Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

Merginos, o kaip reikalai su eile pas ginekologe/-a Seskines poliklinikoje?
Atsakyti
O aš noriu labai pagirti gydytoją Eleną Garšvienė (gimdymo namų, Tyzenhauzų g. daktarę ir skyriaus vedėją). Ji mane operavo, ne kartą gydė, labai profesionaliai visuomet viską atlikdavo. Konsultacijai palikdavau apie penkiasdešimt litų.

Mano mama taip pat su jos pagalba išnešiojo ir pagimdė sveikus du vaikučius, mano brolį ir sesę - o buvo labai daug nerimo, nes mama pastojo būdama 41 ir 44 metų.

Gaila, dabar skubus atvejis, reikia pjauti pūlinį, o pas ją, aišku, tai pačiai dienai papulti be šansų unsure.gif

Gal kas tuo pačiu patarsit, pas kokį gydytoją (poliklinikoj/ligoninėj) kreiptis tokiu skubiu atveju? g.gif 4u.gif Kur būtų šansas papult tą pačią dieną?.. Noriu ryt iš ryto lėkt kažkur tvarkytis tos savo bėdos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avis: 31 kovo 2010 - 22:14
QUOTE(Avis @ 2010 03 31, 22:11)
O aš noriu labai pagirti gydytoją Eleną Garšvienė (gimdymo namų, Tyzenhauzų g. daktarę ir skyriaus vedėją). Ji mane operavo, ne kartą gydė, labai profesionaliai visuomet viską atlikdavo. Konsultacijai palikdavau apie penkiasdešimt litų.

Mano mama taip pat su jos pagalba išnešiojo ir pagimdė sveikus du vaikučius, mano brolį ir sesę - o buvo labai daug nerimo, nes mama pastojo būdama 41 ir 44 metų.

Gaila, dabar skubus atvejis, reikia pjauti pūlinį, o pas ją, aišku, tai pačiai dienai papulti be šansų  unsure.gif

Gal kas tuo pačiu patarsit, pas kokį gydytoją (poliklinikoj/ligoninėj) kreiptis tokiu skubiu atveju?  g.gif  4u.gif Kur būtų šansas papult tą pačią dieną?.. Noriu ryt iš ryto lėkt kažkur tvarkytis tos savo bėdos  doh.gif

Varykit tiesiog į ligoninės priimamajį kurios.Pūlinys priskaitomas turėtų būt prie būtinosios pagalbos.
Atsakyti
Lankausi pas D.Keršulytę, Kardioitoj, man ji superinė gydytoja thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

Gal zinote kaip su eilem pas gydytoja Kanapeckiene (Medicinos stebukle)?

Ir prie to pacio paklausiu gal zinote kada reikia uzsirasineti Seskines poliklinikoj pas ginekologa, kad gauti taloneli, nes jau dabar belandzio men. taloneliu nera, o geguzei dar neduoda, tai gal kokia diena yra kai tuos visus talonelius isdalina, tik as jos nezinau biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog_as @ 2008 07 29, 22:12)

O kokie jos ikainiai? Ir cia kaip suprantu privaciai?
Atsakyti
sveikutes, esu naujoke, noreciau jusu pasiteirauti, gal kas esate buvusios pas gydytoja Karpenko? kokie atsiliepimai apie ja? ar gera gydytoja? ruosiuos eiti pas ja, tai noreciau daugiau suzinoti apie ja is jusu smile.gif Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai reikia jūsų patarimų. Esu registruota kitame mieste. Bet jame praleidžiu tik kelias dienas per mėnesį. Iškilo moteriškų bėdų verysad.gif Tik neįsivaizduoju kaip, pas kurią ginekologę registruotis, dar ir paslaugų įkainiai neramina... Aš studentė, 100lt už apžiūrą tikrai nesukrapštysiu. Dar ir pas ginekologę eičiau pirmą kartą. Labai prašau pagalbos
Atsakyti
QUOTE(airikute @ 2010 05 25, 01:03)
Sveikos,

labai reikia jūsų patarimų. Esu registruota kitame mieste. Bet jame praleidžiu tik kelias dienas per mėnesį. Iškilo moteriškų bėdų  verysad.gif  Tik neįsivaizduoju kaip, pas kurią ginekologę registruotis, dar ir paslaugų įkainiai neramina... Aš studentė, 100lt už apžiūrą tikrai nesukrapštysiu. Dar ir pas ginekologę eičiau pirmą kartą. Labai prašau pagalbos

o kodel nenorite peregistruotis i poliklinika tame mieste kuriame studijuojate? g.gif
Galesite lankytis nemokamai, tik kai daugumoj polikliniku eiles apie menesi doh.gif
Atsakyti
Tame ir reikalas, kad man reikia skubiai doh.gif O ateičiai neįsivaizduoju kurios poliklinikos gydytoja būtų geriausia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(airikute @ 2010 05 25, 15:23)
Tame ir reikalas, kad man reikia skubiai  doh.gif O ateičiai neįsivaizduoju kurios poliklinikos gydytoja būtų geriausia...  unsure.gif

jeigu reikia skubiai tai teks eiti privaciai eiti unsure.gif
Bijau sumeluoti, bet man atrodo, kad negalite registruotis i bet kuria poliklinika g.gif
Atsakyti
tik vat kur gerą ir daug neplėšiančią ginekologę privačiai rasti? unsure.gif
Atsakyti