as lankausi snipiskiu medicinos centre nuostabi daktare KURTINAITIENE maloni,visada smulkei viska isaiskins super ginekologe
gal kuri galetu rekomenduoti gera akusere kuri dirbu VGN ir privaciai?
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 15, 21:19)
Gal turite atsiliepimų apie Krasovskaja, ji berods dirba šeimos centre Pylimo g. Vilniuje. man ją rekomendavo. Beje, o kaip ten kainos
Gydytoja iš didžiosios raidės, , labai gerai raukia genetikoj ir labai švelni ir rūpestinga.
QUOTE(Ksantipe @ 2008 08 03, 16:32)
gal kuri galetu rekomenduoti gera akusere kuri dirbu VGN ir privaciai?
man abraziją darė ir mano puskė gimdė pas Jaržemskienė, labai faina gydytoja.
Sveikos,
gal kas turit kokių atsiliepimų apie ginekologes Centro poliklinikos Lukiškių filiale?
Pirmam pasirodymui ir patvirtinimui nėštumo eisiu į Šeimos medicinos centrą Pylimo g. Bumbulienę - tiesiog noriu greičiau, kad pasakytų, kad viskas gerai, o paskui nežinau pas ką lankytis
gal kas turit kokių atsiliepimų apie ginekologes Centro poliklinikos Lukiškių filiale?
Pirmam pasirodymui ir patvirtinimui nėštumo eisiu į Šeimos medicinos centrą Pylimo g. Bumbulienę - tiesiog noriu greičiau, kad pasakytų, kad viskas gerai, o paskui nežinau pas ką lankytis
QUOTE(Dusele @ 2008 07 26, 00:29)
1. pries pusmeti buvau pas labai silta ginekologe Centro poliklinikoj.. Gal kokiu 40 metu.. bet neprisimenu pavardes.. Gal patartumet pas kuria ten maloniau? O gal numanot kuria is dirbanciuju turiu omeny?
Buciau labai dekinga
Buciau labai dekinga
Čia turbūt ir bus Rima Sapon, jei dar ir sesutė super faina buvo, tai tikrai ji
QUOTE(gerda27 @ 2008 08 05, 10:56)
Sveikos,
Labai daug centro poliklinikoje lankosi pas Rimą Sapon, bet ji žiauriai perkrauta, eilės nuolatinės, užsirašius reikia laukti mėnesį, paskui dar palei kabinetą valandą ir ilgiau. Ji nuolat ir po darbo užsibūna, nes per tikrai per daug moterų prižiūri. Tad jei šitie minusai negasdina, bandyk pas ją pakliūti
QUOTE(Loxxy @ 2008 08 05, 15:00)
Čia turbūt ir bus Rima Sapon, jei dar ir sesutė super faina buvo, tai tikrai ji
Labai daug centro poliklinikoje lankosi pas Rimą Sapon, bet ji žiauriai perkrauta, eilės nuolatinės, užsirašius reikia laukti mėnesį, paskui dar palei kabinetą valandą ir ilgiau. Ji nuolat ir po darbo užsibūna, nes per tikrai per daug moterų prižiūri. Tad jei šitie minusai negasdina, bandyk pas ją pakliūti
ačiū, bet man nerodo, kad ji dirbtų Lukiškių filiale, o gal kažin priklausydama apskritai Centro poliklinikai tiesiog galiu rinktis bet kurią iš kito filialo pasidomėsiu
Lukiškių filiale dirba Aušra Čirienė ir Halina Mesonienė. Taip pat jos abi turi privatų kabinetą Pamėnkalnio gatvėj. Teko lankytis pas abi gydytojas. Pas H. Mesonienę vaikščiojau apie 9 metus. Kol nebuvo rimtų problemų, tai viskas buvo super. Abi malonios, draugiškai bendrauja. Buvau labai patenkinta. Abu vaikučius išnešiojau prie H. Mesonienės. Tačiau, kai atsitiko rimta problema, viskas apsivertė aukštyn kojom. Aišku, 100 % nekaltinu daktarės, tačiau tame buvo ir dalis jos neatidumo. Todėl negaliu dabar teigti, kad daktarės Lukiškių filiale labai geros ar labai blogos. Tiesiog susiradau ginekologę Lištvanienę, kuri dirba Maxmedoj ir esu labai patenkinta.
QUOTE(mymytė @ 2008 08 19, 10:13)
Lukiškių filiale dirba Aušra Čirienė ir Halina Mesonienė. Taip pat jos abi turi privatų kabinetą Pamėnkalnio gatvėj. Teko lankytis pas abi gydytojas. Pas H. Mesonienę vaikščiojau apie 9 metus. Kol nebuvo rimtų problemų, tai viskas buvo super. Abi malonios, draugiškai bendrauja. Buvau labai patenkinta. Abu vaikučius išnešiojau prie H. Mesonienės. Tačiau, kai atsitiko rimta problema, viskas apsivertė aukštyn kojom. Aišku, 100 % nekaltinu daktarės, tačiau tame buvo ir dalis jos neatidumo. Todėl negaliu dabar teigti, kad daktarės Lukiškių filiale labai geros ar labai blogos. Tiesiog susiradau ginekologę Lištvanienę, kuri dirba Maxmedoj ir esu labai patenkinta.
ačiū
vat aš galvoju pas kurią pabandyt nueit - galvoju apie Čyrienę pasiskaičius įvairių įspūdžių Na jei nepatiks tada lankysiuos šeimos medicinos centre pas Bumbulienę arba Ulevičienę privačiai
QUOTE(gerda27 @ 2008 08 19, 08:18)
ačiū
vat aš galvoju pas kurią pabandyt nueit - galvoju apie Čyrienę pasiskaičius įvairių įspūdžių Na jei nepatiks tada lankysiuos šeimos medicinos centre pas Bumbulienę arba Ulevičienę privačiai
As pas ja lankausi keleta metu ir esu laaabai patenkinta. Siltas, mielas, kompetetingas zmogus.
eisiu rugsejo vidury 1 karta pas Karpenko pries tai lankaiusi pas Nenarokova ir Maziliauskiene - nepatiko nei viena, nei kita
Aš turiu tokį klausimą, gal kam pasirodys ir kvailas, sakykim lankaisi pas gyn. na viešoj įstaigoj, o gal privačiai, tai su ta pačia gydytoja galima tartis ir dėl gimdymo, kad ji dalyvautų ar kaip?
QUOTE(mymytė @ 2008 08 19, 08:13)
siandien einu pas Mesoniene. Antra karta. Pirma karta (buvau gal pries pusmeti) buvo labai maloni. Paziuresim kaip bus siandien
Bijau