Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

Gal lankotes pas ginekologe L.Culkova Seskines poliklinikoj? Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas lankesi Antakalnio poliklinikoje pas gyd Kivilšaitė?
Atsakyti
Sveikutes, labai reiktu geros gydytojos, bet norėčiau nėštumą prisižiūrėti ps tą pačią, pas kurią ir gimdysiu, įdomu, kaip čia ieškoti tokios reiktu?
gal kas nors, ka parekomenduoti galetu, buciau labai dekinga blush2.gif 4u.gif

galvojau apie gyd. Kanapeckiene, bet nesu tikra kur ji dirba ir ar ji tik ginekologe ar ir akušerė?

dėkui dideliausiais uz pagalbą 4u.gif
Atsakyti
1. pries pusmeti buvau pas labai silta ginekologe Centro poliklinikoj.. Gal kokiu 40 metu.. bet neprisimenu pavardes.. doh.gif doh.gif doh.gif Gal patartumet pas kuria ten maloniau? blush2.gif O gal numanot kuria is dirbanciuju turiu omeny?
Buciau labai dekinga 4u.gif

2. ka manote apie Vilniaus Gimdymo namu (Tyzenhauzu g.) vedeja? Man reikejo operacijos, tai taip tiesiogiai dave suprast kad... "kainuos".. (ejau su siuntimu is poliklinikos). Siaip gyvenime nesu niekam kysio davus ir nemoku elgtis tokiose situacijose, todel isejau ir..negrizau. O operacija tai reikalinga, bet bijau, kad nesielgtu kaip su gyvuliu.. (nes kysio pinigais tikrai neduosiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 25 liepos 2008 - 23:34
Karpenko - Fabijoniskese wub.gif
Atsakyti
sveikos,

norejau pasiteirauti, gal kas turi info apie situos gyd.:

doc. med. dr. J.Ališauskas
med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.Markauskienė
R.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas

man reiketu issirinkt viena is ju.

is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spigle @ 2008 07 29, 13:29)
sveikos,

med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.Markauskienė
R.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas

is anksto dekui  4u.gif

tai kad ivedus i paieska pavardes pilna info, supermamose net atskiros temos yra, gali pasiskaityt, nors as nei pas viena neiciau, nes man pati geriausia yra Karpenko thumbup.gif per beveik visa miesta vaziuoju pas ja ir tik pas ja, i nieka kita nekeisciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog_as: 29 liepos 2008 - 14:32
QUOTE(tiesiog_as @ 2008 07 29, 14:31)
tai kad ivedus i paieska pavardes pilna info, supermamose net atskiros temos yra, gali pasiskaityt, nors as nei pas viena neiciau, nes man pati geriausia yra Karpenko  thumbup.gif  per beveik visa miesta vaziuoju pas ja ir tik pas ja, i nieka kita nekeisciau  wub.gif

kuo ji tau gera ir kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 07 29, 22:40)
kuo ji tau gera ir kur ji dirba?

manau ji gera ne vien man, o ir daugkam, patekau pas ja po pazistamos rekomendaciju, o pacientu ivertinimai, supermamu tema apie ja tikra tiesa-ji nuostabi thumbup.gif suprantu jog tai atrodo kaip reklama, bet negaliu jos nepagirti, noriu, jog ir jus turetumete gera gydytoja mirksiukas.gif ji istaise didele praeitos ginekologes klaida, dabar vel dziaugiuosi gyvenimu...ji labai rupestinga, stengiasi gydyti kuo naturalesniais budais, daznai neima uzmokescio uz ta ar ana, yra labai svelni, o ir pajuokaut megsta, bet svarbiausia, jog ji gerai atlieka savo darba, ja pasitikiu 120 procentu bigsmile.gif
tai va, spreskite pacios, o jos privatus kabinetas yra Gedvydžių g. 25, Fabijoniskese, registraturos tel. 852302235 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog_as: 29 liepos 2008 - 21:21
QUOTE(Moira @ 2008 07 22, 16:44)
Sveikutes, labai reiktu geros gydytojos, bet norėčiau nėštumą prisižiūrėti ps tą pačią, pas kurią ir gimdysiu, įdomu, kaip čia ieškoti tokios reiktu?
gal kas nors, ka parekomenduoti galetu, buciau labai dekinga blush2.gif  4u.gif

galvojau apie gyd. Kanapeckiene, bet nesu tikra kur ji dirba ir ar ji tik ginekologe ar ir akušerė?

dėkui dideliausiais uz pagalbą 4u.gif

as vaiksciojau pas savo gine poliklinikoj(Markauskiene), bet nuo 5 nestumo menesio, mane priziurejo antakalny akusere(tel gavau is beveik pazistamu), pas ja ir gimdziau thumbup.gif labai miela, kelianti pasitikejima gyd. E.Baužytė wub.gif

QUOTE(spigle @ 2008 07 29, 10:29)
sveikos,

med. dr. J.Zakarevičienė
med. dr. G.Mečėjus
med. dr. D.Bartkevičienė
med. dr. M.Šilkūnas
R.Daunoravičius
I.Kirilova
V.Kudzienė
A.MarkauskienėR.Rogalskis
P.Vanagas
T.Kazlauskas

is anksto dekui  4u.gif

is Markauskienes noriu issirasyt seskines poliklinikoj, nes tiesiog laukt reikia menesi kol pas ja pakliusi, o paskui maziausiai dvi val. prasedet prie kabineto blink.gif beje, apie nestuma ji mazai ka raukia unsure.gif

taigi gal kas patars pas kokia gyd persirasyt sesku poliklinikoj? smile.gif
Atsakyti
gal kas žinot Šnipiškių rajone kokią gydytoją ginekologę? Na, ir kad nereikėtų laukti savaitę, nes skubiai reikia
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2008 07 30, 11:27)
is Markauskienes noriu issirasyt seskines poliklinikoj, nes tiesiog laukt reikia menesi kol pas ja pakliusi, o paskui maziausiai dvi val. prasedet prie kabineto  blink.gif  beje, apie nestuma ji mazai ka raukia unsure.gif

taigi gal kas patars pas kokia gyd persirasyt sesku poliklinikoj? smile.gif

Menesi tai cia dar mazai lotuliukas.gif Antakalnio poliklinikoje pas Nenarokova 3 menesius reikia laukti cool.gif Bandziau liepos menesi uzsirasyti pas ja, tai rase tik spaliui doh.gif
Atsakyti