Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(siaudukes @ 2008 07 14, 17:31)
taip čia jis ax.gif
o jį leidai kaip krūmą,ar ant kojelės ir tada vainiką formavai g.gif

aš pirkau jį skiepytą, iš vis be jokių lapų ar šakelių- atrodė komiškai - vien tik kotas, persodinau iškart ir pradėjo augt šakelės, tada jas pradėjau negailestingai trumpint - tik tada vainikas tankėja, nes pradeda jos šakotis, ir taip elgiausi su 2 savo augalais, dabar labai gražūs medeliai, bet iki norimo rezultato dar reiks metus palaukt, beje juos labai puola amarai- stebėk.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 14:44)
ten vieta saikingai drėgna, nebent šiemet, kai lietus vis padirbėja, o šiaip daugiau sausesnė sakyčiau, tai šilingė nelabai norėtų vešėt ko gero... ir apskritai kiliminių augalų tarp melsvės gal nelabai įsivaizduoju, o gal net ir prie melsvės nereikėtų prisirišti... gal spygluočiais kokiais apgyvendint... aš ir pati dar dorai nežinau ko noriu, va išmečiau vieną pasvaičiojimą, o dabar svaičioju į kitą pusę unsure.gif žodžiu bandau totaliai perplanuot vieną gėlyną tai mintys pačios įvairiausios lenda...

mintijam, mintijam 4u.gif
Rozamundos siūlymas thumbup.gif

O as tau besiūlydama pati užsikabinau bigsmile.gif , kad prie tos melsvės i tą drėgną kampą prie sezoninio vandens čiaupo... [net nofotkinau doh.gif ]
user posted image

...darysiu taip:
Vaizgina tūps po tuja iki purienų ir dešiniau palįs po melsve [užsisėjusias kvapiąsias našlaites pašalinsiu], gaus pakankamai drėgmės ir pavėsio, nors aišku, šaknų plote niekam nepatiktų... ai, maža ponia... tongue.gif
O šliaužiančioji šilingė eis tolyn nuo purienos dešiniuoju akm. tako kraštu iki gaurės/kvap. našlaitės. Tuo pakraščiu sezonu nuolat teka vanduo [tiesiog paleidžiu ant purienu - ot konfortiškas laistymas lotuliukas.gif ], ir ten db sukišti šliauž.čiobreliai springsta tuo vandeniu, tai šilinge pagelbes - jai dregmes tik paduok, ir šviesos popiet sočiai, bus maždaug taip

Va koks traktatas del pažliugusio kampo/krašto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rokoko, cia tau is priekio:

kazkada geguze

kitu rakursu birzeli

liepa
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 11:14)
tai čia ta pati ''labai miela'' nuo pavasario dar žydi??? blink.gif
[ar ten tu foto dėjai g.gif ]

taip, pas mane ta paukstapoiene oranzine dar nuo pavasario tebezydi thumbup.gif bet jau visai baigia nuzydet. zydejo berods nuo balandzio men ir lbai labai graziai ir vesliai zydejo. na patiko gal jai ta viueta, nors saules ten nelabai g.gif bet ziedeliu visad tuejo labai labai daug, tankiai ir ryskiai oranziniu. tik is apaciods jie vis nuzydi, tai kai dabar jau baigia zydet, tai gaunasi koki 20 cm apdziuvusio koto ir tik virsunej ziedai, kurie jau jau baigineja nuzydet.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 14, 20:39)
Kiek aš šitaip tulpių svogūnėlių esu palaidojus... unsure.gif Melsvės šaknys viską "suvalgė" verysad.gif

console.gif o aš vėlyves... verysad.gif [neskaitant minėtų raktažolių krumelio, narcizų keleto svogūnų ir purienu vos nepraradau]
iš tiesų, ne kokia kaimynė ta melsve, jei per arti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 14 liepos 2008 - 21:05
QUOTE(smth1 @ 2008 07 14, 20:59)

dėkui 4u.gif

tikrai gerai žiūrisi thumbup.gif , ir žydejimo kaita puiki wub.gif

kas tas krūmas dešinėj - vos matosi?
ir kas tas bordalapis augalas, panašiais i gaurės lapais??? wub.gif

Jolaxus, tikiuos, pažiūrėjai? mirksiukas.gif dėl melsvių kaiminystės...

QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 14, 21:03)
taip, pas mane ta paukstapoiene oranzine dar nuo pavasario tebezydi

tai super blink.gif [nors aš turėjau galvoj baltos paukštapienės foto, kažkieno kitos, matyt... blush2.gif ]
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 21:55)
O as tau besiūlydama pati užsikabinau  bigsmile.gif
...Va koks traktatas del pažliugusio kampo/krašto doh.gif  lotuliukas.gif

na mat kaip gerai - kai įsijauti į sevtimas problemas ir savos išsisprendžia thumbup.gif

QUOTE(smth1 @ 2008 07 14, 21:59)

nu labai šaunūs rakursai thumbup.gif
Atsakyti
labukas,
Oi slamstas, perskaiciau cia kad rozei reikia suaugti....o as taip norejau kad isigijau visai dar vaiku budama....Gal gi nemirs ji man ir as susitvarkysiu...
Jau ziedelis pirmas yra mano naujakures...
http://public.fotki....teg/geles-sode/

Gal galit zaliukei paaiskinti kokia tai roze?...a. blush2.gif
DAr labai noreciau lipancios ar kaip cia ji vadinasi...bet pradzioje tvoros reikia...
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 22:20)
dėkui 4u.gif

tikrai gerai žiūrisi  thumbup.gif  , ir žydejimo kaita puiki wub.gif

kas tas krūmas dešinėj - vos matosi?
ir kas tas bordalapis augalas, panašiais i gaurės lapais??? wub.gif 

įsiterpsiu aš apie tą bordalapį - tai Knifofijos paminėta heuchera (Knifofija minėjo, kad kažkokį lietuvišką pavadinimą jau gavusi). Turiu aš ją, ar supratai užuominą mirksiukas.gif . Praktiškai rasakilos bordinė kopija, tik dar geresnė, nes ir žiemą lapų visiškai nenumeta, jie tiesiog apmiršta, sugula, tačiau pavasarį atšilus greit atgauna gyvybę

Papildyta:
QUOTE(ARasytee @ 2008 07 14, 22:22)
labukas,
Oi slamstas, perskaiciau cia kad rozei reikia suaugti....o as taip norejau kad isigijau visai dar vaiku budama....Gal gi nemirs ji man ir as susitvarkysiu...
Jau ziedelis pirmas yra mano naujakures...
http://public.fotki....teg/geles-sode/
Gal galit zaliukei paaiskinti kokia tai roze?...a.  blush2.gif
DAr labai noreciau lipancios ar kaip cia ji vadinasi...bet pradzioje tvoros reikia...

nu nepergyvenk, susitvarkysi, čia mes tik šiaip sau įvertinom situaciją dėl to "suaugimo rožėms", mat anksčiau aš jų kažkaip neauginau ir nenorėjau, bet štai ėmė ir atėjo iš kažkur tas noras, todėl ir nusprendėm, kad reikia suaugti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 liepos 2008 - 21:38
Pasirodysiu aš apleisto [dėl šalia statybų] spygliuočių sodelio būklę - ten vasarą kuklu [palyginus su pavasariu , vyrauja svies.žalia/salotinė/geltona
user posted image
na tuos nužydėjusius česnakus jau nuskabiau blush2.gif

tik pakraštyje rožiniai taškeliai:
user posted image
akmenis laikinai mb sudejo "apsaugai" blush2.gif , nes betono takas išluptas.

Iš ten pat - Šitam augalėliui [turbūt šilokui] tiktų daina ''kiek rovė - neišrovė, kiek skynė - nenuskyne.." lotuliukas.gif kiek vargau ji benaikindama iš čia doh.gif , kol galų gale ėmė jis man patikt wub.gif , db žydi ''mixe'' su šilinge ir čiobreliu:
user posted image
o nežydintis irgi wub.gif dešinėj apačioj

na dar ten jau minėta taškuotoji šilingė nerealiai žiurisi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 14 liepos 2008 - 21:49
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 22:42)
Pasirodysiu aš apleisto [dėl šalia statybų] spygliuočių sodelio būklę - ten vasarą kuklu [palyginus su  pavasariu , vyrauja svies.žalia/salotinė/geltona
Iš ten pat - Šitam augalėliui [turbūt šilokui] tiktų daina ''kiek rovė - neišrovė, kiek skynė - nenuskyne.."  lotuliukas.gif kiek vargau ji benaikindama iš čia doh.gif , kol galų gale ėmė jis man patikt wub.gif

nu foto neatrodo labai jau apleista, ko daugiau iš spygliuočių norėti, dar ir spalvų yra taigi visai nėra nyku.
o to "rovė-neišrovė" pas mane nežinia iš kur irgi užsisėjo, tai kai aptinku nuraunu, bet šiaip jis vis mėtosi tai šen tai ten, kartais irgi palieku pažydėti, negi gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 23:04)
console.gif o aš vėlyves... verysad.gif [neskaitant minėtų raktažolių krumelio, narcizų keleto svogūnų ir purienu vos nepraradau]
iš tiesų,  ne kokia kaimynė ta melsve, jei per arti..

scare.gif Dabar išsigandau. Manau neteksiu savo gražiųjų geltonųjų krokų, kuriuos turiu susodinus prie melsvės cray.gif
Atsakyti