Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

QUOTE(ausytė @ 2008 08 21, 12:19)
Aš turiu tokį klausimą, gal kam pasirodys ir kvailas, sakykim lankaisi pas gyn. na viešoj įstaigoj, o gal privačiai, tai su ta pačia gydytoja galima tartis ir dėl gimdymo, kad ji dalyvautų ar kaip?

Aš visą nėštumą lankiausi savo poliklinikoj,bet žinojau,kad noriu gimdyt pas Daunoravičių,tai 7 mėnesį susiradau jį dirbantį MDC ir pasakiau,kad norius pas jį gimdyt mirksiukas.gif Jis liepė atvažiuoti pas jį į ligoninę,taip pradėjau lankytis ir paskui pas jį gimdžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol nebuvau nėščia, eidavau privačiai į MAXMEDA, gyd. Žaneta Kasilovskienė, na ką aš galiu pasakyti, super ginė thumbup.gif tik tiek, kad pas ją irgi būna mažumėlę eilutės, bet jeigu reikia ekstriniu atveju susiskambinus pasiderinam priėmimą. Tikrai labai faina ir kompetetinga gydytoja. Nuoširdžiai rekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos,

Gal galit patarti gera ginekologe/ga Zveryno rajone? Noreciau, kad butu arciau namu smile.gif , gal net zinot toki, kuris dirbtu privaciai Zveryne ir priiminetu gimdymus?

Aciu, labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 25 rugpjūčio 2008 - 10:08
QUOTE(Loxxy @ 2008 08 05, 13:00)
Čia turbūt ir bus Rima Sapon, jei dar ir sesutė super faina buvo, tai tikrai ji  mirksiukas.gif

Labai daug  nestuke.gif centro poliklinikoje lankosi pas Rimą Sapon, bet ji žiauriai perkrauta, eilės nuolatinės, užsirašius reikia laukti mėnesį, paskui dar palei kabinetą valandą ir ilgiau. Ji nuolat ir po darbo užsibūna, nes per tikrai per daug moterų prižiūri. Tad jei šitie minusai negasdina, bandyk pas ją pakliūti  mirksiukas.gif

Nuotaikos žmogus tiek ji, tiek jos sesutė.
Nuo studijų laikų pas ją vaikščiojau profilaktiškai, vėliau nėštumą prižiūrėjo. Pagal nuotaiką ir pažiūrėdavo - kartais labai atidžiai ir atsakingai, dar ir parekomenduodavo šį tą, o kartais, taip ir norisi greičiau išeiti iš kabineto, nes akivaizdžiai slegia ją tavo buvimas biggrin.gif
O dėl eilių, tikra tiesa, užsirašysi geriausiu atveju po 1- 1,5mėn, ir dar ten pat reikės valandžiukę palaukti.
Atsakyti
As lankausi pas Mileriene, cetrinej rajono poliklinikoj. Ir prisirasius toj poliklinikoj tik del jos. Lankausi pas ja jau beveik 8 metus. Ir jei ji iseis, iseisiu ir as.
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 07 31, 00:35)
Menesi tai cia dar mazai  lotuliukas.gif Antakalnio poliklinikoje pas Nenarokova 3 menesius reikia laukti  cool.gif Bandziau liepos menesi uzsirasyti pas ja, tai rase tik spaliui doh.gif

apsurdas doh.gif jei reikalas skubus? imt papildoma taloneli? trepset pusdieni prie kab. duru ir klausyt nepatenkintu moterisku priekaistu? doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ausytė @ 2008 08 21, 10:19)
Aš turiu tokį klausimą, gal kam pasirodys ir kvailas, sakykim lankaisi pas gyn. na viešoj įstaigoj, o gal privačiai, tai su ta pačia gydytoja galima tartis ir dėl gimdymo, kad ji dalyvautų ar kaip?

jei ji dirba akusere kurioj nors ligoninej, gali tartis. bet ko gero dazniau buna, kad vaiksto pas viena gine, o del gimdymo susitarusi su kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2008 08 25, 16:40)
apsurdas doh.gif  jei reikalas skubus? imt papildoma taloneli? trepset pusdieni prie kab. duru ir klausyt nepatenkintu moterisku priekaistu? doh.gif

As taip suprantu, kad skubus atvejus gali buti tik skausmai arba kraujavimas unsure.gif Tik tada duos papildoma taloneli doh.gif O kitais atvejais reikia eiti tartis su gydytoja, ir jeigu ji sutinka - turi pasirasyti ant lapelio kokio nors ir tik tada duos kortele doh.gif Bent jau man taip su Maziliauskiene buvo.
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 08 26, 09:39)
Bent jau man taip su Maziliauskiene buvo.

vaikscioji pas Maziliauskiene? nes man ji is pradziu nerealiai patiko "dukra, dukra", bet kai pasake, kad uzdegimui gydyti nereikia jai jokio tepinelio imti, nes sugaisi, tik 3 dienas, o ji jau zino diagnoze, tai tuom man ejimai pas ja ir baigesi schmoll.gif israse miltelius, kuri dave tik laikina poveiki, tam kartui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 26, 11:48)
vaikscioji pas Maziliauskiene? nes man ji is pradziu nerealiai patiko "dukra, dukra", bet kai pasake, kad uzdegimui gydyti nereikia jai jokio tepinelio imti, nes sugaisi, tik 3 dienas, o ji jau zino diagnoze, tai tuom man ejimai pas ja ir baigesi schmoll.gif israse miltelius, kuri dave tik laikina poveiki, tam kartui verysad.gif

Nebevaikscioju schmoll.gif Isrinkau ja, nes patare, be to ir cia geru atsiliepimu buvo. Bet kaip ji priziurejo nestuma man labai nepatiko schmoll.gif Po nestumo viena karta buvau tam, kad ta lapeli atiduoti ir galvoju apziures. Tai tik paklause kaip as jauciuosi ir viskas, net neapziurejo g.gif Daug tokiu visokiu niuansu buvo, labai daug pasakoti reiketu, vienu zodziu labai nepatiko. Gerai priima ir myli tas klientes, kurio pastoviai kazka nesa Ir sesute jos labai nepatiko man schmoll.gif Ir isvis prie kabineto pastoviai betvarke doh.gif Turi taloneli, bet niekada nezinai kelinta valanda uzeisi blink.gif Gali ir dvi valandas prie duru sedeti.
Bandysiu dabar pas Giliasiaviciene g.gif Siaip buvau viena karta nestumo metu pas ja (kai Maziliauskiene atostogavo) tai labai patiko. Apziurejo kaip savo paciente thumbup.gif , 100 kart geriau nei Maziliauskiene.
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 08 27, 09:23)
Nebevaikscioju  schmoll.gif

viskas aisku, reiskia, kad nebe reiklao isejau is jos mirksiukas.gif eisiu dabar pas Karpenko, ziuresim, kaip ji bus ax.gif
Atsakyti
[quote=Dusele,2008 08 22, 07:56]
siandien einu pas Mesoniene. Antra karta. Pirma karta (buvau gal pries pusmeti) buvo labai maloni. Paziuresim kaip bus siandien ax.gif
Bijau doh.gif
[/quote

kaip sekesi pas Mesonienę?nes aš pirmadienį antrą kart einu...pirmas gal ir nieko buvo, tik vitaminų gavau arklišką dozę...ziuresim kaip šį kart bus.

Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 20, 09:09)
eisiu rugsejo vidury 1 karta pas Karpenko g.gif pries tai lankaiusi pas Nenarokova ir Maziliauskiene - nepatiko nei viena, nei kita schmoll.gif

as antakalnio poliklinikoj jau pas nenarokova lankausi 3 metus, tai man ji pati geriausia, ir be talonelio priima ir nebara, maloni lb. Bet pas ja db kokios eiles.... schmoll.gif
3men laukt reikia doh.gif
Atsakyti