Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

jukka, vat ir man sake "stebekime" tuo metu, kai jau bus seniai metas gydyti bash.gif
ji man nurasyta gydytoja, nzn ka ji gerai priziuri, nebent kokia labai sena paciente, arba ta, kuri jai deda i kisene irnesakyk.gif
Atsakyti
o gal kas nors galetu kazka papasakoti apie ginekologe Vladisauskiene, dirbancia Vilniaus Sveikatos Namuose. As esu nescia, nestumas yra pirmas. PAtekau pas sia gyd, nes esu VSN paciente. Nzn pasilikti pas ja arba eiti kitur..
Atsakyti
Ar niekas nebuvot pas Egidiju Jakiuna? Nes as buvau ir man pasirode, kad jis didelis profas, nu patiko jis man..
Laukiu nesulaukiu daugiau nuomoniu...
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2008 11 10, 10:46)
Merginos gal zinot gera privacia ginekologe vilniuje?ir,kad laukti ilgai nereiketu.del sutrikusio menesiniu ciklo pasikonsultuoti noreciau,neesu gimdziusi.

Galiu rekomenduoti Vaiva Eringyte, ta kuri Paneles zurnale konsultuoja smile.gif Labai faina gydytoja. O uzsirasymas pas ja tai paciai dienai arba veliausiai kitai dienai, kas labai patogu, ypac kai reikia extra atveju. Ir dar kas man patinka, kad savo kabinete ji veina sedi, jokiu sesuciu, galima apie viska issiklausinet. Beto visada jai galima paskambint, jei yra klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2008 11 13, 23:45)
Galiu rekomenduoti Vaiva Eringyte, ta kuri Paneles zurnale konsultuoja smile.gif  Labai faina gydytoja. O uzsirasymas pas ja tai paciai dienai arba veliausiai kitai dienai,  kas labai patogu, ypac kai reikia extra atveju. Ir dar kas man patinka, kad savo kabinete ji veina sedi, jokiu sesuciu, galima apie viska issiklausinet. Beto visada jai galima paskambint, jei yra klausimu smile.gif

gal galetum prasyti kokios kainos pas ja?
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2008 11 13, 22:45)
Galiu rekomenduoti Vaiva Eringyte, ta kuri Paneles zurnale konsultuoja smile.gif  Labai faina gydytoja. O uzsirasymas pas ja tai paciai dienai arba veliausiai kitai dienai,  kas labai patogu, ypac kai reikia extra atveju. Ir dar kas man patinka, kad savo kabinete ji veina sedi, jokiu sesuciu, galima apie viska issiklausinet. Beto visada jai galima paskambint, jei yra klausimu smile.gif

nu jau tos tai tikrai nerekomenduociau schmoll.gif kai pries keleta metu pas ja atejau, tai jai labiau rupejo, ar man MB istikimas ir ar ji man duodu pinigu, ir ar mane islaiko, ir ar apmokes gydyma, negu kad diagnoze bash.gif o labiausia patiko jos zodziai, kad "jeigu nori, kad gydyciau IS AKIES ( blink.gif blink.gif ir tai sneka diplomuota gydytoja doh.gif ), tai kaina 100 lt, o jeigu nori, kad su tyrimais - kaina 200 lt - tai kaiisgirdau tuos zodzius pasakiau, kad aciu ir viso gero bash.gif
Papildyta:
p.s. aisku, kad pas ja uzrasymas galimas net ta pacia diena, nes niekas pas ja neina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2008 11 10, 11:46)
Merginos gal zinot gera privacia ginekologe vilniuje?ir,kad laukti ilgai nereiketu.del sutrikusio menesiniu ciklo pasikonsultuoti noreciau,neesu gimdziusi.

Rekomenduoju gyd. A. Meskauskiene. Ji privaciai konsultuoja Vaisingumo klinikoje.
Atsakyti
QUOTE(Smartmart @ 2008 11 20, 11:34)
Rekomenduoju gyd. A. Meskauskiene. Ji privaciai konsultuoja Vaisingumo klinikoje.

Mano draugę gyd Meškauskaitė nėštumo metu prižiūrėjo, tai ji irgi labai gyrė šią gydytoją ax.gif
Atsakyti
EGLĖ GABRĖNIENĖ
SAULĖ MURMIENĖ
VALENTINA PUČAS

gal kuri pas viena is siu lankesi?
kazkaip visos pavardes mazai girdetos ir mazai minetos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 19, 00:00)
nu jau tos tai tikrai nerekomenduociau schmoll.gif kai pries keleta metu pas ja atejau, tai jai labiau rupejo, ar man MB istikimas ir ar ji man duodu pinigu, ir ar mane islaiko, ir ar apmokes gydyma, negu kad diagnoze bash.gif o labiausia patiko jos zodziai, kad "jeigu nori, kad gydyciau IS AKIES ( blink.gif  blink.gif ir tai sneka diplomuota gydytoja doh.gif ), tai kaina 100 lt, o jeigu nori, kad su tyrimais - kaina 200 lt - tai kaiisgirdau tuos zodzius pasakiau, kad aciu ir viso gero bash.gif
Papildyta:
p.s. aisku, kad pas ja uzrasymas galimas net ta pacia diena, nes niekas pas ja neina lotuliukas.gif

Visaks aisku, tada pas ja tikrai neverta eiti schmoll.gif geriau jau eileje palaukti bet pas normalia gyd. pakliuti 4u.gif
Daug neblogu atsiliepimu apie vaisingumo klinika girdejau. Planuoju ten nueiti apziurai
Tik dar nezinau pas ka uzsirasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 15, 18:19)
Gal turite atsiliepimų apie Krasovskaja, ji berods dirba šeimos centre Pylimo g. Vilniuje. man ją rekomendavo. Beje, o kaip ten kainos g.gif

Pirmoji konsultacija 110Lt, o po to 90Lt
Tepinelis nuo 20-170Lt
blink.gif (kazin nuo ko priklauso? Gal kas galetu pakomentuoti, jeigu pas ja lanketes?)
Echoskopija 90Lt.

Tai tiek suzinojau. Uzsirasiau pas Krasovskaja sausio menesiui, kadangi dauguma buvote ja patenkintos. Kainos tai didokos sakyciau, na bet privaciai ir dar paciame Vilniaus centre tikriausiai taip ir turi buti (?).

Tiesa, gal kas galite pasakyti, iskart atejus pas Krasovskaja ji apziures ir ims tepineli? Tai reiskia jau 110+ (20~170Lt)? Ar is pradziu tik konsultacija 110Lt? O po to sakys kad jums reikia imti tepineli, ar darysite procedura?.. aciu 4u.gif Tiesiog noreciau zinoti, kiek nusiteikti issyk pakloti smile.gif
Atsakyti
[quote=.Magde.,2008 11 21, 15:30]
Pirmoji konsultacija 110Lt, o po to 90Lt
Tepinelis nuo 20-170Lt
blink.gif (kazin nuo ko priklauso? Gal kas galetu pakomentuoti, jeigu pas ja lanketes?)
Echoskopija 90Lt.

oho kaineles! schmoll.gif
net ir paciam Vilniaus centrui tikrai labai dideles...
Atsakyti