Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

oi atsiprasau nemaniau kad tokia diskusija uzvirs. jei parodyciau daugiau tokiu kamepliu tai manau karas cia kiltu biggrin.gif nes mano kiemo plotelis apie 2 ha tai kol susitvarkysim tai daug viskas bus deliota ir perdeliota is vienos vietos i kita. doh.gif
aciu visoms uz savo nuomone ir tikiuosi kada ideti jau gatava vaizdeli kuris nesukels tokiu diskusiju. o del akmenu tai dydieji jau stuksojo cia is senoves tai papildomai pridejo zole besejant nes reikejo akmenis isrinkti ir MB sugalvojo nesti juos i ta kruva tai manau kad cia dar ne pabaiga nes aplink dar kiek metosi smile.gif
mes savo kieme su vyru stengiames pabrezti islykusius senuosius pastatus todel ir aplinka stengiames palikti kuo labiau naturalesne ir be dydeliu gelynu nors man kad ir kaip butu grazu bet po kiema laksto dydeli sunys dar ir laukiniai zvereliai uzklysta nes sodyba netoli misko.
norejau ideti kelis grazesnius vaizdelius bet kakzo neduoda nuotrauku ikelti gal kita karta ax.gif

Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 16:14)
sveikos merginos ir as norejau uzduoti klausimeli jusm apie augaliukus. MB uzsinorejo padaryti man akmenu kruva ir dabar tempia visokiu dydziu i viena vieta. pagalvojau jei i dydesnius tarpus pripylciau akmenu ir kokiu nors daugemeciu augaliuku pasodinciau tai kokios labiausiai tiktu tokiems dalykams. ar kokiu spygliuociiu krumeliu mazaugiu. as siame dalyke visiskai nenutuokiu nes tik persikeleme i savo sodyba ir pradeda bandyti tavrkytis po truputi. nuotraukoje dar tolumoje matosi buda tai jos ten nebus  smile.gif
user posted image

as tai cia isivaizduoju kaima, ir ta akmenu kruva man lb grazi palaukej (norejau pasakyt lb naturali), as jos nei pirstu neliesciau, o reikalui esant galima vaizdeli ir pratesti.... ir suns buda grazi... rimtai biggrin.gif . Sakyciau kuo skubiau reiketu tuos plastmasinius lovelius is ten nesti, o ne buda g.gif . Labai grazus vaizdelis..., dar pluga ar akecias kur itaisyk - tik negalvokit kad juokiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 20:45)
o cia va ranikula bandys antra karta zydet g.gif

ir kodėl man visada ranikula asocijavosi su daržovės pavadinimu blink.gif o čia pasirodo gėlė biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 15, 20:46)
NU NESIPYKIM...GYVENKIM DRAUGISKAI 4u.gif

prajuokinai lotuliukas.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 20:48)
o cia kintantis mano to mazo kampelio vaizdas.

progresuoja vaizdelis, šauniai progresuoja thumbup.gif
ale kaip man vis dar niežti nagai tą eglutę iškarpyt kaip anąkart rodžiau žiedais tokiais cool.gif
Atsakyti
plugas ir akecios kitoje vietoje tik gaila neduoda nuotrauku ikelti. na cia ne kaimas cia visiskas vienkemis su aplinkui besitenciais laukasi ir miskais ax.gif norejome gamtos dabar ja ir turime ir savo dziaugmui ir vargui geraja prasme nes visi savaitgaliai skirti draugu priemimams kurie isiilge gamtos tongue.gif oi cia turbut visai ne i tema doh.gif ATSIPRASAU
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti del baltosios egles Conica (lyg ir toks pavadinimas), vienas zmogus sake, kad siai eglei reikia pastovios saules sviesos, o mes ja numate sodinti kur saule buna tik iki vidurdienio, tai jau bus labai blogai - ji neaugs?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 15, 22:02)
as tai cia isivaizduoju kaima, ir ta akmenu kruva man lb grazi palaukej (norejau pasakyt lb naturali), as jos nei pirstu neliesciau, o reikalui esant galima vaizdeli ir pratesti.... ir suns buda grazi... rimtai  biggrin.gif . Sakyciau kuo skubiau reiketu tuos plastmasinius lovelius is ten nesti, o ne buda  g.gif . Labai grazus vaizdelis..., dar pluga ar akecias kur itaisyk - tik negalvokit kad juokiuosi...

labai įdomi idėja thumbup.gif
ir į beržą dar žaginius šienui džiovinti atremti smile.gif
panašus vaizdelis mano tėviškės sodybos pakrašty - keli beržai, atremti žaginiai, iš laukų surinktų akmenų krūva, šalia jų akėčios riogso ir kūdra su visu varlių orkestru greta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 15, 20:28)
as, as... sunglasses2.gif istikruju nesusilaikiau. Kur man grazu, visada pagirsiu, kur man neskanu - dazniausiai nutyliu, bet cia...nu per tiek puslapiu neteko nieko panasaus matyti...o bendraujant kitose temose, pasitaike nemazai tokiu, na tokiu g.gif kaip cia geriau issireiskus - norinciu "paivairinti"sau gyvenimeli isibraudami i diskutuotinus pokalbius savo nesvankiais pamastymais...
Nu nesmerkit taip manes...ka nors iskeikiau, isdejau i suns dienas ar ka lotuliukas.gif greitu laiku galesit ant manes "issilieti" zadejau juk ikelti pantera rolleyes.gif O jumoro jausma patikekit as turiu tongue.gif

irnesakyk.gif buna dienu lyg tycia...
atleista angel.gif , o tai ziur ,vietoj to,kad butu group.gif , patapo box.gif ,
manau sau ar nebus tik mergos vietoj vitaminu trasu uzvalge g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 22:14)

panašus vaizdelis mano tėviškės sodybos pakrašty - keli beržai, atremti žaginiai, iš laukų surinktų akmenų krūva, šalia jų akėčios riogso ir kūdra su visu varlių orkestru greta rolleyes.gif

...ir cia iseina jolaxus visa nekalta su rutu vainiku ant krutines ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 22:19)
...ir cia iseina jolaxus visa nekalta su rutu vainiku ant krutines ... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif užsikvatojau iki ašarų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 20:48)

pasakysiu atvirai-ziurint i tavo akmenelius ,kyla nevalingas noras juos pavogti blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 07 15, 20:33)

rozamunda, labai aciu uz baltazers nuoroda, jau seniai sitos, kur su augalu pavadinimais, ieskojau  bet niekaip neatsiminiau, kur buvau macius  4u.gif

priimu ne tik aciu,bet ir pinigines perlaidas 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 22:25)
priimu ne tik aciu,bet ir pinigines perlaidas 4u.gif  lotuliukas.gif

aš girdėjau dar tikslesnę formuluotę: "nuo to laiko kai atsirado pinigai, nebūtina atsidėkoti žodžiais" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 22:03)
ale kaip man vis dar niežti nagai tą eglutę iškarpyt kaip anąkart rodžiau žiedais tokiais cool.gif

turiu plana chuligana-vaziuojam mudvi ieskot kur silainiuose zydriausia ,pakeliui isimetam sobieska,susirandam,ir ,kol sobieska su zydriausia issakys viena kitai nuomones,as akmenukus pasikrausiu,o tu eglute per ta laika iskarpysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU TAI TIK PABANDZIAU SIEK TIEK SPALVU PRIDETI RI TIEK NES IKI TIKRU GELYNU MUMS DAR TOLI ax.gif
user posted image
budu patraukti niekaip neiseina nes ten suniukai musu miega biggrin.gif
user posted image
o cia is priekio
ir ta akmenu kruva bus pakrastyje sone prie senojo berzo ir jaunosios liepos smile.gif

user posted image

na cia aisku ne super vaizdeliai bet jie mums patiems mieli ax.gif wub.gif
Atsakyti