Gal lankotes pas ginekologe L.Culkova Seskines poliklinikoj? Kokie atsiliepimai?
Sveikutes, labai reiktu geros gydytojos, bet norėčiau nėštumą prisižiūrėti ps tą pačią, pas kurią ir gimdysiu, įdomu, kaip čia ieškoti tokios reiktu?
gal kas nors, ka parekomenduoti galetu, buciau labai dekinga
galvojau apie gyd. Kanapeckiene, bet nesu tikra kur ji dirba ir ar ji tik ginekologe ar ir akušerė?
dėkui dideliausiais uz pagalbą
galvojau apie gyd. Kanapeckiene, bet nesu tikra kur ji dirba ir ar ji tik ginekologe ar ir akušerė?
1. pries pusmeti buvau pas labai silta ginekologe Centro poliklinikoj.. Gal kokiu 40 metu.. bet neprisimenu pavardes.. Gal patartumet pas kuria ten maloniau? O gal numanot kuria is dirbanciuju turiu omeny?
Buciau labai dekinga
2. ka manote apie Vilniaus Gimdymo namu (Tyzenhauzu g.) vedeja? Man reikejo operacijos, tai taip tiesiogiai dave suprast kad... "kainuos".. (ejau su siuntimu is poliklinikos). Siaip gyvenime nesu niekam kysio davus ir nemoku elgtis tokiose situacijose, todel isejau ir..negrizau. O operacija tai reikalinga, bet bijau, kad nesielgtu kaip su gyvuliu.. (nes kysio pinigais tikrai neduosiu)
Buciau labai dekinga
2. ka manote apie Vilniaus Gimdymo namu (Tyzenhauzu g.) vedeja? Man reikejo operacijos, tai taip tiesiogiai dave suprast kad... "kainuos".. (ejau su siuntimu is poliklinikos). Siaip gyvenime nesu niekam kysio davus ir nemoku elgtis tokiose situacijose, todel isejau ir..negrizau. O operacija tai reikalinga, bet bijau, kad nesielgtu kaip su gyvuliu.. (nes kysio pinigais tikrai neduosiu)
Karpenko - Fabijoniskese
sveikos,
norejau pasiteirauti, gal kas turi info apie situos gyd.:
doc. med. dr. J.Ališauskas
med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.Markauskienė
R.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas
man reiketu issirinkt viena is ju.
is anksto dekui
med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.Markauskienė
R.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas
is anksto dekui
QUOTE(spigle @ 2008 07 29, 13:29)
sveikos,
med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.Markauskienė
R.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas
is anksto dekui
med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.Markauskienė
R.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas
is anksto dekui
tai kad ivedus i paieska pavardes pilna info, supermamose net atskiros temos yra, gali pasiskaityt, nors as nei pas viena neiciau, nes man pati geriausia yra Karpenko per beveik visa miesta vaziuoju pas ja ir tik pas ja, i nieka kita nekeisciau
QUOTE(tiesiog_as @ 2008 07 29, 14:31)
tai kad ivedus i paieska pavardes pilna info, supermamose net atskiros temos yra, gali pasiskaityt, nors as nei pas viena neiciau, nes man pati geriausia yra Karpenko per beveik visa miesta vaziuoju pas ja ir tik pas ja, i nieka kita nekeisciau
kuo ji tau gera ir kur ji dirba?
QUOTE(charisma @ 2008 07 29, 22:40)
kuo ji tau gera ir kur ji dirba?
manau ji gera ne vien man, o ir daugkam, patekau pas ja po pazistamos rekomendaciju, o pacientu ivertinimai, supermamu tema apie ja tikra tiesa-ji nuostabi suprantu jog tai atrodo kaip reklama, bet negaliu jos nepagirti, noriu, jog ir jus turetumete gera gydytoja ji istaise didele praeitos ginekologes klaida, dabar vel dziaugiuosi gyvenimu...ji labai rupestinga, stengiasi gydyti kuo naturalesniais budais, daznai neima uzmokescio uz ta ar ana, yra labai svelni, o ir pajuokaut megsta, bet svarbiausia, jog ji gerai atlieka savo darba, ja pasitikiu 120 procentu
tai va, spreskite pacios, o jos privatus kabinetas yra Gedvydžių g. 25, Fabijoniskese, registraturos tel. 852302235
QUOTE(Moira @ 2008 07 22, 16:44)
Sveikutes, labai reiktu geros gydytojos, bet norėčiau nėštumą prisižiūrėti ps tą pačią, pas kurią ir gimdysiu, įdomu, kaip čia ieškoti tokios reiktu?
as vaiksciojau pas savo gine poliklinikoj(Markauskiene), bet nuo 5 nestumo menesio, mane priziurejo antakalny akusere(tel gavau is beveik pazistamu), pas ja ir gimdziau labai miela, kelianti pasitikejima gyd. E.Baužytė
QUOTE(spigle @ 2008 07 29, 10:29)
sveikos,
med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.MarkauskienėR.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas
is anksto dekui
med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.MarkauskienėR.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas
is anksto dekui
is Markauskienes noriu issirasyt seskines poliklinikoj, nes tiesiog laukt reikia menesi kol pas ja pakliusi, o paskui maziausiai dvi val. prasedet prie kabineto beje, apie nestuma ji mazai ka raukia
taigi gal kas patars pas kokia gyd persirasyt sesku poliklinikoj?
gal kas žinot Šnipiškių rajone kokią gydytoją ginekologę? Na, ir kad nereikėtų laukti savaitę, nes skubiai reikia
QUOTE(Buttuke @ 2008 07 30, 11:27)
is Markauskienes noriu issirasyt seskines poliklinikoj, nes tiesiog laukt reikia menesi kol pas ja pakliusi, o paskui maziausiai dvi val. prasedet prie kabineto beje, apie nestuma ji mazai ka raukia
Menesi tai cia dar mazai Antakalnio poliklinikoje pas Nenarokova 3 menesius reikia laukti Bandziau liepos menesi uzsirasyti pas ja, tai rase tik spaliui