Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

QUOTE(lineta7 @ 2009 09 07, 19:44)
Pasiskaičiau jūsų atsiliepimų ir nusprendžiau keliauti pas gyd. Kanapeckienę smile.gif  tik niekaip nesuprantu, kur tas Medicinos stebuklas g.gif  nelabai suprantu, kaip iki jo nuvažiuoti g.gif  gal kas galėtumėte išsamiau paaiškinti? 4u.gif  važiuojant matosi nuo gatvės ar ten kiemuose labiau kažkur? ax.gif  net gėda dėl tokių klausimų doh.gif  biggrin.gif

Kaip tik siandien pirma karta apsilankiau pas gydytoja Kanapeckiene "Medicinos stebukle". Vos ir pati radau, kur ta klinika. blush2.gif Pasirodo, ji beveik ne Saltoniskiu g. (nors pagal adresa ir Saltoniskiu), o iejimas is Seliu g. puses. Tai, bevaiksciodama kazkur aplink Panorama, skambinau ir klausiau registraturos darbuotojos, kaip juos rasti. blush2.gif
Bet is tiesu vertejo klaidzioti ir ieskoti, nes gydytoja tai superine. thumbup.gif Laaaaabai maloni, viska paaiskina, issako savo nuomone. O apziuri taip atsargiai ir svelniai, kad dar nebuvau macius tokios malonios ginekologes. Is tiesu rekomenduoju sita gydytoja, o kadangi jau su vyru kvieciam gandrus, tai tikiuosi, greitai busiu nestuke.gif ir pati pas sita gydytoja lankysiuos nuolat.
Atsakyti
As lankausi Eugenijos ginekologijos klinikoje, Savanoriu 11E. Pradzioje ejau pas E. Abraitiene, tikrai atsakingai ziuri i savo darba. Pasirodo pas mane buvo uzsisenejes hidrosalpingsas, ir daug metu iki jos niekas nersugebejo atrasti (nors ginekologiskai tikrino ir seimos gydytoja, ir net ginekologe valstybinej poliklinikoj). Zodziu tikrai gerbiu sia gydytoja uz profesionaluma. O pastojusi lankausi pas gydytoja Nenarokova, kolkas viskas gerai, pretenziju neturiu. Paaiskina viska, maloni gydytoja, jokio streso pas ja eiti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Patarkit privačią kliniką Vilniuje, kad nebūtų labai brangu. Reikia ekoskopijos ir tepinelio. jeigu žinot, tai būtų gerai kartu ir kainytės parašytos 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 17 rugsėjo 2009 - 14:20
QUOTE(boriuzke @ 2009 02 04, 16:26)
gal kas pas gyd. Žyginta Mažylyte buvote?Kokie atsiliepimai?buvau radusi alfa.lt straipsni apie ją, kad ji prastai apžiūrėjo viena pacientę..moteris nešiojo jau negyva vaisių,o ji net prašoma negalėjo jai echoskopijos padaryt..ta klinika privati...Rygos g.3.. Va ir nebežinau ka daryt,šeimos daktarė man ją būtent ir pasiūlė...Bet kai toki straipsni radau..Beje ruosiuos eiti pas gine ne dėl nėštumo o dėl kitu bėdu..tai visai pasimetus esu

normali ta gydytoja, as pas ja visada lankausi ir privaciam kabinete pas ja buvau, man ji patinka, ji ir mano nestuma visa priziurejo, tikrai nieko bloga negaliu pasakyt thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka:kol nesilaukiau,lankiausi pas gyd R.Rogalski...atrodo priekaistu neturiu,bet dabar i viska norisi ziureti dar atidziau...tai labai prasau mamyciu,kurios lankesi pas ji privaciai ar ligonineje Trakuose,parasykit savo atsiliepimus...nes cia ivairiu prisiskaiciau g.gif
Ir dar,gal galit patarti,i kokia poliklinika geriau prisiregistruoti-Lazdynu ar Karoliniskiu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliansiukas: 27 rugsėjo 2009 - 12:56
QUOTE(Fliansiukas @ 2009 09 27, 12:53)
Turiu klausimuka:kol nesilaukiau,lankiausi pas gyd R.Rogalski...atrodo priekaistu neturiu,bet dabar i viska norisi ziureti dar atidziau...tai labai prasau mamyciu,kurios lankesi pas ji privaciai ar ligonineje Trakuose,parasykit savo atsiliepimus...nes cia ivairiu prisiskaiciau g.gif
Ir dar,gal galit patarti,i kokia poliklinika geriau prisiregistruoti-Lazdynu ar Karoliniskiu?
Aciu 4u.gif

as i karoliniskiu vaikstau ir man kol kas viskas patinka, daktarai geri ir prieziura visai nieko, aisku eilej reikia palaukt bet manau cia visur taip smile.gif
Atsakyti
Man viena ginekologė pasakė, kad pas mane yra cista, bet tipo viskas gerai, jinai turi pati savaime išnykti ir liepė pasirodyti tik po 6 mėnesių. Bet man kažkaip neramu....tuo labiau kad kartais jaučiu skausmus toje pilvo pusėje. Manau reiktų nueiti pas kitą ginekologą pasitikrinti. Bet tiek čia daug gerų atsiliepimų apie įvairius ginekologus prisiskiačiau, kad net nežinau pas ką eiti. Gal kas susidūrėte su panačiomis ginekologinėmis bėdomis? Pas kokią ginekologę lankėtės?
Atsakyti
Laba,
Aš lankausi pas D.Vildaitę ,Kardiolitoje.Tikrai labai labai gera i profesionali gydytoja.Esu labai patenkinta,tik problema,Kardiolitoje l.didelės eilės pas ją,tenka laukti konsultacijos apie mėn.gal kam teko su ja susidurti,ar ji priima Lazdynuose per savo budėjimus ar pan.
Ačiū smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2009 10 07, 00:03)
Man viena ginekologė pasakė, kad pas mane yra cista, bet tipo viskas gerai, jinai turi pati savaime išnykti ir liepė pasirodyti tik po 6 mėnesių. Bet man kažkaip neramu....tuo labiau kad kartais jaučiu skausmus toje pilvo pusėje. Manau reiktų nueiti pas kitą ginekologą pasitikrinti. Bet tiek čia daug gerų atsiliepimų apie įvairius ginekologus prisiskiačiau, kad net nežinau pas ką eiti. Gal kas susidūrėte su panačiomis ginekologinėmis bėdomis? Pas kokią ginekologę lankėtės?

Greiciausia tai yra funkcine cista, jei sake, kad viskas gerai. Jos dazniausia ima ir isnyksta pacios. Galimi 2 variantai: 1. laukimo taktika - nieko nedaryt, tikrintis po kiek laiko ir ziuret kas daros mazeja/dideja/nekinta ir pan
2. skiriami geriamieji kontraceptikai, dazniausia yarina, neziurint savo nemazos kainos, sitais klausimas veiksmingiausi. ir kontroline echoskopija po men ir po 3 men. Nesant ryskaus sumazejimo per 4 men, nera prasmes tada daugiau gerti KT.

Kiekienas ginekologas turbut turi savo taktika, bet manau logiskiausia isaiskint pacientei ir leist jai paciai spresti. NES ir BET jei nieko nedarant cista nemazeja ar dideja tada jau turi buti skiriama KT, kaip aprasiau prie punkto 2. Ir viso to vaiksciojimo pas gyd laikas pailgeja.

Abiem atvejais but gerai issitirti vezio zymeni CA 125.
Atsakyti
Sveikos,

Kadangi esu naujoke ir skaiciau skaiciau ieskojau bet nieko neradau.
Atsikrausciau i Vilniu nesenai ir noreciau apsilankyti pas ginekologa nes neramu del sveikatos kazkaip.
rekomendavo man Eugenijos klinika, bet bijau del kainu nes siuo metu tikrai negaliu sau daug leisti, gal galite kuri nors padeti ir rekomenduoti man nebrangu ginekologa? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wikki @ 2009 10 10, 23:31)
gal galite kuri nors padeti ir rekomenduoti man nebrangu ginekologa? verysad.gif

pabandyk čia, geras gydytojas ir nebrangininkas, bet šiaip visada juk gali kreiptis į polikliniką
Atsakyti
gera ir nebrangi gyd Kanapieckiene, dirba medicinos stebukle, cia salia pedagoginio universiteto.
Atsakyti