as per nestuma lankiausi pas sia gydytoja, na pinigus ima kaip ir visuose privaciose klinikose, O del apziuros tai tikrai man buvo sklandus nestumas, tai todel man ir neatrode, kad ji neprofesionaliai ka nors atlieka. Aisku apziura budavo labai greita, nes klienciu budavo priimama labai daug, todel gydytoja skubedavo. Na siaip del to budavau nepatenkinta nes per 5 min. visa apziura praeidavo. O pinigai nemazi moket. Jei dar lauksiuos tai reiks keisti gydytoja.
vat tikriausei todel kad viska daro skubedama nepastebi jokiu problemu,dirba kaip konveileris,kad kuo greiciau ir kuo daugiau pinigu turet,sita daktare dar dirba antakalnio poliklinikoj tai atsilepimai nekokie,kad grubi nemandagi nes ten pinigu jai nieks nemoka.. gal ir pasitaike keli zmones su kuriais normaliai elgiesi bet tai mazuma tokiu...
Daugiau nei 10m lankausi pas ginekologę Maziliauskienę Antakalnio poliklinikose,visada su šypsena,maloni,šiltas zmogus sakyciau,na bet siandien po apsilankymo likau sukresta.eme onkocitologini tepineli,na tyrimai ginekologijos srityje man visada baisiai nemalonus,keliantys man didele itampa tai tyrimo metu atmoralizavo,kad guliu visa isitempusi,kaip as su vyru gyvenu jei net sunku jei padaryti tepineli (rado ka lyginti ) ir dar nemazai ivairiu repliku...sakyciau,kad patekau pas kita gydytoja
Sveiki,teko girdeti apie Maja Rokicka atrodo,kad tikrai gera profe,gal kas zino ar ir ji priima privaciai ir kokios kainos? O gal kas gali pasiulyt kokia ginekologe kazkur savanoriu prospekte tik ne Eugenijos klinika,pakako prisiskaityti apie Nenarokova..
labai,labai lauksiu ziniu apie Rokicka M.
Aciu uz atsakyma,jau suzinojau Maja Rokicka dar pylimo poliklinikoj dirba..
Radau gera puslapi,kuriam galima paskaityti komentarus apie visus gydytojus is visu miestu ir visu specjalibiu,ginekologa sau irgi rinkau is to puslapio manau pagelbes visosms norincioms suzinoti daugiau apie visus ginekologus ir pasirinkti atitinkama www.pincetas.lt linkiu visoms sekmes
Ilgai rinkausi man tinkama ginekologe (-a), galiausiai apsistojau ties Olga Bogdanoviene, ji dirba CP Senamiescio filiale ir Alfa klinikoje. Moteriske konkreti, ko paklausi patars ir nestuma priziurejo-neturiu nusiskundimu, na nebent del to, kas pas ja eiles dideles
Manau yra daug geru ginekologu, bet blogu- dar daugiau. deja, pastaruju man teko daugiausia. Esu lankiusis pas 5 ginekologus. Tik paskutinioji (E. Abraitiene) pagaliau man diagnozavo baisia liga- endometrioze ir vienintele neprasant apziurejo krutis. Esu isitikinus, kad tai galejo buti padaryta anksciau, nes pagrindinius endometriozes pozymius- skausma lytiniu santykiu metu ir po ju bei nereguliarias menesines esu sakius visiems lankytiems ginekologams anksciau. Del to, noriu su Jumis pasidalinti ginekologu pavardem, kuriu niekam nerekomenduociau. Blogi ginekologai: 1. H. Mesonienė (Pamenkalnio g). I mano nusiskundima del skausmingu lytiniu santykiu, ji (ikisusi echoskopa!) pasake, kad neva mano gimda "ziuri ne ten" (suprask, netaisyklinga gimdos padetis) ir pasiule myletis soniuku (ne suniuku). As baisiausiai persigandau, jau net ieskojau chirurgu, kurie galetu padaryti operacija... O pasirodo, kaip veliau paaiskejo kito ginekologo kedeje- mano gimdos padetis-ideali... Taigi si gydytoja yra pati blogiausia man matyta ginekologe. 2. doc. med. dr. J. Ališauskas (Grybo g) Ties situo gydytoju galiu pasakyt taip: titulai- dar ne viskas... Jam taip pat skundziausi del skausmu. Jo atsakymas- "skausma gali sukelti jautrios kiausides, judinamos frikciju metu. Paprasykit, kad jusu partneris butu svelnesnis" how cool is that? cia dar nieko. Kai jis mane apziurinejo, pasiteiravau del endometriozes galimybes, jis patikino, kad tikrai ne, nes nemato pozymiu... (tikriausiai doktoranturoj nemoke, kad endometrioze gali buti ne tik isorine , bet ir vidine...) 3. S. Murmienė (Vln raj. centro polik) pasake, kad man gimdos uzdegimas, ir tradiciskai skyre antibiotiku, po kuriu aisku, man nieko nepagerejo. be to, nesigaudo mikrofloros tyrimo atsakyme , nes labai jau nerisliai ir neuztikrintai jį aiskino... 4. Muravskaja (Naujininku pol) klausinejo niekaip su diagnostika nesusijusiu dalyku- pvz. kiek metu mano partneriui. Surado cista, sako "cia tavo fiziologija". kai paprasiau papasakot apie ja placiau ir ka daryt, ji atsake "paklausk savo mamytes, ji tikrai zinos. manau jus su ja labai gerai sutariat". Normaliai, ka? Linkiu visom surasti gera ginekologa (Abraitiene drasiai rekomenduoju) ginekologas.lt
O mane domuntu kuri ginekologe daugiausiai turi patirties endometriozes gydyme? Norejau pas gyd. Intaite bet ji tikriausiai nebeturi privataus kabineto , nes negaliu prisiskambint.