vaiksciojau visada privaciai, bet neseniai atradau gera ginekologe savo poliklinikoje, labai maloni, svelniai apziuri... Tai Digriene, dirba centro poliklinikoje.
Geri atsiliepimai is mano puses butu dar apie Sumila ir Kalinauska vyrai, bet tikrai super ismano savo darba...
Geri atsiliepimai is mano puses butu dar apie Sumila ir Kalinauska vyrai, bet tikrai super ismano savo darba...
QUOTE(shipra @ 2009 10 14, 09:32)
vaiksciojau visada privaciai, bet neseniai atradau gera ginekologe savo poliklinikoje, labai maloni, svelniai apziuri... Tai Digriene, dirba centro poliklinikoje.
Gyd. Digriene aš irgi labai patenkinta privačiai nesilankau
[quote=vanillee,2009 09 09, 23:50]Kaip tik siandien pirma karta apsilankiau pas gydytoja Kanapeckiene "Medicinos stebukle". Vos ir pati radau, kur ta klinika. Pasirodo, ji beveik ne Saltoniskiu g. (nors pagal adresa ir Saltoniskiu), o iejimas is Seliu g. puses. Tai, bevaiksciodama kazkur aplink Panorama, skambinau ir klausiau registraturos darbuotojos, kaip juos rasti.
Bet is tiesu vertejo klaidzioti ir ieskoti, nes gydytoja tai superine. Laaaaabai maloni, viska paaiskina, issako savo nuomone. O apziuri taip atsargiai ir svelniai, kad dar nebuvau macius tokios malonios ginekologes. Is tiesu rekomenduoju sita gydytoja, o kadangi jau su vyru kvieciam gandrus, tai tikiuosi, greitai busiu ir pati pas sita gydytoja lankysiuos nuolat.
Bet is tiesu vertejo klaidzioti ir ieskoti, nes gydytoja tai superine. Laaaaabai maloni, viska paaiskina, issako savo nuomone. O apziuri taip atsargiai ir svelniai, kad dar nebuvau macius tokios malonios ginekologes. Is tiesu rekomenduoju sita gydytoja, o kadangi jau su vyru kvieciam gandrus, tai tikiuosi, greitai busiu ir pati pas sita gydytoja lankysiuos nuolat.
QUOTE(Pupsiukee @ 2008 07 20, 18:09)
Gal lankotes pas ginekologe L.Culkova Seskines poliklinikoj? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(rjv @ 2009 10 13, 19:37)
Gal kas buvote pas Ciulkova?
Man kartelį teko pabuvoti pas gydytoją Čulkovą, nes ji kaip tik budėjo, tai man ji Nemaloni pasirodė, grubi... Be to, išrašė neegzistuojančio tepalo
Nors mačiau ir teigiamą atsiliepimą apie ją
QUOTE(Buttuke @ 2008 07 30, 11:27)
QUOTE(Cilė @ 2008 10 10, 14:37)
Gavau siuntimą pas Jurėnaitę (ginekologė), gal kas galėtų apie ją keliais žodžiais Ji šeškinės poliklinikoje.
Lankausi pas gyd. G. Jurėnaitę. Mano manymu, tai šauni gydytoja
QUOTE(pupune @ 2009 10 14, 18:47)
Gyd. Digriene aš irgi labai patenkinta privačiai nesilankau
pritariu tai gydytoja puikiai išmananti savo darbą
Gal yra daugiau atsiliepimu apie Skaisgiriene Centro poliklinikoj? siandien teko pas ja uzsiregistruot, nes skubiai reikia... bet pasiskaicius atsiliepimus tai lb nekokie... ar tikrai ji jau tokia grubi ir pan??
QUOTE(RagaZZa @ 2009 11 09, 22:25)
Gal yra daugiau atsiliepimu apie Skaisgiriene Centro poliklinikoj? siandien teko pas ja uzsiregistruot, nes skubiai reikia... bet pasiskaicius atsiliepimus tai lb nekokie... ar tikrai ji jau tokia grubi ir pan??
Na as negaleciau pasakyti, kad ji grubi ar pan-man teko gal karta ar du pas lankytis- tiesiog ji labai savotiska ir patarimai kartais tokie ... bet tikrai ne piktybiski
Taip, aš irgi labai pritariu dėl gydytojos Kanapeckienės pirmą kartą tokią sutinku ir laaabai super
[quote=gituteg,2009 11 02, 11:53]
[quote=vanillee,2009 09 09, 23:50]Kaip tik siandien pirma karta apsilankiau pas gydytoja Kanapeckiene "Medicinos stebukle". Vos ir pati radau, kur ta klinika. Pasirodo, ji beveik ne Saltoniskiu g. (nors pagal adresa ir Saltoniskiu), o iejimas is Seliu g. puses. Tai, bevaiksciodama kazkur aplink Panorama, skambinau ir klausiau registraturos darbuotojos, kaip juos rasti.
[/quote]
[quote=gituteg,2009 11 02, 11:53]
[/quote]
QUOTE(RagaZZa @ 2009 11 09, 22:25)
Tikrai ji ne grubi
Papildyta:
QUOTE(donata_ra @ 2009 11 10, 15:19)
tiesiog ji labai savotiska
Pritariu
QUOTE(rsc @ 2009 11 10, 22:03)
aciu uz nuomones pati paziuresiu kokia ji 5dieni