man labai patinka gyd Uleviciene, ji dirba ir seimos medicinos centre (pylimo g) gal kas ten lankesi viso nestumo metu? labai domina kokia iseina bendra kaina Papildyta:
QUOTE(justaita @ 2010 03 24, 15:26)
man labai patinka gyd Uleviciene, ji dirba ir seimos medicinos centre (pylimo g) gal kas ten lankesi viso nestumo metu?(nebutinai pas sita gyd) labai domina kokia iseina bendra kaina
man labai patinka gyd Uleviciene, ji dirba ir seimos medicinos centre (pylimo g) gal kas ten lankesi viso nestumo metu? labai domina kokia iseina bendra kaina Papildyta:
sveikos, as lankiausi pas Vildaite ir Kanapeckiene. Abi labai malonios ir tikrai visoms rekomenduoju bet noreciau tureti gine ir poliklinikoje. gal galit patart centro poliklinikos naujamiescio filiale gera gine? Aciu
atėjau čia, nes taip pat ieškau ginekologės. Tačiau vien pavardės visko nenulemia. Juk tikiu, kad kiekvienai didelės reikšmės turi ir kaina ir tai kur gydytoja dirba. Gal sutarkime, kad kai parašom gydytojos pavardę, parašykime ir kur ji dirba ir kiek kainuoja konsultacija. Būčiau labai dėkinga
atėjau čia, nes taip pat ieškau ginekologės. Tačiau vien pavardės visko nenulemia. Juk tikiu, kad kiekvienai didelės reikšmės turi ir kaina ir tai kur gydytoja dirba. Gal sutarkime, kad kai parašom gydytojos pavardę, parašykime ir kur ji dirba ir kiek kainuoja konsultacija.
Būčiau labai dėkinga