Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(sobieska @ 2008 07 14, 23:19)
doh.gif  oi tik nepykit, nusikaltau, o as galvojau, kad visiems ax.gif  Kita karta buciau dekinga, kad dedikuotumet aiskiau biggrin.gif -kam nuo ko, kam neskaityti    ir aplamai, kam dingti is sio forumo cool.gif

ar cia man atrodo,,ar tikrai pradejot rietis ,seses zolininkes doh.gif ?
nu ka mars paravet ir pageidautina per smarku lietu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 08:32)

thumbup.gif va čia tai geras vaistas lotuliukas.gif

dar RASAJAN vaizdelių rinkinukas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2008 07 14, 22:22)
Oi slamstas, perskaiciau cia kad rozei reikia suaugti....o as taip norejau kad isigijau visai dar vaiku budama....Gal gi nemirs ji man ir as susitvarkysiu...

Tik nereikia perdėti. Rožę įsigijau vieną iš pirmųjų bigsmile.gif nail.gif iki šiol bujoja...

QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 22:42)
Pasirodysiu aš apleisto [dėl šalia statybų] spygliuočių sodelio būklę - ten vasarą kuklu [palyginus su  pavasariu user posted image

Įspudinga bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 14, 22:37)
Tiesa, Tinos dėka turiu erikas, viržius. Prieš metus buvo ignoruojamų augalų sąraše.

Aš dabar viržių liga susirgau, savaitaglį turguj ieškojau, bet pasakė, kad tik rudenį juos pardavinėja doh.gif
RASAJAN, gražu pas tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 15, 08:32)

biggrin.gif baikit...nematau su kuo ir del ko... cia tik kai kam neitikusiu nuomoniu susikirtimas, toks lengvas atsitrenkimas

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 08:33)
thumbup.gif va čia tai geras vaistas lotuliukas.gif

dar RASAJAN vaizdelių rinkinukas:
[user posted image
[

o man sita labai istrigo i atminti, tarpkitko pirma karta toki spalvu derinuka matau ax.gif ...ir tikrai ne todel , kad matosi akmenukas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 15, 08:37)
Aš dabar viržių liga susirgau, savaitaglį turguj ieškojau, bet pasakė, kad tik rudenį juos pardavinėja doh.gif

o pas mane virziai neisgyvena...pasisodinu grazu, bet ilgainiui jis akyse nyksta, kol galiausiai reikia raus daryt. Kaip pas mus dabar madinga sakyti "turbut nesuaugau virziams" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 14, 23:08)
thumbup.gif  labai gerai pastebejai, tikrai atrastumet bendra kalba, o ji pas mane nekvaila - savo laiku turejo 2 diplomus graziausios sodybos, taip kad nenuvertink mano bobutes mirksiukas.gif Tu galbut iskalba ir turi, taciau praktiskai as tikejausi is taves zymiai grazesniu vaizdu, o kad parodei ta pati gelyneli is keturiu pusiu tai atleisk...

Alia bet galejai pasinaudoti bobutes patirtim ir dabar dziaugtumeis graziausios sodybos diplomu ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif (nesusilaikiau)smile.gif
Siaip tai as nesupratau kas blogai tame 'kad is keturiu pusiu', bet tai atleidziu:)
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 15, 09:41)
Alia bet galejai pasinaudoti bobutes patirtim ir dabar dziaugtumeis graziausios sodybos diplomu ax.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif (nesusilaikiau)smile.gif
Siaip tai as nesupratau kas blogai tame 'kad is keturiu pusiu', bet tai atleidziu:)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man pas RASAJAN labai superiniai pirmi trys derinukai, mėlynos, baltos ir geltonos, nežinau, kaip ten pagal taisyklingus spalvų derinimus, bet akį labai džiugina thumbup.gif
Aš turiu dar vieną plotelį visai neužsodintą, jame apželdintoja pasiūlė sodint 3 Puskiparisius žirniavaisius geltonus, turiu juos susipirkus, tik neapsisprendžiu, ką man prie jų dar sodint g.gif Noriu kažko žydinčio. Buvau saviatgalį Soltroj, tai žiauriai patiko hortenzija 'Endless Summer', bet nežinau ar žiūrėsis..
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 15, 09:41)
Alia bet galejai pasinaudoti bobutes patirtim ir dabar dziaugtumeis graziausios sodybos diplomu ax.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif (nesusilaikiau)smile.gif

Zinai ir cia tu pataikei tiesiai i desimtuka...ir turiu proga pasigirti - nu norejo pas mane uzsukti i svecius rajonine sodybu vertinimo komisija,nes buvau tam dedikuota seniunijos, bet kadangi dar jauciuosi ju vertinimo nenusipelniusi, mandagiai atsisakiau ir pasiuliau apsilankyti kitais metais, tuo labiau , kad ir planai ivairiausi po galva laksto, reikia susigrabalioti ir realizuoti praktiskai... cia siaip sau ax.gif
Gerai risam Smith1 sia tema, nebent nori papliurpti tai man i AZ, nes esu isitikinusi, kad niekam cia nemalonu musu svaisciojimu skaityti
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 15, 09:08)
iš tiesų tai aš net negalvojau apie lapų derinimą, aš turėjau mintį, kad tarp melsvių įsprausti kažką, kas vasarai galėtų tiesiog dingti po jų lapais, bet tas variantas jau atmestas, nes iš kai kurių pasisakymų supratau, kad ilgainiui tai kas augtų tarpiuose gali dingti visiškai ne tiek dėl saulės trūkumo kiek dėl melsvių šaknų intensyvumo.
drinks_cheers.gif tikrai tiesa, kuo toliau, tuo labiau trumpėja ignoruojamų augalų sąrašas biggrin.gif ir vėl kaip kitoj dainoj "oi kur reiks tas kvietkas dėt, oi kur reiks tas kvietkas dėt, į Rygą, į Rygą..." doh.gif
leidau sau šiek tiek nagus prikišti prie nuorodų ax.gif kad lengviau žiūrinėt būtų... smile.gif
Papildyta:
neleido tiek daug foto vienoj žinutėj rodyti, reikės vėliau antrą porciją įdėti smile.gif
labai sveiki augalėliai pas RASAJAN thumbup.gif našlaitė vazone stipriai užkliuvo - spalva labai įdomi ir pats krūmelis vešlus toks, wub.gif  ar čia sena foto ar dabartinė? negi našlaitė tokia daili iki dabar laikosi?

4u.gif Fotografavau aną savaitę.
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2008 07 14, 22:22)
labukas,
Oi slamstas, perskaiciau cia kad rozei reikia suaugti....o as taip norejau kad isigijau visai dar vaiku budama....Gal gi nemirs ji man ir as susitvarkysiu...
Jau ziedelis pirmas yra mano naujakures...
http://public.fotki....teg/geles-sode/
Gal galit zaliukei paaiskinti kokia tai roze?...a.  blush2.gif
DAr labai noreciau lipancios ar kaip cia ji vadinasi...bet pradzioje tvoros reikia...

Susitvarkysi, susitvarkysi. Cia kai buvo kalbama apie tai, kad rozei reikia suaugti, kai ka kita buvo turima uomeny. O pavadinimo nebuvo kai pirkai? Tu roziu devynios galybes doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 22:42)
Pasirodysiu aš apleisto [dėl šalia statybų] spygliuočių sodelio būklę - ten vasarą kuklu

ojoi ojoi sitaip apsileisti doh.gif . As net copy paste padariau. Kada gi as taip savo kiemeli apleist ismoksiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 14, 23:19)
doh.gif  oi tik nepykit, nusikaltau, o as galvojau, kad visiems ax.gif  Kita karta buciau dekinga, kad dedikuotumet aiskiau biggrin.gif -kam nuo ko, kam neskaityti    ir aplamai, kam dingti is sio forumo cool.gif

Nius kas gi dabar cia atsitiko blink.gif Del skonio nesigincyjam ir is forumo nedingstam.
Papildyta:
QUOTE(RASAJAN @ 2008 07 15, 00:39)
Bandau įkelti rolleyes.gif
verysad.gif Nepavyksta
Papildyta:

biggrin.gif Albumą pasidariau.
clap.gif PAVYKO !!! clap.gif
sokiai.gif  assa.gif
AČIŪ rokoko  biggrin.gif

Nusikopinau nuotraukas su katileliais ir nakvisom blush2.gif . Grazuuuuuu wub.gif

Jau zinokit MB i mane kaip i durna ziuri doh.gif . Vakar nusipirkau meslo maiseli. ax.gif Lepinsiu augalelius wub.gif . Tik galvoju, kad gal reikia neskubet ir palaukt bent jau rugsejo. Tada kai ka ismesiu, kai ka persodinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RASAJAN @ 2008 07 14, 23:39)
AČIŪ rokoko 

i sveikata 4u.gif

Na viskas puiku thumbup.gif ,
bet jei detum i albuma kai kurias foto sumazintas [susimazink kompe], ir Atsakyme detum per ''img code'', tai cia patogiai visi matytume grozybes iskart, nereiketu papildomai spaudinet...
Pasinagrinek, kokio dydzio cia gerai ziurisi ir neisplatina puslapio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As per ''direct link'' dedu ne esmines foto tekste, arba jau skelbtas, pasikartojancias.. blush2.gif

Labai grakstus pentiniai wub.gif , tokie ir neisvirsta.. o tos raudonos margos naslaites rolleyes.gif

QUOTE(jėga @ 2008 07 15, 07:34)
Įspudinga

aciu 4u.gif
jau pavasari skelbiau blush2.gif

QUOTE(drieziukas @ 2008 07 15, 08:51)
Man pas RASAJAN labai superiniai pirmi trys derinukai, mėlynos, baltos ir geltonos, nežinau, kaip ten pagal taisyklingus spalvų derinimus, bet akį labai džiugina

Literaturoje ivardijamas kaip ''nuo seno gelininku labai megstamas''

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 15, 10:05)
ojoi ojoi sitaip apsileisti doh.gif . As net copy paste padariau. Kada gi as taip savo kiemeli apleist ismoksiu wub.gif

Jau zinokit MB i mane kaip i durna ziuri  . Vakar nusipirkau meslo maiseli.

lotuliukas.gif ..aciu 4u.gif
sakiau apsileidimo apraiska - kad tik stebet galiu ir piktzolles raut, ir jokiu pertvarku kol kas, o reikia ...verysad.gif

lotuliukas.gif Maniskis pries kelias dienas mane iskoneveike blink.gif , kad perkeltaja melsve ikisusi zarna laisciau lediniu vandeniu [na buvo jau praeje pora sav. po persodinimo]. Po to pats partempe blink.gif kelis laistytuvus is prudo silto vandenuko ir paliejo...
Kuris cia is musu ligonis??? g.gif
As jam sakaiu, kad duosiu pasiskaityti apie melsves, kad nusiramintu ir isitikintu, jog melsve ant manes nesupyko tongue.gif
Atsakyti