Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

o cia kintantis mano to mazo kampelio vaizdas. Nu dabar man jis jau misraine pasidare, bet va naslaites isivaizdavau, kad pavasartoines ir kad liepa ju jau nebus, bet jos sekmingai isstypo ir krauna ziedus. Jos ten pr aukstos man pries ta kadagi, bet ka dabar jau darysi, tegul zydi smile.gif
user posted image

user posted image

va siandieninis... vaizdelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 15, 20:45)
nu idedu zadetus vaizdelius ax.gif
petunija cia ar surfinija g.gif nu neskirius as ju doh.gif  o cia as ta stova nupirkau kai poamaciau kurios ten bakopa stove. Nu man pasirode labaiu grazu, bet as siuo metu tik tokia turejau 'atliekama" gele tongue.gif
user posted image

Čia surfinija, petunijos didesniais žiedais ir taip nesikeroja, netįsta. Patinka man tos gėlės 4u.gif
Atsakyti
Sidabrinekuoja, ačiū už nuorodą book.gif apie spalvas thumbup.gif . Man dabar tai labai aktualu.
Atsakyti
inetum, tie mazi augaliukai apie , kuriuos cia merginos kalbejo galetu buti ciobrelia, gvazdikeliai, karpatinis katilelis , saxifraga, aubretes, krokai, snieguoles. Jeigu nelabai pazisti augalelius atidaryk Rojaus sodu puslapi ir ieik i augalu vardyna, o tada ziurek visus is eiles paveiksleliu ir skaityk kada jie zydi, ka megsta, koks ju aukstis. Taip atsirinksi kas tau tinka ir patinka. As pati taip darau blush2.gif, nes numaciu pora ploteliu apsodint, o esu tik pradedanti kaip ir tu ax.gif O del tos pagarbos ir suns budos neimk i galva, kartais visi islipam ne ta koja is lovos.
Atsakyti
Žydriausia, o eglutė ne per arti namo?
Tokia graži wub.gif , o kai po kelių metų paaugs, gaila jos bus, sunku bus jai ten, manau verysad.gif . Ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 15 liepos 2008 - 20:01
QUOTE(sobieska @ 2008 07 15, 18:22)
blink.gif tu turbut tyciojiesi ania, uzduodama toki estetiskai nepatrauklu vaizdini klausima, jei taip tai gera jumoro jausma turi. O jei as klystu, tai saziningai - neturesi tu grazaus alpiunariumo su tokiais baisiais akmenimis  ir dar ta suns buda rolleyes.gif

akmenys labai grazus, tik reiks padirbet..
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 15, 19:59)
Žydriausia, o eglutė ne per arti namo?

nu kol kas ne, ten i ta namo puse saku beveik ner, o ir siaip ji kelis metus neaugos prakstiskai. va siemet biski sakeles paugino. Ji ten sodinta is vazono kur naujiems metams buna smile.gif tai mes dideles nenori, jei i netycia pradetu augti, tai butu israuta ir butu surastas koks kitas medelis, mkuris didelis neaugtu. kol kas neuzstoja ir i langus ar sienas nesiremia, vangiai labai auga, bet sita varianta aposvarstem, kad jei ka-ji bus pakeista kitu ne tokiu aukstu ir placiu medeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 15, 19:28)
as, as... sunglasses2.gif istikruju nesusilaikiau. Kur man grazu, visada pagirsiu, kur man neskanu - dazniausiai nutyliu, bet cia...nu per tiek puslapiu neteko nieko panasaus matyti...o bendraujant kitose temose, pasitaike nemazai tokiu, na tokiu g.gif kaip cia geriau issireiskus - norinciu "paivairinti"sau gyvenimeli isibraudami i diskutuotinus pokalbius savo nesvankiais pamastymais...
Nu nesmerkit taip manes...ka nors iskeikiau, isdejau i suns dienas ar ka lotuliukas.gif greitu laiku galesit ant manes "issilieti" zadejau juk ikelti pantera rolleyes.gif O jumoro jausma patikekit as turiu tongue.gif

tai cia pas tave tie pauksciukai sode? g.gif
Atsakyti
zydriausia, o tie akmenukai turbut is papludimio parnesti, nes tokiu ir dar gyvu * nesu pardavime pirkt wub.gif

* man kazkaip tie vienodu atspalviu soltros biski dirbtini atrodo unsure.gif labai noreciau va tokiu kur nors nusipirkt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 07 15, 20:25)
zydriausia, o tie akmenukai turbut is papludimio parnesti, nes tokiu ir dar gyvu * nesu pardavime pirkt  wub.gif

* man kazkaip tie vienodu atspalviu soltros biski dirbtini atrodo  unsure.gif labai noreciau va tokiu kur nors nusipirkt  wub.gif

taip taip, jie is lietuvos pajurio, praeitais metais budami prie juros prisirinkom gera pusmaisi tongue.gif
Atsakyti
žydriausia, dar vienas, pažadu paskutinis, klausimas, ten kur prieš serenčius gvazdikėlių krūmukai? Labai jau jie man gražūs. Na ir dar vienas, pirkai jau paaugintus ar iš sėklų? Ir koks tikslesnis pavadinimas gal žinai?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 07 15, 21:22)
tai cia pas tave tie pauksciukai sode?  g.gif

Taip...kritika priimu...is anksto dekoju biggrin.gif
Atsakyti