Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

Negaliu neparodyt dar vienos lelijos lotuliukas.gif Bo tokia viena vienintėlė tepražydo wub.gif
user posted image

O čia kaip įtariu, daugiažiedis katilėlis g.gif Vakar iš pievų parsinešiau, įsmeigiau į savo darželį, bandysiu prisijaukint ax.gif Gal prigis g.gif
user posted image

Kas čia manęs apie jurginą klausė? Taip, jis jau trečią žiedą man rodo ir tai tik todėl, kad nuo pavasario namie daigintas. Tad laukan išnešiau jau gerokai praaugusį ax.gif Kiti dar tik krauna žiedus mirksiukas.gif
Atsakyti
senokai bebuvau pas jus, tai spejot visa tema pripliurpt ir vaizdeliu prirpdyt wub.gif bet saziningai viska perskaiciau, grozybiu prisiziurejau, savaiutgali parsiveziau is mamos begoniju, surfiniju ar petuniju (nezinau nes amzinai jas maisau doh.gif ), jurginuku, gvazdikeliu, tai susodinejau kas kur- nelabai vietos turiu, bet vius dar bandau geles.

naslaites buvau isitikinusi, kad daugiau pavasarines ir vasaros jau liepos menesi nelabai ju bebus, bet zydi ir ziedus sekmingai krauna toliau doh.gif

Nu ranikulos, kuyrias jau galvojau nkaip ir kada iskat, rodos mvel krauna ziedus. tulpes mano dar sugebejo nenunykt, tai dar stagarai islinde, nu vienu zodziu, primakalavau is spalvu ir geliu, gal ryt nufotkinsiu kas jau dabar gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 10, 20:52)
Vadinasi linukei būsiu supainiojusi visas "kortas". g.gif

tai jau tikrai doh.gif lotuliukas.gif jau taip apsidžiaugusi buvau rolleyes.gif
na tai lieku greičiausiai prie visžalio raudonais lapais raugekslio smile.gif
Atsakyti
jėga, tai tokie katilėliai auga pievose? blink.gif Skaitau sąžiningai, bet matyt kažką būsiu praleidusi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 07 11, 09:03)
jėga, tai tokie katilėliai auga pievose? blink.gif  Skaitau sąžiningai, bet matyt kažką būsiu praleidusi. doh.gif

Aha, tiesiog pievoj radau tongue.gif Dar tokių buvo, bet tuos jau atidėjau kitam kartui lotuliukas.gif

user posted image

Nedaug jų ten, po vieną kitą... Net nežinau iš kur jie ten atsirado. mažu sulaukėję kokie g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 11, 07:42)
tai jau tikrai doh.gif  lotuliukas.gif jau taip apsidžiaugusi buvau rolleyes.gif
na tai lieku greičiausiai prie visžalio raudonais lapais raugekslio smile.gif

o as primygtinai nesiulyciau tau to raudonlapio ozeksnio............ir pasakysiu kodel..........jo lapu labai intensyvi spalva bent jau sitose nuotraukoje...kol mazas jis neerzins, kai paaugs bus akiu traukos centras, o kadangi labai ryskus tai po metu kitu prades nervuoti, vasara -ziema toje pacioje vietoje nesikeiciantis ir vis didejantis raudonas blynas..............be to paziurejus i gelyna matysi tik ji ir nebekreipsi demesio i kitas geles..........toks augalas turi buti vienas, o ne grupeje augalu, jis yra soliteris..........
nesirink ilgalaikiu ryskiu spalvu, vasaros geliu ryskus ziedai zavi, visus metus laikus nesikeiciantys- laikui begant nervuoja...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 11, 06:25)
Nedaug jų ten, po vieną kitą... Net nežinau iš kur jie ten atsirado. mažu sulaukėję kokie g.gif  tongue.gif

Šitie - karpatiniai. Sako, jie labai lengvai pasisėja, tai gal vėjas sėklyčių užnešė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 11, 09:34)
o as primygtinai nesiulyciau tau to raudonlapio ozeksnio............ir pasakysiu kodel..........jo lapu labai intensyvi spalva bent jau sitose nuotraukoje...kol mazas jis neerzins, kai paaugs bus akiu traukos centras, o kadangi labai ryskus tai po metu kitu prades nervuoti, vasara -ziema toje pacioje vietoje nesikeiciantis ir vis didejantis raudonas blynas..............be to paziurejus i gelyna matysi tik ji ir nebekreipsi demesio i kitas geles..........toks augalas turi buti vienas, o ne grupeje augalu, jis yra soliteris..........
nesirink ilgalaikiu ryskiu spalvu, vasaros geliu ryskus ziedai zavi, visus metus laikus nesikeiciantys- laikui begant nervuoja...

Bet tai cia juk skonio reikalas sakyciau? Vieni megsta baltas sienas namuose, jie galvoja kad nusibostu spalvos, kiti gyvena spalvotuose namuose ir neisivaizduoja gyvenimo bespalviuose..
Atsakyti
smth1, ačiū už atsasakymus dėl spalvyčių, tai gal visgi labai nenusigribavau 4u.gif
Įdedu pora nuotraukyčių su mano obelim, purškiau ir deciu ir kitu tuo preparatyu kur nuo lapų sukimo, voratinklinių erkučių ir pan.. Bet kažkaip nelabai matosi rezultato g.gif

user posted image
user posted image

dar įdedu lanksvų nuotraukytė man jos labai patinka smile.gif
user posted image
čiobreliai, tik truputį paplaukė fotkė doh.gif
user posted image

Atsakyti
galimas varianatas..smile.gif.....bet zmones mylintis geles negyvena bespalviuose namuose..........cia mno tokis kaip pamastymas..........o raudona yra ipatingai erzinanti laikui begant, juolab kad jei matosi pro miegamojo sakykim langus arba valgomo, tikrai atsibostu, laime tik ta kad augalas nepatiko isrovei ir ismetei, ......o jei sakykim sitas raudonlapis dar retas ir brangus, tai ismesti bus gaila, taip ir tampysis po visus kampus...belieka tiketis, kad sitokia jo spalva tik rudeni o vasara netokia intensyvi.....
Atsakyti
Dar viena nuotraukytė, kaip bandžaiu terasą papuošti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif
jega, labai grazi lelija wub.gif .
drieziukas, jau kaip as noriu ciobreliu po budleja, bet itariu jie ten neaugs. Molis ir akmenai pas mane kieme. doh.gif O ir budlejos kitais metais jau gali nebut verysad.gif.
Atsakyti