana chuligana-vaziuojam mudvi ieskot kur silainiuose zydriausia ,pakeliui isimetam sobieska,susirandam,ir ,kol sobieska su zydriausia issakys viena kitai nuomones,as akmenukus pasikrausiu,o tu eglute per ta laika iskarpysi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu rozamunda šiandien prieš miegą kaip liežuvį išgalandus, tik spėk gaudyti jos sąmojus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU TAI TIK PABANDZIAU SIEK TIEK SPALVU PRIDETI RI TIEK NES IKI TIKRU GELYNU MUMS DAR TOLI  ax.gif

nu ir nedaryk tu čia kažkokių išpuoselėtų gėlynų - čia tokia autentika, moliu drėbtas ūkinis pastatas, šulinys akmeninis, nu kur čia geometriniams gėlynams besdėti, čia reikia ne gėlyno, o senobinio darželio mirksiukas.gif ir daug, oi daug darbo čia jūsų dar laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 15, 20:41)
žydriausia, dar vienas, pažadu paskutinis, klausimas, ten kur prieš serenčius gvazdikėlių krūmukai? Labai jau jie man gražūs. Na ir dar vienas, pirkai jau paaugintus ar iš sėklų? Ir koks tikslesnis pavadinimas gal žinai?

as juos pirkau jau paaugintus, tik dar nezydejo. sake greitai pleciasi, man tokiu zemu tada reikejo (na as kitur buvau pasodinus, bet jie ten nelabai augo, matyt saules truko). Bet pas mane jie irgi nelabai zydoi, berods Tina kazkada buvo idejus tokius poat savo, va ten tai ziedu kilimas ir man isoudi paliko g.gif Man jie irgi grazus, bet zydi jie ir daugiau pas kitus. Pirkau as mugej sodininku, gal 5 lt uz krumeli mokejau g.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 21:03)
ir kodėl man visada ranikula asocijavosi su daržovės pavadinimu blink.gif o čia pasirodo gėlė biggrin.gif
prajuokinai lotuliukas.gif
progresuoja vaizdelis, šauniai progresuoja thumbup.gif
ale kaip man vis dar niežti nagai tą eglutę iškarpyt kaip anąkart rodžiau žiedais tokiais cool.gif

nu ranikula tikrai ne darzove, labai gerai foto matyt kai jis zydi. Svogunine gele, tik man labai mazai kas apie ja papasakojo ir inernete kazkaio mazai info radau, tai nezinau kaip su ja toliau elgtis. Jau zadejau iskast, sakau nudzius nuzydejus, o va ji vel ziedus sukrove ir antra karta zydes thumbup.gif

Iki medeliu karpymo man dar toli, nesiryzciau karpyt bent jau kol kas, nu kazkaip dar cia neturiu pasitikejimo ir tokiam zingsniui nesiryzciau doh.gif

rozamunda, nu prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif akmenukus rinko su vaikais pajuryje, kai jau ruosiames namo tada pasirenkam po maiseliuka ir va taip per 2-3 dienas jau ir pusmaisi pririnko. dejom visus is eiles per daug nesirinkdami, kur akmenuotas papludimys (karkleje) tai akmenuku ieskot labai nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 22:32)
turiu plana chuligana-vaziuojam mudvi ieskot kur silainiuose zydriausia ,pakeliui isimetam sobieska,susirandam,ir ,kol sobieska su zydriausia issakys viena kitai nuomones,as akmenukus pasikrausiu,o tu eglute per ta laika iskarpysi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

žinojau vietą, kur panašios frakcijos apvalaini akmenukai 25 kg po ~12Lt kainavo tongue.gif ( per savo brungiausiąjį nenusipirkau, uh doh.gif )

žinai ką? bigsmile.gif Labai patiko molinio namuko pamatai ir kaip dailiai šulinys apmūrytas. Strigo akin ir širdin.
Dar ir svyrančios petunijos ant molinuko thumbup.gif

Mergai, pažiūrėkit į mėnulį, visos audros tik per jį tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 22:40)
nu ir nedaryk tu čia kažkokių išpuoselėtų gėlynų - čia tokia autentika, moliu drėbtas ūkinis pastatas, šulinys akmeninis, nu kur čia geometriniams gėlynams besdėti, čia reikia ne gėlyno, o senobinio darželio mirksiukas.gif ir daug, oi daug darbo čia jūsų dar laukia smile.gif

pati ne ką mažiau samojinga lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kur čia geometriniams gėlynams besdėti...

Gėlynai (kokie jie bebūtų) ne besdėti, o kvepėti turi... umn.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu matyt pabijojot pakritikuoit mano gelyna, tai as pati paklausiu tongue.gif
Nu man asmeniskai tam mano kampelyje dabar kazkaip po astilbiu ner tokio perejimo, jos gan aukstos ir man kazko noretusi taip plaipsniui zemejancio, dabar gaunasi ta sidabrine aglute, tada aukstos astilbes ir zemos ranikulos (o kai jos nezydi, taiisvis salia aukstu atsilbiu kadagys). va kazkaip man ten kazko ntarp kadagio ir astilbiu noretusi g.gif

Nu kita vieta tai va tos naslaites, jis isstypo, pasirodo zydi gan ilgai, tai dabar to kadagio beveik nesimato, tiok is virsaus doh.gif bet vietos iki akmenuku nuo kadagio dar yra, va ka butu galima ten sodint, nu pries kadagi. vienmeciu kazkokiu spalvotu tai galima kur pakaisiot, bet sakau gal ten kazkoki daugiameti sugalvot g.gif

va man kazkaip cia nesigalvoja ir nelabai patinka taip kaip yr g.gif bet kita vertus idomu va taip klaidu-bandymu metodu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 15 liepos 2008 - 21:49
taip darbelio turesim daug o cia tik maza pusele tesimato doh.gif bet pirma uzauginsim savo mazule ar dar kelis pypliukus ir tada kibsim i darbus tongue.gif
Atsakyti
drėbtas ūkinis pastatas, šulinys akmeninis, nu kur čia geometriniams gėlynams besdėti, čia reikia ne gėlyno, o senobinio darželio mirksiukas.gif ir daug, oi daug darbo čia jūsų dar laukia smile.gif

"besdėti" cia nevartotinas,manau autore norejo pavartoti zodi "besideti"-
pagarbiai,-
Aldonas Pupkis
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 22:48)
nu matyt pabijojot pakritikuoit mano gelyna, tai as pati paklausiu tongue.gif
Nu man asmeniskai tam mano kampelyje dabar kazkaip po astilbiu ner tokio perejimo, jos gan aukstos ir man kazko noretusi taip plaipsniui zemejancio, dabar gaunasi ta sidabrine aglute, tada aukstos astilbes ir zemos ranikulos (o kai jos nezydi, taiisvis salia aukstu atsilbiu kadagys). va kazkaip man ten kazko ntarp kadagio ir astilbiu noretusi g.gif

Nu kita vieta tai va tos naslaites, jis isstypo, pasirodo zydi gan ilgai, tai dabar to kadagio beveik nesimato, tiok is virsaus doh.gif  bet vietos iki akmenuku nuo kadagio dar yra, va ka butu galima ten sodint, nu pries kadagi. vienmeciu kazkokiu spalvotu tai galima kur pakaisiot, bet sakau gal ten kazkoki daugiameti sugalvot g.gif

va man kazkaip cia nesigalvoja ir nelabai patinka taip kaip yr g.gif  bet kita vertus idomu va taip klaidu-bandymu metodu tongue.gif

user posted image
nu žiūrėjau žiūrėjau į tas nuotraukas ir nesakyčiau, kad labai jau kažko ten trūksta. Aišku, gal labai pataikius tikrai kažkas ten įsipieštų normaliai, tačiau iš pirmo žvilgsnio tai perkrauti tikrai nereikia schmoll.gif
našlaites išraučiau ir pratęsčiau tų raudonai žydinčių (kas ten - visažydės bogonijos ar blogai įžiūrėjau?) gėlių eilutę
o ranikulos daugiametės? jei taip, tai bandant greta įkurdinti kitą daugiametę reikia galvoti, kad jos ilgainiui "nesuvalgytų" viena kitos

QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 22:57)
"besdėti" cia nevartotinas,manau autore norejo pavartoti zodi "besideti"-
pagarbiai,-
Aldonas Pupkis

autorė pasiryžus vartoti tik vartotinus pioneer.gif na o bet tačiau kas ten žino, kaip ten gausis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 15 liepos 2008 - 22:14
nu rozamunda šiandien prieš miegą kaip liežuvį išgalandus, tik spėk gaudyti jos sąmojus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif . Viskas tokia romantika dvelkia. Tikrai but neblogai ir zaginiai, ir akecios.....
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 22:11)
user posted image
nu žiūrėjau žiūrėjau į tas nuotraukas ir nesakyčiau, kad labai jau kažko ten trūksta. Aišku, gal labai pataikius tikrai kažkas ten įsipieštų normaliai, tačiau iš pirmo žvilgsnio tai perkrauti tikrai nereikia schmoll.gif
našlaites išraučiau ir pratęsčiau tų raudonai žydinčių (kas ten - visažydės bogonijos ar blogai įžiūrėjau?) gėlių eilutę
o ranikulos daugiametės? jei taip, tai bandant greta įkurdinti kitą daugiametę reikia galvoti, kad jos ilgainiui "nesuvalgytų" viena kitos
autorė pasiryžus vartoti tik vartotinus pioneer.gif na o bet tačiau kas ten žino, kaip ten gausis tongue.gif

nu man dabar ir paciai perkrauta, bet kai as dar ekperimentu fazej, tai sodinau is vienos vietos i kita jei kas kokia gele dave tongue.gif Nugi, bandau ziuret kur zydi, kaip zydi, ar tinka vieta. Ranikiulos taip ir nesupratau ar daugiametes, internete nelabai radau, bet kai pirkom nu sake kad jei poer ziema iskasiu tai kitais metais turesiu, tipo 2 metus. Ar gali taip but? g.gif ji svogunine, tai va kitaois metais ju galeciau ten nesodint varba kitur sodint, man kazko noretusi aukstesnio gal salia astilbiu, nes ranikulos nuzydejo ir kuri laika salia atsilbiu iskart buvo kadagys, kazkaip nesiziuri man tas auskciu skirtumas. Nu naslaiciu kitais metais jau tikrai ten nebus, as negalvojau kad jos taip isstyps i auksti ir kad tiek ilgai zydes, Visad isivaizdavau, kad jois zemos ir daugiau pavasarines blush2.gif doh.gif
O tos raudonos taip, ten begonijos, is mamos parsiveziau, tai daugiau krumeliu neturiu, bet jos man ten irgi visai tinka, zemos, ryskios, ilgai zydi, prieziuros nedaug, nu gal kitamet galima ju hutu ir daugiau.

Nu va dar vis galvoju ka kitamet butu galima paytobulint tongue.gif nes dabar jau ir pilvas ant nosies lipa, tai labai jau po gelynus ir darzelius neprisikapstysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 15, 22:47)
Gėlynai (kokie jie bebūtų) ne besdėti, o kvepėti turi... umn.gif lotuliukas.gif

uoooooj negaliu lotuliukas.gif . Prie bajerio cia visos siandien lotuliukas.gif
Atsakyti