oi atsiprasau nemaniau kad tokia diskusija uzvirs. jei parodyciau daugiau tokiu kamepliu tai manau karas cia kiltu nes mano kiemo plotelis apie 2 ha tai kol susitvarkysim tai daug viskas bus deliota ir perdeliota is vienos vietos i kita.
aciu visoms uz savo nuomone ir tikiuosi kada ideti jau gatava vaizdeli kuris nesukels tokiu diskusiju. o del akmenu tai dydieji jau stuksojo cia is senoves tai papildomai pridejo zole besejant nes reikejo akmenis isrinkti ir MB sugalvojo nesti juos i ta kruva tai manau kad cia dar ne pabaiga nes aplink dar kiek metosi
mes savo kieme su vyru stengiames pabrezti islykusius senuosius pastatus todel ir aplinka stengiames palikti kuo labiau naturalesne ir be dydeliu gelynu nors man kad ir kaip butu grazu bet po kiema laksto dydeli sunys dar ir laukiniai zvereliai uzklysta nes sodyba netoli misko.
norejau ideti kelis grazesnius vaizdelius bet kakzo neduoda nuotrauku ikelti gal kita karta
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 16:14)
sveikos merginos ir as norejau uzduoti klausimeli jusm apie augaliukus. MB uzsinorejo padaryti man akmenu kruva ir dabar tempia visokiu dydziu i viena vieta. pagalvojau jei i dydesnius tarpus pripylciau akmenu ir kokiu nors daugemeciu augaliuku pasodinciau tai kokios labiausiai tiktu tokiems dalykams. ar kokiu spygliuociiu krumeliu mazaugiu. as siame dalyke visiskai nenutuokiu nes tik persikeleme i savo sodyba ir pradeda bandyti tavrkytis po truputi. nuotraukoje dar tolumoje matosi buda tai jos ten nebus
as tai cia isivaizduoju kaima, ir ta akmenu kruva man lb grazi palaukej (norejau pasakyt lb naturali), as jos nei pirstu neliesciau, o reikalui esant galima vaizdeli ir pratesti.... ir suns buda grazi... rimtai . Sakyciau kuo skubiau reiketu tuos plastmasinius lovelius is ten nesti, o ne buda . Labai grazus vaizdelis..., dar pluga ar akecias kur itaisyk - tik negalvokit kad juokiuosi...
QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 20:45)
o cia va ranikula bandys antra karta zydet
ir kodėl man visada ranikula asocijavosi su daržovės pavadinimu o čia pasirodo gėlė
QUOTE(sobieska @ 2008 07 15, 20:46)
NU NESIPYKIM...GYVENKIM DRAUGISKAI
prajuokinai
QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 20:48)
o cia kintantis mano to mazo kampelio vaizdas.
progresuoja vaizdelis, šauniai progresuoja
ale kaip man vis dar niežti nagai tą eglutę iškarpyt kaip anąkart rodžiau žiedais tokiais
plugas ir akecios kitoje vietoje tik gaila neduoda nuotrauku ikelti. na cia ne kaimas cia visiskas vienkemis su aplinkui besitenciais laukasi ir miskais norejome gamtos dabar ja ir turime ir savo dziaugmui ir vargui geraja prasme nes visi savaitgaliai skirti draugu priemimams kurie isiilge gamtos oi cia turbut visai ne i tema ATSIPRASAU
Sveikos,
Noriu paklausti del baltosios egles Conica (lyg ir toks pavadinimas), vienas zmogus sake, kad siai eglei reikia pastovios saules sviesos, o mes ja numate sodinti kur saule buna tik iki vidurdienio, tai jau bus labai blogai - ji neaugs?
Noriu paklausti del baltosios egles Conica (lyg ir toks pavadinimas), vienas zmogus sake, kad siai eglei reikia pastovios saules sviesos, o mes ja numate sodinti kur saule buna tik iki vidurdienio, tai jau bus labai blogai - ji neaugs?
QUOTE(vida777 @ 2008 07 15, 22:02)
as tai cia isivaizduoju kaima, ir ta akmenu kruva man lb grazi palaukej (norejau pasakyt lb naturali), as jos nei pirstu neliesciau, o reikalui esant galima vaizdeli ir pratesti.... ir suns buda grazi... rimtai . Sakyciau kuo skubiau reiketu tuos plastmasinius lovelius is ten nesti, o ne buda . Labai grazus vaizdelis..., dar pluga ar akecias kur itaisyk - tik negalvokit kad juokiuosi...
labai įdomi idėja
ir į beržą dar žaginius šienui džiovinti atremti
panašus vaizdelis mano tėviškės sodybos pakrašty - keli beržai, atremti žaginiai, iš laukų surinktų akmenų krūva, šalia jų akėčios riogso ir kūdra su visu varlių orkestru greta
QUOTE(sobieska @ 2008 07 15, 20:28)
as, as... istikruju nesusilaikiau. Kur man grazu, visada pagirsiu, kur man neskanu - dazniausiai nutyliu, bet cia...nu per tiek puslapiu neteko nieko panasaus matyti...o bendraujant kitose temose, pasitaike nemazai tokiu, na tokiu kaip cia geriau issireiskus - norinciu "paivairinti"sau gyvenimeli isibraudami i diskutuotinus pokalbius savo nesvankiais pamastymais...
Nu nesmerkit taip manes...ka nors iskeikiau, isdejau i suns dienas ar ka greitu laiku galesit ant manes "issilieti" zadejau juk ikelti pantera O jumoro jausma patikekit as turiu
Nu nesmerkit taip manes...ka nors iskeikiau, isdejau i suns dienas ar ka greitu laiku galesit ant manes "issilieti" zadejau juk ikelti pantera O jumoro jausma patikekit as turiu
buna dienu lyg tycia...
atleista , o tai ziur ,vietoj to,kad butu , patapo ,
manau sau ar nebus tik mergos vietoj vitaminu trasu uzvalge
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 22:14)
panašus vaizdelis mano tėviškės sodybos pakrašty - keli beržai, atremti žaginiai, iš laukų surinktų akmenų krūva, šalia jų akėčios riogso ir kūdra su visu varlių orkestru greta
...ir cia iseina jolaxus visa nekalta su rutu vainiku ant krutines ...
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 22:19)
...ir cia iseina jolaxus visa nekalta su rutu vainiku ant krutines ...
užsikvatojau iki ašarų
QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 20:48)
pasakysiu atvirai-ziurint i tavo akmenelius ,kyla nevalingas noras juos pavogti
Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 07 15, 20:33)
rozamunda, labai aciu uz baltazers nuoroda, jau seniai sitos, kur su augalu pavadinimais, ieskojau bet niekaip neatsiminiau, kur buvau macius
priimu ne tik aciu,bet ir pinigines perlaidas
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 22:25)
priimu ne tik aciu,bet ir pinigines perlaidas
aš girdėjau dar tikslesnę formuluotę: "nuo to laiko kai atsirado pinigai, nebūtina atsidėkoti žodžiais"
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 22:03)
ale kaip man vis dar niežti nagai tą eglutę iškarpyt kaip anąkart rodžiau žiedais tokiais
turiu plana chuligana-vaziuojam mudvi ieskot kur silainiuose zydriausia ,pakeliui isimetam sobieska,susirandam,ir ,kol sobieska su zydriausia issakys viena kitai nuomones,as akmenukus pasikrausiu,o tu eglute per ta laika iskarpysi
O CIA MUSU VIENAS IS SENUJU PASTATU TAI TIK PABANDZIAU SIEK TIEK SPALVU PRIDETI RI TIEK NES IKI TIKRU GELYNU MUMS DAR TOLI
budu patraukti niekaip neiseina nes ten suniukai musu miega
o cia is priekio
ir ta akmenu kruva bus pakrastyje sone prie senojo berzo ir jaunosios liepos
na cia aisku ne super vaizdeliai bet jie mums patiems mieli
budu patraukti niekaip neiseina nes ten suniukai musu miega
o cia is priekio
ir ta akmenu kruva bus pakrastyje sone prie senojo berzo ir jaunosios liepos
na cia aisku ne super vaizdeliai bet jie mums patiems mieli