Gal kas zino kur dabar dirba Viktorija Navickiene?
Anksciau dirbo Seskines poliklinikoje.
QUOTE(Luella @ 2011 04 27, 12:14)
Laba diena. Žiūriu populiari gydytoja Krapenko. O jinai visus tyrimus daro? Modernus kabinetas? Man visokių paplepėjimų su gydytojomis iš viso nereikia, svarbu žinotų ką daro
As buvau ne pas ja (nes siaubingai ilgos eiles), bet tame paciame privaciame kabinete. Likau patenkinta. Gana neblogai irengtas, na man tik tepineli eme, nieko lai ypatingo kaip ir nereikejo, bet maciau, jei neklystu, ir echo apratas stovi, ir siaip gan jauku
Labas mamytes, gal kuri lankotės šioje klinikoje: http://akuserisginek...personalas.html
kokie būtų atsiliepimai?
kokie būtų atsiliepimai?
QUOTE(Saulėgrąža14 @ 2011 06 07, 08:30)
Labas mamytes, gal kuri lankotės šioje klinikoje: http://akuserisginek...personalas.html
kokie būtų atsiliepimai?
kokie būtų atsiliepimai?
Apie DALIĄ LAUŽIKIENĘ forume esu gerų atsiliepimų prisiskaičiusi...
Ir pas ją dar lankosi dvi mano pažįstamos, jau ne vienerius metus, tai sakė labai patenkintos. Net ir gimdė vaikus pas ją...
Laba diena,
gal kurį lankotės šiame kabinete
http://www.amarile.lt/page2.html
Kokie atsiliepimai? Mane domina ginekologo ir mamologo paslaugos. Puslapis tai labai "kuklus", nei gydytojų pavardžių, nei paslaugų kainų nėra
gal kurį lankotės šiame kabinete
http://www.amarile.lt/page2.html
Kokie atsiliepimai? Mane domina ginekologo ir mamologo paslaugos. Puslapis tai labai "kuklus", nei gydytojų pavardžių, nei paslaugų kainų nėra
sveikos, gal zinote gera ginekologa santariskese, su siuntimu,
rekomendavo Sepetiene Agne, o ji jau nedirba
sekmes ir sveikatytes:)
aciu
rekomendavo Sepetiene Agne, o ji jau nedirba
sekmes ir sveikatytes:)
aciu
Sveiki,teko girdeti apie Maja Rokicka atrodo,kad tikrai gera profe,gal kas zino ar ir ji priima privaciai ir kokios kainos? O gal kas gali pasiulyt kokia ginekologe kazkur savanoriu prospekte tik ne Eugenijos klinika,pakako prisiskaityti apie Nenarokova..
labai,labai lauksiu ziniu apie Rokicka M.
QUOTE(Beti4 @ 2011 06 09, 22:25)
Sveiki,teko girdeti apie Maja Rokicka atrodo,kad tikrai gera profe,gal kas zino ar ir ji priima privaciai ir kokios kainos? O gal kas gali pasiulyt kokia ginekologe kazkur savanoriu prospekte tik ne Eugenijos klinika,pakako prisiskaityti apie Nenarokova..
o ka prisiskaitet apie Nenarokova?
QUOTE(Myciute @ 2011 06 10, 07:41)
o ka prisiskaitet apie Nenarokova?
sitam forume parasyta,kad vaikas gyme invalidu,kitame skaiciau,kad vaikas neissivyste nors to galima buvo isvengti,kad per jos neatyduma vos nenumire vaikelis kartu su mama nes nepastebejo bateriju ir aplamai kad megsta pinigus skaiciuot...
Pati norejau pas ja eiti nes mano pusesere pas ja buvo,sake kad maloni moteris bet dabar suprantu,kad sita specjaliste gera tik tada kai nestumas eina sklandziai nes ji ne mato jokiu problemu ir bedu kurie gali tragiskai baigtis...
QUOTE(Beti4 @ 2011 06 10, 11:19)
sitam forume parasyta,kad vaikas gyme invalidu,kitame skaiciau,kad vaikas neissivyste nors to galima buvo isvengti,kad per jos neatyduma vos nenumire vaikelis kartu su mama nes nepastebejo bateriju ir aplamai kad megsta pinigus skaiciuot...
Pati norejau pas ja eiti nes mano pusesere pas ja buvo,sake kad maloni moteris bet dabar suprantu,kad sita specjaliste gera tik tada kai nestumas eina sklandziai nes ji ne mato jokiu problemu ir bedu kurie gali tragiskai baigtis...
as per nestuma lankiausi pas sia gydytoja, na pinigus ima kaip ir visuose privaciose klinikose, O del apziuros tai tikrai man buvo sklandus nestumas, tai todel man ir neatrode, kad ji neprofesionaliai ka nors atlieka. Aisku apziura budavo labai greita, nes klienciu budavo priimama labai daug, todel gydytoja skubedavo. Na siaip del to budavau nepatenkinta nes per 5 min. visa apziura praeidavo. O pinigai nemazi moket. Jei dar lauksiuos tai reiks keisti gydytoja.