Na, aš siūlus dažiau pati, manau, kad ir ne super didelį drabužį irgi galima nusidažyti namų sąlygomis.
Dažų yra Senukuose chemijos skyriuje, Ermitaže, manau, kad ir kitur. Kaina 1,49Lt. nudažo 400g.
Tikrai nieko sunkaus.
Dažų yra Senukuose chemijos skyriuje, Ermitaže, manau, kad ir kitur. Kaina 1,49Lt. nudažo 400g.
Tikrai nieko sunkaus.
o kaip manote ar imanoma nudazyti kostiumine medziaga, kur yra siek tiek sviesesniu audinio juosteliu taip durnai nubalinau liemene su skalbimo milteliais
kazkaip labai abejoju ar kostiuma namu salygomis galima graziai ir kokybiskai isdazyti gal paprasciau ji deveti be liemenes
na ten tik liemene pas mane (be kostiumo), ja tik karta devejau gaila labai daikto!!! kad namu salygom nenudazysiu tai as net neabejoju, bet va ar kur dazykloje kas apsiims dazyt tokia medziaga
Gal kas žinot kur galima įsigyti dažų kailiui dažyti?
reikia pagalbos, tiesiog netyčia išbalinau nedidelę demelę ant žydro megztuko Aišku nieko padaryt neina, tai gal žinot kur galima Kaune arba Vilniuje perdažyt
QUOTE(zuzula @ 2005 04 11, 21:00)
As esu daziusi namuose, skalbimo masinoj (tiesa, tai buvo vokiski dazai ir kazkur pries 3 metus ). Tinka ir paprasta druska,tik paziurek kiek jos reikia. Apytiksliai (kiek pamenu) 1 pakelis dazu+1kg druskos. Paskui as tuscia skalbimo masina ant virinimo programos (su milteliais) praplaudavau ir dar isplaudavau tuos stalciukus, kur milteliai pilasi, tai nelikdavo jokiu zymiu. Sekmes
Niu ir as taip darau ir dbar jau neblogas profas is manes gavosi...
Dazu bent jau Kaune tai nemazai kur maciau tokie pastmasiniai buteliukai is Higeja firmos vadinasi dazanti skalbimo priemone ar kazkaip panasiai... Va... radau nuotraukyte:
Bent jau as perku arba bazeje arba svaros prekiu parduotuvese...
Taciau ju yra tik rausva, zydra, geltona ir violetine spalvos... Ir beto tinka tik medvilniniams drabuziams...(Bet as esu nudazius ir sintetinius) Spalva gaunasi priklausomai nuo audinio sudeties pvz zydra sviesesne ar tamsesne, zalsva kartais gaunasi arba tokia ryskios vandens spalvos...
O dazyti tai visai nesudetinga i ta skyreli kur miltelius pilti ipilu ir uzstatau 60 temperatura...
Niu tikrai liuks gaunasi... Daziau tikrai nemazai ir sau ir draugems ir dar nieko nesugadinau...
pasiskaiciau ka rimvyda parasius, tai uzsimaniau ir as skalbyklej nusidazyt isblukusia striuke. Aplaksciau maxima, hyper rimi, senukus ir niekur situ dazu nerandu. Laiko atrasiu veliau kada i baze nuleksiu, tikiuosi rasiu... O jei ne, neisivaizduoju daugiau kur ieskot.
QUOTE(Piene123 @ 2006 08 26, 22:49)
pasiskaiciau ka rimvyda parasius, tai uzsimaniau ir as skalbyklej nusidazyt isblukusia striuke. Aplaksciau maxima, hyper rimi, senukus ir niekur situ dazu nerandu. Laiko atrasiu veliau kada i baze nuleksiu, tikiuosi rasiu... O jei ne, neisivaizduoju daugiau kur ieskot.
Bazej toj rampoj kur Sanitex ir Maxima baze lyg ir 12 sandely yra Mendis parduotuve tai ten tikrai yra tik deja siuo metu tik rausva spalva... Jau kuri laika laukiu zydros, kazko Higeja sustabde ju gamyba...
Beto yra uz Mc'donaldo gilyn pavaziavus ir Higejos firmine parduotuve tai gali dar ten uzsukti...
Kaunietės,prašau patarimo...Ruduo ,atvėso oras...o mano gražus odinis puspaltis pasirodo apsitrynusiais rankogaliais ir kantukais...Šviesiai gelsvos spalvos...Jį išgelbėti gali tik gera dažykla ,gal kas turite patarimą kur kreiptis dažant natūralią odą ir kiek tai kainuotų?