QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 14, 23:07)
Man tai būtų visai ne į temą
Neturi melsvės nieko su raktažolėm bendro, nei lapo forma, nei kuo kitu. Geriau žibutes vietoj raktažolių sukišk. Pas kaimynę mačiau iš viso du krūmai į vieną susodinti - balta žibutė ir melsvė delno dydžio žaliais lapais. Abiejų šitų kvietkų lapai turi panašumo, todėl atrodo kaip vienas krūmas, kuris 2 kartus per metus žydi tai vienaip, tai kitaip
iš tiesų tai aš net negalvojau apie lapų derinimą, aš turėjau mintį, kad tarp melsvių įsprausti kažką, kas vasarai galėtų tiesiog dingti po jų lapais, bet tas variantas jau atmestas, nes iš kai kurių pasisakymų supratau, kad ilgainiui tai kas augtų tarpiuose gali dingti visiškai ne tiek dėl saulės trūkumo kiek dėl melsvių šaknų intensyvumo.
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 14, 23:37)
pas kaimynę mačiau tokį miksą: dvispalvė melsvė, astilbė ir hortenzija. Visų žiedai link ružavos. Bet kas pavasarį šalia žydėjo - neatkreipiau dėmesio.
Čia jūsų paskaičius, atvirkštinis variantas - reikia suaugti iki melsvių, bergenijų, šilokų ir t.t.
Tiesa, Tinos dėka turiu erikas, viržius. Prieš metus buvo ignoruojamų augalų sąraše.
tikrai tiesa, kuo toliau, tuo labiau trumpėja ignoruojamų augalų sąrašas
ir vėl kaip kitoj dainoj
"oi kur reiks tas kvietkas dėt, oi kur reiks tas kvietkas dėt, į Rygą, į Rygą..."
QUOTE(RASAJAN @ 2008 07 15, 00:39)
leidau sau šiek tiek nagus prikišti prie nuorodų
kad lengviau žiūrinėt būtų...
Papildyta:
neleido tiek daug foto vienoj žinutėj rodyti, reikės vėliau antrą porciją įdėti
labai sveiki augalėliai pas RASAJAN
našlaitė vazone stipriai užkliuvo - spalva labai įdomi ir pats krūmelis vešlus toks,
ar čia sena foto ar dabartinė? negi našlaitė tokia daili iki dabar laikosi?