Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplink 28

Mano juka pradeda žydėt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 14, 12:21)
tikrai blink.gif  blink.gif
tik parodyk Sobieskai akmenį  irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

cool.gif nugi visiskai tu teisi thumbup.gif
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 14, 12:57)
Tavo ir smith1 sodai visiskos priesingybes, bet abu labai grazus.  wub.gif
[

didis.gif vat man noretusi kazkaip sodo plotus atvirksciai apkeisti - kur maza vietos noretusi kaip mano - daug akmens ir spygliu biggrin.gif , o kur "plotai" - daug aukstu smilgu, lapu ir begaliniai daug geliu. Nu bet gi visoms pirmiausia krito i aki akmuo mirksiukas.gif - istorijos nesuklastosi lotuliukas.gif
Atsakyti
aš va su klausimuku įsiterpsiu ax.gif
ką manote apie melsvių ir raktažolių derinį? svarstau vienu pakraščiu pasodinti melsvių ir įterpti tarp jų raktažolių, šio derinio idėja tokia, kad kol pavasarį melsvės dar tik atželinėja, raktažolės spėja nužydėti, ir vieta gaunasi gyva nuo ankstyvo pavasario... Aišku ilgainiui reikės ir vienas ir kitas apriboti, kad neusaugtų į vientisą kelmą, bet šiai minutei pagrindinis klausimas - ar vasarą po melsvių lapais pasislėpę raktažolės gerai išgyvens? Šiaip raktažolių lapai vasarą netenka dekoratyvumo, bet jei jie liktų pilnam melsvių pavėsy gal vistik jom būtų ne į sveikatą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 liepos 2008 - 12:30
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 13:27)
aš va su klausimuku įsiterpsiu ax.gif
ką manote apie melsvių ir raktažolių derinį? svarstau vienu pakraščiu pasodinti melsvių ir įterpti tarp jų raktažolių, šio derinio idėja tokia, kad kol pavasarį melsvės dar tik atželinėja, raktažolės spėja nužydėti, ir vieta gaunasi gyva nuo ankstyvo pavasario...  Aišku ilgainiui reikės ir vienas ir kitas apriboti, kad neusaugtų į vientisą kelmą, bet šiai minutei pagrindinis klausimas - ar vasarą po melsvių lapais pasislėpę raktažolės gerai išgyvens? Šiaip raktažolių lapai vasarą netenka dekoratyvumo, bet jei jie liktų pilnam melsvių pavėsy gal vistik jom būtų ne į sveikatą? g.gif

Pas mane raktazoliu lapai zali zali ir sveikut sveikuteliai. Nieko negaliu joms prikisti isskyrus tai, kad atrodo kaip salotos doh.gif . Man atrodo, kad jos turetu islysti is po melsviu lapu, nes jeigu bus visiskai uzdengtos dar ims ir numirs. Pvz. gali suputi nuo dregmes ir sviesos stygiaus
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 14, 13:20)
cool.gif nugi visiskai tu teisi thumbup.gif

didis.gif vat man noretusi kazkaip sodo plotus atvirksciai apkeisti - kur maza vietos noretusi kaip mano - daug akmens ir spygliu biggrin.gif , o kur "plotai" - daug aukstu smilgu, lapu ir begaliniai daug geliu. Nu bet gi visoms pirmiausia krito i aki akmuo mirksiukas.gif  - istorijos nesuklastosi lotuliukas.gif

Man tas akmuo nekrito i aki. unsure.gif Akmuo kaip akmuo, krumai kaip krumai. Labiausiai man patiki ta nuotrauka kurioj matosi supyniu seselis. Noreciau as prie tos hortenzijos ant zolytes pagulet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 14, 13:33)
Pas mane raktazoliu lapai zali zali ir sveikut sveikuteliai. Nieko negaliu joms prikisti isskyrus tai, kad atrodo kaip salotos doh.gif . Man atrodo, kad jos turetu islysti is po melsviu lapu, nes jeigu bus visiskai uzdengtos dar ims ir numirs. Pvz. gali suputi nuo dregmes ir sviesos stygiaus

tai gal tada jas verta sodinti antram plane tarp melsvių bet šiek tiek tolėliau, kad šviesos bent kiek gautų ir vasarą g.gif mat aš dėl to "solitškumo" ir nenorių jų pirmam plane... nu reikia pasvarstyti... o gal dar koks derinys į galvą šaus, nes čia dar tik svarstymų stadija cool.gif
šiaip gi galima ir svogūnines kokias sodinti pavasariniams žydėjimui, vasarą jos nunyks ir nieko netrūks ir rūpintis nereikės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 liepos 2008 - 12:41
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 14, 13:37)

Man tas akmuo nekrito i aki. unsure.gif  Akmuo kaip akmuo, krumai kaip krumai. Labiausiai man patiki ta nuotrauka kurioj matosi supyniu seselis. Noreciau as prie tos hortenzijos ant zolytes pagulet blush2.gif

Nugis taves tai jau tikrai neturejau omenyje - juk pilnai zinau tavo skoni - daug daug daug augalu kaip pas Smith1 nuotraukose, kuriu nepademonstravau biggrin.gif kuo daugiau sukista i viena vieta -tuo graziau. Nu jau kaip jus mano mociutei patiktumet, ot geros butumet anukes, anot jos as labai daug "pustyniu"pridariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 14, 13:42)
Nugis taves tai jau tikrai neturejau omenyje - juk pilnai zinau tavo skoni - daug daug daug augalu kaip pas Smith1 nuotraukose, kuriu nepademonstravau biggrin.gif kuo daugiau sukista i viena vieta -tuo graziau. Nu jau kaip jus mano mociutei patiktumet, ot geros butumet anukes, anot jos as labai daug "pustyniu"pridariau lotuliukas.gif

aha , daug daug wub.gif wub.gif
va kaip pentinis rausvas prazydo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 13, 23:11)
Akmeneliu zona

user posted image

O koks cia krumas kaireje? Ar tik ne sausmedis?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 13:39)
tai gal tada jas verta sodinti antram plane tarp melsvių bet šiek tiek tolėliau, kad šviesos bent kiek gautų ir vasarą g.gif mat aš dėl to "solitškumo" ir nenorių jų pirmam plane... nu reikia pasvarstyti... o gal dar koks derinys į galvą šaus, nes čia dar tik svarstymų stadija cool.gif
šiaip gi galima ir svogūnines kokias sodinti pavasariniams žydėjimui, vasarą jos nunyks ir nieko netrūks ir rūpintis nereikės...

Svogunines man atrodo gera mintis.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 14, 13:58)
aha , daug daug wub.gif  wub.gif
va kaip pentinis rausvas prazydo.
user posted image

koks gražus derinukas wub.gif
mūsų pomėgyje svarbu dar ir foto "teisingai" atlikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 13:39)

Man regis, kad svogūninės labiau tiktų nei raktažolės. Turiu panašų derinį savo gėlynuose. Pavasarį pražysta balti narcizai, kol melsvės dar kalasi. Tik aš melsves retokai susodinau, dar į tarpus prikaišiojau rausvų lubinų. Tai kai narcizai nužydi, juos pridengia lubinų žiedai, o vėliau suveša melsvės.
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2008 07 14, 14:00)
O koks cia krumas kaireje? Ar tik ne sausmedis?

ne..iki sausmedzio dar jam toli biggrin.gif pagal mane cia blinde ant koto
Atsakyti