Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 14, 11:45)
pasirodo būna medžių mėlynais lapais  blink.gif  blink.gif  va koks eukaliptas  blink.gif

Iš tikro šio eukalipto lapai ryškiai sidabriškai pilki ir jis pas mus nežiemoja verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 14, 12:06)
Skonis yra skonis biggrin.gif ...man is visu tavo nuotrauku demesio vertos buvo tik sios...ten man kazko ryskiai buvo per daug arba kazko tai ziauriai truko. Tikrai kalbi daug ir issamiai sakyciau protingai, bet darbelio tai dar reikia idet mirksiukas.gif

O man kaip tik atrodo, kad pas smith1 labai profesionalūs deriniai, augalai tiesiog natūraliai jungiasi vienas su kitu. O smilgos rudos trvoros fone idealiai žiūrisi, tik truputį iššoka cheiheros (naujas pavadinimas ALŪNĖ ) ,joms trūksta kažkokio atsikartojimo žaliam fone. Bet iškart atsiprašau foto ne tam rakurse, nes tarp smilgų pamačiau giminingą spalvą, taigi ir čia neturiu kur prikibti.
Atsakyti
user posted image
patarkit,mergaitės,ką su šituom karklu nabagu daryt g.gif
toks jis man gražus,bet pasiskūpinau ir nusipirkau nukainuotą unsure.gif .o db nžn ar genėt jį ar persodint ir laukt,kad suvešėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 12:27)
aš va su klausimuku įsiterpsiu ax.gif
ką manote apie melsvių ir raktažolių derinį? svarstau vienu pakraščiu pasodinti melsvių ir įterpti tarp jų raktažolių, šio derinio idėja tokia, kad kol pavasarį melsvės dar tik atželinėja, raktažolės spėja nužydėti, ir vieta gaunasi gyva nuo ankstyvo pavasario...  Aišku ilgainiui reikės ir vienas ir kitas apriboti, kad neusaugtų į vientisą kelmą, bet šiai minutei pagrindinis klausimas - ar vasarą po melsvių lapais pasislėpę raktažolės gerai išgyvens? Šiaip raktažolių lapai vasarą netenka dekoratyvumo, bet jei jie liktų pilnam melsvių pavėsy gal vistik jom būtų ne į sveikatą? g.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 12:39)
tai gal tada jas verta sodinti antram plane tarp melsvių bet šiek tiek tolėliau, kad šviesos bent kiek gautų ir vasarą g.gif mat aš dėl to "solitškumo" ir nenorių jų pirmam plane... nu reikia pasvarstyti... o gal dar koks derinys į galvą šaus, nes čia dar tik svarstymų stadija cool.gif
šiaip gi galima ir svogūnines kokias sodinti pavasariniams žydėjimui, vasarą jos nunyks ir nieko netrūks ir rūpintis nereikės...

Stai ka galiu pasakyti, ka jau kazkada sakiau:
viskas priklauso nuo melsviu dydzio, t.y. ju vainiko didziausiu vesejimo metu.
kol melsves jaunos, kaisiok tarp ju ir maziukus augalus, ir svogunines... paskui jos augdamos nustelbia kas salia ir po zememis.
PALIKTI REIKIA TIEK, KIEK SIEKIA LAPU VAINIKAS. ir nieko nesodinti. Ir nekaisioti, nes melsviu saknynas labai tankus, veilokas ilgainiui, ir nunyks tie svoguneliai.
As jau patyrusi/isgyvvenusi gyvai tavo ''planus'', stai geguzes pab vaizdas, gelyno kaireje baltalape melsve augime. ir nunyko prie jos iir raktazoles, ir narcizai - viska teko patraukti, net purienos is kito sono buvo iskeltos uz spiralines tujos.
user posted image

dabar pagalvojau.... o gal sliauzianciai vaizginai nedaug ''pakenktu''? g.gif juk ji pasliauztu po tais llapais, ir pavesi megsta... ir zydi pavasari.. ir bordinis llapu kilimas ziema..
ir panasiai sliauziancioji silinge.., tik ji neviszale, bet vis tiek anksciau atzelia ryskiu geltoniu, kol melsves lapai dar neissikeroja... tai irgi sioks toks pavesis ir dregme patinka... tik va kaip zydet, nes tuo metu jau ir melsves sulapoja... ai, koks ten zydejimas geltonu ant geltono...
na cia pamastymai blush2.gif 4u.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 14, 12:58)
va kaip pentinis rausvas prazydo.
user posted image

ech rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 14 liepos 2008 - 14:05
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 15:00)
...As jau patyrusi/isgyvvenusi gyvai tavo ''planus'',...

ahaaaa g.gif vadinasi planuoju iš naujo cool.gif gerai, kai galima iš svetimų klaidų pasimokyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 14:05)
ahaaaa g.gif vadinasi planuoju iš naujo cool.gif gerai, kai galima iš svetimų klaidų pasimokyti 4u.gif

na vis koreguoju zinute, nes i galva nauju minciu sauna...
o jei ir vaizgina, ir silinge... susipintu bordo ir geltona wub.gif
na, gal tau visai kitokiu augalu reikia blush2.gif 4u.gif
Papildyta:

na aisku, ziurint, kokios sp.melsve g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 14, 10:45)
pasirodo būna medžių mėlynais lapais  blink.gif  blink.gif  va koks eukaliptas  blink.gif

tie lapai istikruju pilkai mesvi, ir kvepiantys ....

QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 11:14)
ne prošal man būtų tokių naglų atliekų thumbup.gif

o as mielai pasidalinciau, vistiek viska raunu lauk ir i vazonus sodinu, o su tais vazonais gal dar metus tampytis reikes, kol gausiu i vieta pasodint. Galeciau pakeliui iki Vilniaus atvezt.

QUOTE(simson @ 2008 07 14, 13:00)
O koks cia krumas kaireje? Ar tik ne sausmedis?

tai kad cia medis - svyranti guoba (Ulmus pendula).
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 15:08)
na vis koreguoju zinute, nes i galva nauju minciu sauna...
o jei ir vaizgina, ir silinge... susipintu bordo ir geltona wub.gif
na, gal tau visai kitokiu augalu reikia blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
na aisku, ziurint, kokios sp.melsve g.gif

ten vieta saikingai drėgna, nebent šiemet, kai lietus vis padirbėja, o šiaip daugiau sausesnė sakyčiau, tai šilingė nelabai norėtų vešėt ko gero... ir apskritai kiliminių augalų tarp melsvės gal nelabai įsivaizduoju, o gal net ir prie melsvės nereikėtų prisirišti... gal spygluočiais kokiais apgyvendint... aš ir pati dar dorai nežinau ko noriu, va išmečiau vieną pasvaičiojimą, o dabar svaičioju į kitą pusę unsure.gif žodžiu bandau totaliai perplanuot vieną gėlyną tai mintys pačios įvairiausios lenda...
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 07 14, 14:40)
user posted image
patarkit,mergaitės,ką su šituom karklu nabagu daryt g.gif
toks jis man gražus,bet pasiskūpinau ir nusipirkau nukainuotą unsure.gif .o db nžn ar genėt jį ar persodint ir laukt,kad suvešėtų g.gif

sodink ir genėk iškart, aš savo iškart taip atnaujinau ir naują vainiką labai greit užaugino - tik labai neaiškiai matos - ar čia tas ,kuris augina šakeles rausvais lapeliais galuose gluosnis? man panašu į jį g.gif jei taip - drąsiai daryk kaip parašiau - patikrinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 liepos 2008 - 15:36
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 14, 12:57)
Kazkas cia buvo rases, kad noretu anglisko tipo sodo. Tai va, angliski sodai panasiai atrodo. T.y. daug aukstu augalu, kurie zydedami vieni kitus keicia ir sudaro laukines gamtos ispudi.

cia turbut apie mane ax.gif
kalbant apie budleja,tai jei ja nurezi iki zemes kiekvienais metais,tai kada ji uzaugs g.gif g.gif g.gif as pernai nureziau,tai dabar krumas 1,20 nesiekia,gal , sakau reikia ne taip drastiskai?a?
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 13:27)
aš va su klausimuku įsiterpsiu ax.gif
ką manote apie melsvių ir raktažolių derinį? svarstau vienu pakraščiu pasodinti melsvių ir įterpti tarp jų raktažolių, šio derinio idėja tokia, kad kol pavasarį melsvės dar tik atželinėja, raktažolės spėja nužydėti, ir vieta gaunasi gyva nuo ankstyvo pavasario...  Aišku ilgainiui reikės ir vienas ir kitas apriboti, kad neusaugtų į vientisą kelmą, bet šiai minutei pagrindinis klausimas - ar vasarą po melsvių lapais pasislėpę raktažolės gerai išgyvens? Šiaip raktažolių lapai vasarą netenka dekoratyvumo, bet jei jie liktų pilnam melsvių pavėsy gal vistik jom būtų ne į sveikatą? g.gif

pas mane toks derinys dabar yra,niu ir nelabai man jis schmoll.gif -per daug lapu vienoj vietoj,nors melsves dabar ir zydi,bet vistiek jas su raktazolem atskirsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu visom uz komentarus, uz pagyras sirdingai aciu biggrin.gif Ypac vertinu Knifofijos nuomone, todel jauciuosi einanti tuo keliu. Aciu labai. Neturiu tikslo itikti visiems/visoms, ir net per daug demonstruotis gal nebuvau linkus, bet suprantu, kad kai kazka pakritikuoju, tam kazkam norisi paziureti ar kompetetingas asmuo tai daro.
Cia ne esme, bet siek tiek detaliu -lelijos ten ne raudonos, o tamsiai bordo, tai gana gerai susisaukia su heichera (Alūne naujas vardas:)?) Tikras spalvas, kad visi vienodai jas matytu is vis be sansu neturint super profesionalos irangos (monitoriu irgi tame tarpe).
As vertinu niuansus, lapu grozi, atspalvius ir pan dalykus, todel turbut zmonem, kurie ghmm..kaip cia issireiskus mato tai, kas rysku, l. geometriskai tikslu, kas issisoka kazkuo (forma, spalva, dydziu) ir pan., nepriimtina tai. Rodo i zydincia rasakila sakydami 'kazkokiu krapu cia prisisodinus'.
Sobieska- gali drasiai nekreipt demesio ka as rasau, nelygis as nelygis mirksiukas.gif reiktu man su tavo bobute biciuliautis.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 14, 17:04)
Aciu visom uz komentarus, uz pagyras sirdingai aciu biggrin.gif Ypac vertinu Knifofijos nuomone, todel jauciuosi einanti tuo keliu. Aciu labai. Neturiu tikslo itikti visiems/visoms, ir net per daug demonstruotis gal nebuvau linkus, bet suprantu, kad kai kazka pakritikuoju, tam kazkam norisi paziureti ar kompetetingas asmuo tai daro.
Cia ne esme, bet siek tiek detaliu -lelijos ten ne raudonos, o tamsiai bordo, tai gana gerai susisaukia su heichera (Alūne naujas vardas:)?) Tikras spalvas, kad visi vienodai jas matytu is vis be sansu neturint super profesionalos irangos (monitoriu irgi tame tarpe).
As vertinu niuansus, lapu grozi, atspalvius ir pan dalykus, todel turbut zmonem, kurie ghmm..kaip cia issireiskus mato tai, kas rysku, l. geometriskai tikslu, kas issisoka kazkuo (forma, spalva, dydziu) ir pan., nepriimtina tai. Rodo i zydincia rasakila sakydami 'kazkokiu krapu cia prisisodinus'.

as su jumis( irgi tu krapu pasisejus mirksiukas.gif ) drinks_cheers.gif
MIR- DRUZBA -FESTIVAL!
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 14, 17:03)
cia turbut apie mane ax.gif
kalbant apie budleja,tai jei ja nurezi iki zemes kiekvienais metais,tai kada ji uzaugs g.gif  g.gif  g.gif as pernai nureziau,tai dabar krumas 1,20 nesiekia,gal , sakau reikia ne taip drastiskai?a?
Papildyta:

pas mane toks derinys dabar yra,niu ir nelabai man jis schmoll.gif -per daug lapu vienoj vietoj,nors melsves dabar ir zydi,bet vistiek jas su raktazolem atskirsiu rolleyes.gif

o tai ta nurėžta budlėja ar žiedus sukrauna iš karto ar reikia sezoną prakentėti?
nu o dėl raktažolių su melsvėm vadinasi teks galutinai atsisveikint, mintysiu kažką kitą 4u.gif
Atsakyti