Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

nr1.Zaneta Kasilovskiene thumbup.gif nr2.Helena Karpenko
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 20, 14:18)
EGLĖ GABRĖNIENĖ
SAULĖ MURMIENĖ
VALENTINA PUČAS

gal kuri pas viena is siu lankesi?
kazkaip visos pavardes mazai girdetos ir mazai minetos  g.gif

labai pasitikejau Saule Murmiene,kol nenugyde antibiotikais taip,kad vos galo negavau..
Atsakyti
[quote=ingridukas,2008 11 29, 18:45]
nr1.Zaneta Kasilovskiene thumbup.gif

Nepamate beveik 10cm miomos, kai pamate jau buvo per velu, desimta sav turejo daryt abrazija, nes leliaus sirdute neplake... kai nuejau pas ja, paprasiau kad kortele atiduotu, tai ji taip pasimete, nezinojo kur akis padeti, ir mano ligos istorija varte gal kokius 4kartus, tikrino, ar nera kokiu irasu, kurie jai pakenktu... Dabar laukiu miomos operacijos...

Vieniems pasiseka, kitiems ne. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 07 25, 23:29)
1. pries pusmeti buvau pas labai silta ginekologe Centro poliklinikoj.. Gal kokiu 40 metu.. bet neprisimenu pavardes.. doh.gif  doh.gif  doh.gif  Gal patartumet pas kuria ten maloniau? blush2.gif  O gal numanot kuria is dirbanciuju turiu omeny?
Buciau labai dekinga 4u.gif

Manau apie R.Sapon eina kalba mirksiukas.gif

QUOTE(Redike @ 2008 08 25, 13:05)
Nuotaikos žmogus tiek ji, tiek jos sesutė.
Nuo studijų laikų pas ją vaikščiojau profilaktiškai, vėliau nėštumą prižiūrėjo. Pagal nuotaiką ir pažiūrėdavo - kartais labai atidžiai ir atsakingai, dar ir parekomenduodavo šį tą, o kartais, taip ir norisi greičiau išeiti iš kabineto, nes akivaizdžiai slegia ją tavo buvimas  biggrin.gif
O dėl eilių, tikra tiesa, užsirašysi geriausiu atveju po 1- 1,5mėn, ir dar ten pat reikės valandžiukę palaukti.

Nesutinku visiškai schmoll.gif Dar niekad neteko matyt jų blogoj nuotaikoj, visad linksmos, niekad "nestumdavo" iš kabineto ax.gif
Dėl eilių tai taip, laukti pas ją reikia apie mėnesį, o prie kabineto laukt valandos irgi neteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukee @ 2008 07 20, 18:09)
Gal lankotes pas ginekologe L.Culkova Seskines poliklinikoj? Kokie atsiliepimai? g.gif

As lankausi pas ja thumbup.gif ir visa nestuma ji mane priziurejo.Bet tik as lankiausi VRM poliklinikoje,bet kaip suprantu tai ta pati gydytoja Laimute Culkova smile.gif
Atsakyti
[quote=Garbanike,2008 11 30, 12:27]
[quote=ingridukas,2008 11 29, 18:45]
nr1.Zaneta Kasilovskiene thumbup.gif

nes leliaus sirdute neplake...
[/quote]

swoon.gif nu ir buna gi situaciju console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2008 11 13, 21:45)
Galiu rekomenduoti Vaiva Eringyte, ta kuri Paneles zurnale konsultuoja smile.gif  Labai faina gydytoja. O uzsirasymas pas ja tai paciai dienai arba veliausiai kitai dienai,  kas labai patogu, ypac kai reikia extra atveju. Ir dar kas man patinka, kad savo kabinete ji veina sedi, jokiu sesuciu, galima apie viska issiklausinet. Beto visada jai galima paskambint, jei yra klausimu smile.gif

O siaube, va pas ją tai daugiau net negalvoju eiti doh.gif pilna sarkazmo, pasirodė baisiai "pasikėlusi" moteris. Žodžiu, visai nepatiko ir niekam nerekomenduočiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2008 11 27, 13:06)
Gal kas galit apie Kirilova atsiliepimu parasyt?

labai gera gydytoja
Atsakyti
QUOTE(vaba-liuks @ 2008 12 05, 15:43)
labai gera gydytoja

Pagaliau nors vienas zmogelis atsiliepe 4u.gif labai noreciau suzinoti ka nors smulkiau... Gal zinote ar ji gerai daro operacijas? ar labai didele kysininke? Visai netrukus guluosi operacijai pas ja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 11 29, 17:45)

labai pasitikejau Saule Murmiene,kol nenugyde antibiotikais taip,kad vos galo negavau..

unsure.gif
nu vadians reiks kitoj poliklinikoj ziuretis..ne savoj
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 12 05, 16:14)
unsure.gif
nu vadians reiks kitoj poliklinikoj ziuretis..ne savoj

bet siaip apie ja neblogi atsiliepimai g.gif maloni labai. Gaila, bet visiems neitiksi schmoll.gif
Jos deka, man darys operacija greiciau, patare ilgiau nelaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanike: 05 gruodžio 2008 - 14:18
QUOTE(natalyka @ 2008 11 28, 16:40)
Laba,
gal kas zino kokios kainos Eugenijos ginekologijos klinikoi savanoriu pr.?

Jeigu pas pačią Eugeniją, tai man nepasisekė su ja. Mano atveju gydė stipriausiais antibiotikais nuo uždegimų. Pakeitus gydytoją paaiškėjo, kad turiu endometrioidinę cistą g.gif Galėjo ir pažiūrėti su echoskopu, arba nusiųsti, kur kas galėtų pakonsultuoti, o ne gydyti na šarom.

QUOTE(Garbanike @ 2008 11 30, 12:27)

nr1.Zaneta Kasilovskiene  thumbup.gif       

Nepamate beveik 10cm miomos, kai pamate jau buvo per velu, desimta sav turejo daryt abrazija, nes leliaus sirdute neplake... kai nuejau pas ja, paprasiau kad kortele atiduotu, tai ji taip pasimete, nezinojo kur akis padeti, ir mano ligos istorija varte gal kokius 4kartus, tikrino, ar nera kokiu irasu, kurie jai pakenktu... Dabar laukiu miomos operacijos...

Vieniems pasiseka, kitiems ne.  verysad.gif

Na nežinau, šiaip pastojus visos miomos padidėja, be to, kaip jos elgsis nežino niekas, jos gali ir imti augti, tada jau nieko nepadarysi ax.gif Bent jau man taip aiškino keli gydytojai. Kasilovskienė nieko, bet pasirinkau kitą gydytoją jos klinikoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 05 gruodžio 2008 - 15:28
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 05, 17:26)
Jeigu pas pačią Eugeniją, tai man nepasisekė su ja. Mano atveju gydė stipriausiais antibiotikais nuo uždegimų. Pakeitus gydytoją paaiškėjo, kad turiu endometrioidinę cistą  g.gif  Galėjo ir pažiūrėti  su echoskopu, arba nusiųsti, kur kas galėtų pakonsultuoti, o ne gydyti na šarom.
Na nežinau, šiaip pastojus visos miomos padidėja, be to, kaip jos elgsis nežino niekas, jos gali ir imti augti, tada jau nieko nepadarysi  ax.gif  Bent jau man taip aiškino keli gydytojai. Kasilovskienė nieko, bet pasirinkau kitą gydytoją jos klinikoj.

10cm nepamatyt.....kai net pilvo apacia papilnejus buvo... Nu nzn ar cia reik daug ka ismanyt... Neturejo kur akiu padet, sugebejo tik pazyma israsyt i ligonine ir verkiancia paleisti, ejau kur akys vede, nubludau...o del miomos daug kur lankiausi, visur privaciai, ir yra tikrai geresniu gyd nei ji..
Atsakyti