QUOTE(martini_girl @ 2011 04 01, 12:18)
Na as jau po vizito
is tiesu didelis aciu Jums, uz tai, kad rekomendavote sia gydytoja
Likau labai patenkinta. Gydytoja labai maloni, isklause visa mano istorija, viska paaiskino, nuramino, per apziura taip pat elgesi labai svelniai, paaiskino apie kiekviena atliekama veiksma, nebuvo taip kad "viens du ir na gali eit". Dabar belieka sulautki tepinelio rezultatu, kurie bus kita savaite, ir jei pasiskambinsiu gydytojos darbo metu, ji telefonu gales pati pakomentuoti ar viskas gerai, ar reikia atvaziuot dar kokio tyrimuko ar gydymo jei rezultatai negeri...tikiuosi viskas bus gerai
ir dar karteli aciu, kad pasidalinote savo nuomone ir patirtimi
Jei kam skubu ir negalite laukti 2 menesiu, kad patektumet pas gyd Karpenko, apie kuria taip pat girdejau daug geru atsiliepimu, dabar jau ir as is savo patirties rekomeduociau gydytoja Mileriene
mano atveju tai pirmoji ginekologe, pas kuria nebaisu sugrizti
prasom laba
i, man sia gydytoja taip pat rekomendavo, beto taip pat buvau skaicius apieja atsiliepimus
, aisku tu atsiliepimu visokiu prisiskiaciau, bet kai pati nuejau, tai tikrai isitikinau, kad gydytoja tikrai gera ir ismananti savo darba, ir nereikia tiketi tuo ka kiti blogai sneka, kai pati susiduri su situacija vat tada ir isitikini koks ta gydytojas geras ar ne. as taip pat labai esu patenkinta sia gydytoja ir dabar zinau tikrai, kad i nieka kita jos nekeisciau ir nekeisiu. atradau tikrai superine gydytoja
. beje ar reikejo tau moketi uz vizita ar prisirasei poliklinikoje?
Papildyta:
QUOTE(Bagyra606 @ 2011 04 01, 14:12)
prasom laba
i, man sia gydytoja taip pat rekomendavo, beto taip pat buvau skaicius apieja atsiliepimus
, aisku tu atsiliepimu visokiu prisiskiaciau, bet kai pati nuejau, tai tikrai isitikinau, kad gydytoja tikrai gera ir ismananti savo darba, ir nereikia tiketi tuo ka kiti blogai sneka, kai pati susiduri su situacija vat tada ir isitikini koks ta gydytojas geras ar ne. as taip pat labai esu patenkinta sia gydytoja ir dabar zinau tikrai, kad i nieka kita jos nekeisciau ir nekeisiu. atradau tikrai superine gydytoja
. beje ar reikejo tau moketi uz vizita ar prisirasei poliklinikoje?
beje gal truputeli cia ir ne i teme bet gal galit rekomenduoti koikia gera seimos gydytoja is vilniaus rajono centrines poliklinikos? nes pas kuria dabar lankausi tai jinai man nematinka nors tu ka.
, pastoviai susiraukus sedi nei tyrymu siuncia nieko tik pastoviai nemesili israso, lyg kitu viastu nebutu.