Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 15, 14:05)
Ot sito tai negalesiu padaryt. Jau anksciau MB buvau sakius, kad reikia koki s.... nuo kelio pasiimt ir paraugint. Tai sake, nu tu baik fool.gif , koks kvapas bus. Kad netureciau kaimynu taip arti, tai neimciau i galva.

nu negi tieeek dvoks g.gif ... dangti uzdek

QUOTE(Sraunius @ 2008 07 15, 14:10)
user posted image
kažin, žiedų spalvą prie langinių ar langines prie augalijos?  laugh.gif

geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 15, 15:17)
Mergaites, gal zinot kaip galeciau padaugint lavandu. Turiu dideli sena kruma ir noreciau nuo jo dalele perkelt i kita gelyna, bet kaip tai padaryt labai nesikapstant. Ten tiesiog neimanoma prieit ir graziai atskirt dali krumo. Gal lavandos kaip nors isisaknyja tiesiog didesne saka ispjovus? Gal isleistu sakneles?

aš pernai kelias šakeles įkišau kitur ir žiūriu šiemet, kad prigijo, tik aišku nežinia kiek laiko joms prireiks, kol krūmeliu pavirs... tik dabar gerai neprisimenu ar aš tas šakeles tiesiog atlaužiau g.gif sakyčiau lyg buvau radus atlinkusių ir žemėn truputuką įsikabinsų g.gif aš irgi turėjau mintį jų dar padauginti, sakiau gal reikės prilenkti bandyt g.gif
Atsakyti
o gal kas traktatą ar straipsnį apie sėklų rinkimą žaliems? bigsmile.gif
konkrečiai dabar domina gazanijos, kaip jas kitiems metams išsaugot/padaugint, bet ir šiaip domina, kada rinkt, kaip laikyt, bendri principai...
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 15, 14:17)
Mergaites, gal zinot kaip galeciau padaugint lavandu. Turiu dideli sena kruma ir noreciau nuo jo dalele perkelt i kita gelyna, bet kaip tai padaryt labai nesikapstant. Ten tiesiog neimanoma prieit ir graziai atskirt dali krumo. Gal lavandos kaip nors isisaknyja tiesiog didesne saka ispjovus? Gal isleistu sakneles?

Aš tai krumelį skyriau rudenį, tai pavasarį labai gražūs ir dideli buvo, su šakytėm žaidimas, jei nori greitesnio rezultato, tai dalink krūmą mirksiukas.gif
Maniškės jau žiauriai iškerojo, reiks kažkam dalį dovanot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 15, 14:10)
user posted image

jau geriau langines prie žolės derintų biggrin.gif o jei rudai nudažytų, tai labai gražu būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RASAJAN @ 2008 07 14, 23:39)
Bandau įkelti rolleyes.gif

man is visu graziausios - naslaites ir bijunas (pinavija) wub.gif ....

ant "resize" susimazink foto iki 640 x 480 ir kelk tiesiai.
Atsakyti
as levandas tik pirmi metai is seklyciu pasisejau, bet kai gnaibiau virsuneles kad labiau sakotusi ne vienos neismeciau ir ismeigiau i zeme, prigijo visos kuo puikiausiai, taip kad pasidauginsi be didelio vargo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 15, 15:44)
Maniškės jau žiauriai iškerojo, reiks kažkam dalį dovanot smile.gif
Papildyta:

kur privaziuoti ir pasikrauti ax.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 15, 15:10)
user posted image

staiga supratau ko mano trobai truksta-ogi tokiu langiniu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal galite kas patarti del tuju, jos pas mane uzaugo iki 1,70 m ir jas perkasiau i kita vieta, o sios eme ir nurudavo - ta prasme tapo rudos o ne zalios, patresiau spec trasomis tujoms, bet nieko gero vis tiek. Gal galite ka nors kitka patarti? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(sesute @ 2008 07 15, 16:55)
Sveikos merginos,
Gal galite kas patarti del tuju, jos pas mane uzaugo iki 1,70 m ir jas perkasiau i kita vieta, o sios eme ir nurudavo - ta prasme tapo rudos o ne zalios, patresiau spec trasomis tujoms, bet nieko gero vis tiek. Gal galite ka nors kitka patarti? Aciu!

amen cry.gif pas mane viena tokia buvo-ka bedariau,stebuklas neivyko..................
Atsakyti
QUOTE(sesute @ 2008 07 15, 16:55)
Sveikos merginos,

o ką reiškia nurudavo? gal ėmė ir neprigijo? unsure.gif kada persodinai?tręšti po persodinimo apskritai nerekomenduojama, nes jops dar nespėję įsišaknyti,m tai trąšos daugiau kenkia nei padeda. Rekomenduoja tik sekančiam sezone pradėt tręšti visus medelius...
nieko guodžiančio nepasakiau, bet...
Atsakyti
sveikos merginos ir as norejau uzduoti klausimeli jusm apie augaliukus. MB uzsinorejo padaryti man akmenu kruva ir dabar tempia visokiu dydziu i viena vieta. pagalvojau jei i dydesnius tarpus pripylciau akmenu ir kokiu nors daugemeciu augaliuku pasodinciau tai kokios labiausiai tiktu tokiems dalykams. ar kokiu spygliuociiu krumeliu mazaugiu. as siame dalyke visiskai nenutuokiu nes tik persikeleme i savo sodyba ir pradeda bandyti tavrkytis po truputi. nuotraukoje dar tolumoje matosi buda tai jos ten nebus smile.gif
user posted image

tiesa saule i ta vieta sviecia iki kokiu 3 val o daugiau pavesi sudaro berzas. aciu uz pasiulytus varijantus. tik pavadinimus parasykit augaleliu nes as ju beveik nezynau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 17:14)
sveikos merginos ir as norejau uzduoti klausimeli jusm apie augaliukus. MB uzsinorejo padaryti man akmenu kruva ir dabar tempia visokiu dydziu i viena vieta. pagalvojau jei i dydesnius tarpus pripylciau akmenu ir kokiu nors daugemeciu augaliuku pasodinciau tai kokios labiausiai tiktu tokiems dalykams. ar kokiu spygliuociiu krumeliu mazaugiu. as siame dalyke visiskai nenutuokiu nes tik persikeleme i savo sodyba ir pradeda bandyti tavrkytis po truputi. nuotraukoje dar tolumoje matosi buda tai jos ten nebus  smile.gif
user posted image

tiesa saule i ta vieta sviecia iki kokiu 3 val o daugiau pavesi sudaro berzas. aciu uz pasiulytus varijantus. tik pavadinimus parasykit augaleliu nes as ju beveik nezynau  doh.gif  ax.gif

Man tai atrodo, kad tie akmenys per tankiai guli. As juos istampyciau i didesni plota ir nedaryciau tokio auksto kalno. O kai istampuciau ir paruosciau zeme jau tada bandyciau apie augalelius galvot. Man atrodo tu juos ismetyk diedesniam plote ir ziurek kaip jie ten atrodo. Kazkaip juos reiktu sugrupuot.
Atsakyti