Tiek jau priplepėjom!
Namo aplinka 1
Namo aplinka 2
Namo aplinka 3
Namo aplinka 4
Namo aplinka 5
Namo aplinka 6
Namo aplinka 7
Namo aplinka 8
Namo aplinka 9
Namo aplinka 10
Namo aplinka 11
Namo aplinka 12
Namo aplinka 13
Namo aplinka 14
Namo aplinka 15
Namo aplinka 16
Namo aplinka 17
Namo aplinka 18
Namo aplinka 19
Namo aplinka 20
Namo aplinka 21
Namo aplinka 22
Namo aplinka 23
Namo aplinka 24
Namo aplinka 25
Namp aplinka 26
Namo aplinka 27
Vyniojam toliau!
Kaip gerai kai kažkas mumis pasirūpina.
jolaxus tau
jolaxus tau
linuke rodau tau tą krūmą iš arti.
Galima tiesiog prisiskinti šskelių ir pasimerkti.
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 10, 10:43)
Nesupratau kažin kodėl? Jei turi programą torentams siusti tada parašyk man i AŽ ar į el. pašta:
parašiau laiškelį
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 10, 18:53)
linuke rodau tau tą krūmą iš arti.
sakei, kad jis visžalis, bet... pas mano mamą lygiai toks auga, tai jis kasmet nušala iki pat žemės ir pavasarį vėl atželia... jis atskirai pasodintas vienas auga, tai erdviai iškerojęs ir neblogai atrodo, bet tikrai žiemą jo nelieka... nejaugi aš kažką sumaišiau Boružėle, ar tikrai jis visžalis, gal tu norėjai pasakyti daugiametis?
tik pavadinimo irgi nežinau, iš išvaizdos tai sakyčiau gal kažkokia rūgtis, bet čia tik spėjimas....
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 10, 20:14)
sakei, kad jis visžalis, bet... pas mano mamą lygiai toks auga, tai jis kasmet nušala iki pat žemės ir pavasarį vėl atželia... jis atskirai pasodintas vienas auga, tai erdviai iškerojęs ir neblogai atrodo, bet tikrai žiemą jo nelieka... nejaugi aš kažką sumaišiau Boružėe, ar tikrai jis visžalis, gal tu norėjai pasakyti daugiametis?
tik pavadinimo irgi nežinau, iš išvaizdos tai sakyčiau gal kažkokia rūgtis, bet čia tik spėjimas....
Vadinasi man reik išsiaiškinti su tom sąvokom Visžalis tuomet kai būna žaliais ir žiemą ir vasarą? Taip supratau?
Šio krūmo žinoma žiemą nelieka, o pavasrį atžialia ir gana didelis.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 10, 20:20)
Vadinasi man reik išsiaiškinti su tom sąvokom Visžalis tuomet kai būna žaliais ir žiemą ir vasarą? Taip supratau?
tikrai taip supratai
vadinasi ir aš galėsiu ramiai miegoti, neabejodama, kad akys dar rodo tesingai, tikrai pas mamą lygiai toks krūmas
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 10, 20:23)
tikrai taip supratai
vadinasi ir aš galėsiu ramiai miegoti, neabejodama, kad akys dar rodo tesingai, tikrai pas mamą lygiai toks krūmas
Vadinasi linukei būsiu supainiojusi visas "kortas".
ruosiaus siandien ravet-nuejau,pasiskyniau silauogiu su zemuogem,parymojau,isroviau viena balanda ir nuejau stirnos kulsies kept ,zodziu tinginyste juoda ,nesugalvoju kaip save priverst...kur tie laikai kai su ausra is darzo grizdavau,a.....?Niekaip nesugalvoju,koki medi i maza is visu pusiu uzbetonuota vietela prie vartu ikist kazkas siulet pupmedi-ar neskurs nabagelis gal pasilikt ties alyva, o gal zagreni? reik kad augtu salygom bele kokiom.....nu patarkit tinginei katrei-iseisiu sodint-tuo paciu apsiravesiu.............
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 10, 21:52)
ruosiaus siandien ravet-nuejau,pasiskyniau silauogiu su zemuogem,parymojau,isroviau viena balanda ir nuejau stirnos kulsies kept ,zodziu tinginyste juoda ,nesugalvoju kaip save priverst...kur tie laikai kai su ausra is darzo grizdavau,a.....?Niekaip nesugalvoju,koki medi i maza is visu pusiu uzbetonuota vietela prie vartu ikist kazkas siulet pupmedi-ar neskurs nabagelis gal pasilikt ties alyva, o gal zagreni? reik kad augtu salygom bele kokiom.....nu patarkit tinginei katrei-iseisiu sodint-tuo paciu apsiravesiu.............
Va va nesuprantu šiandien mane irgi toks žiaurus tinginys suėmė
Sugebėjau tik nužydėjusius pajūrinės gvaizdės žiedelius nuskabyti ir palaistyti gėles kurioms nekliuvo lietučio
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 10, 22:00)
Va va nesuprantu šiandien mane irgi toks žiaurus tinginys suėmė
Sugebėjau tik nužydėjusius pajūrinės gvaizdės žiedelius nuskabyti ir palaistyti gėles kurioms nekliuvo lietučio
Ir aš šiandien tiksiu į kompaniją. Juodas tingulys buvo užslinkęs.