QUOTE(girios_egle @ 2010 12 01, 00:41)
Sveikos,
norėčiau paklausti apie Vaivos Eringytės kabinetą. Jis visai šalia mano namų, tai sakau gal ten apsilankyti reiktų. Tačiau perskaičiau šioje temoje vienos merginos atsiliepimą, kad jai labai pas ją nepatiko, tai kažkaip suabejojau...
Ar dar kuri lankėsi pas ją? Būsiu labai dėkinga
norėčiau paklausti apie Vaivos Eringytės kabinetą. Jis visai šalia mano namų, tai sakau gal ten apsilankyti reiktų. Tačiau perskaičiau šioje temoje vienos merginos atsiliepimą, kad jai labai pas ją nepatiko, tai kažkaip suabejojau...
Ar dar kuri lankėsi pas ją? Būsiu labai dėkinga
Aš apie Eiringytę irgi nieko gero negaliu pasakyt.. Nemaloni, ko paklausi, to negausi, neprofesionali.. Antrąkart ji priėmė mano gimdymą, kaip ir nieko blogo negaliu pasakyt, viskas praėjo sklandžiai, bet lankytis pas ją kaip ginekologę tikrai nenorėčiau pati ir kitoms nerekomenduoju.. Mano draugei ji išvis vos ne bėdos pridarė - draugė atvažiavo į GN su bėgančiais vandenimis, bet ši gydytoja po apžiūros įtikino, kad ne vandenys, paguldė į skyrių laukti..Kitą dieną pasikeitė pamaina, atėję gydytojai po apžiūros pakraupo - draugės leliukas jau buvo beveik be vandenų, staigiai skatino gimdymą, paskui įtarė infekciją, ilgai gulėjo GN..Kaltino tik šią ponią gydytoją..