Siandien buvau pas Kanapeckiene Medicinos stebukle, tai kazkaip galvojau geriau bus irengta, bet gydytoja viska atpirko lb maloni, paaiskina viska, ir palyginus nedaug sumokejau kadangi norejau pasidaryti tik vaginaline echo, bet galvojau vis tiek kartu konsultacija, tai 115 lt reiks susimoketi (nes 50 lt echo ir 65 konsultacija), o susimokejau 70 Lt gal del to kad viskas gerai, ir nebuvo kazko ten lb mane ziuret ir aiskint
QUOTE(Guod@ @ 2009 08 19, 11:28)
Sveiki,
Noriu pasiteirauti, gal žinote kokią gerą ginekologę Vilniaus rajono centrinėje poliklinikoje(Laisvės pr.)? Kiek suprantu pagal sąrašus galiu rinktis iš Maja Rokicka, Murmienė ir Nijolė Milerienė? Gal kuri nors susidūrėte su jomis ir kokia nuomonė? dėkui.
Noriu pasiteirauti, gal žinote kokią gerą ginekologę Vilniaus rajono centrinėje poliklinikoje(Laisvės pr.)? Kiek suprantu pagal sąrašus galiu rinktis iš Maja Rokicka, Murmienė ir Nijolė Milerienė? Gal kuri nors susidūrėte su jomis ir kokia nuomonė? dėkui.
Tik neeik pas Murmiene!!!
Gana maloni, bet profesialumo poziuriu, tai Isitikinau 3 kartus ant savo kailio!!! Kiti gydytojai paskui tik pasibaisejo tokiom jos diagnozem "is lubu".
Tuo labiau, kad ejau pusiau privaciai ir duodavau i kisene.
Kai lankiausi pas ja dar tik studijavau medicina, dabar pati esu gydytoja, taigi kai atsigreziu atgal, tikrai plaukai pasisiausia nuo jos diagnoziu ir gydymo!
Tik trumpai pasikartosiu, kad dabar lankausi pas Kanapeckiene (jau rasiau ispudzius apie ja)
Merginos, o kur Kanapeckienė tiksliai dirba? Medicinos stebuklas čia kur?
QUOTE(Guod@ @ 2009 08 19, 15:54)
Merginos, o kur Kanapeckienė tiksliai dirba? Medicinos stebuklas čia kur?
Zveryne, salia gamyklos Puntukas, cia ta gatvele, kur baznycia
QUOTE(musik @ 2009 08 19, 17:47)
Zveryne, salia gamyklos Puntukas, cia ta gatvele, kur baznycia
Saltoniskiu g. 29 palyginus ir eile gl neperilgiausia, nes as ketvirtadieni skambinausi, ir prieme siandien, tai nei savaite nepraejo arba tiesiog man pasiseke
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2009 08 19, 17:49)
Saltoniskiu g. 29 palyginus ir eile gl neperilgiausia, nes as ketvirtadieni skambinausi, ir prieme siandien, tai nei savaite nepraejo arba tiesiog man pasiseke
Man gegužės mėnesį pasisekė dar labiau - paskambinau ryte, o po pietų - priėmė
Kažkas buvo atsisakęs, o jei nebūčiau galėjusi, tai būtų reikėję apie 10 dienų laukti
sveikos, merginos,
gal galt rekomenduoti kokia gydytoja moteru konsultacijoje Karoliniskiu poliklinokoje Vilniuje? Galvoju gal ten persirasyti reiketu, nes arciau mano namu. Siaip esu prisiregistravusi Vilniaus rajono centrineje poliklinikoje Pasilaiciuose, bet man ginekologes ten nelabai patinka.
Ir siaip gal galetumetre mane apsviesti, kaip vyksta ta visa nesciosios prieziura ?????
(nes man pirmas nestumas ir tik kita savaite pirma karta eisiu pas gine privaciai) Kokia tvarka- vaikstai pas savo seimos gydytoja, daraisi tyrimus ir pas ginekologe lankaisi? Ar galiu pas ginekologe vaikscioti privaciai, o pas seimos gydytoja poliklinikoje? Kazkaip man labai painu viskas. Busiu dekinga uz pagalba
gal galt rekomenduoti kokia gydytoja moteru konsultacijoje Karoliniskiu poliklinokoje Vilniuje? Galvoju gal ten persirasyti reiketu, nes arciau mano namu. Siaip esu prisiregistravusi Vilniaus rajono centrineje poliklinikoje Pasilaiciuose, bet man ginekologes ten nelabai patinka.
Ir siaip gal galetumetre mane apsviesti, kaip vyksta ta visa nesciosios prieziura ?????
(nes man pirmas nestumas ir tik kita savaite pirma karta eisiu pas gine privaciai) Kokia tvarka- vaikstai pas savo seimos gydytoja, daraisi tyrimus ir pas ginekologe lankaisi? Ar galiu pas ginekologe vaikscioti privaciai, o pas seimos gydytoja poliklinikoje? Kazkaip man labai painu viskas. Busiu dekinga uz pagalba
QUOTE(ssaule @ 2009 08 23, 15:09)
sveikos, merginos,
Girdėjau, kad Karoliniškių poliklinikoje labai gera daktarė Keršulytė, lygtais ji dirba ir Maxmedoj.
aciu
QUOTE(Guod@ @ 2009 08 19, 09:28)
Sveiki,
is visu tai man Mileriene girdeta, turbut esu ir pas ja ir lankiusis keleta kartu. Siaip nieko blogo pasakyti negaliu, bet ji niekada nieko per daug neaiskina ir nesigilina, tokia gal salta atrodo, del to dabar turbut vaiksciosiu privaciai pas kita gine.
Pradėjau lankytis pas L. Digrienę... gal kas irgi lankotės?
Sveikos mamytes,
Labai noriu konsultacijos. Gal kas zinote gera gine Vilniuje seskines poliklinikoje???
Labai labai skubiai reikia
Labai noriu konsultacijos. Gal kas zinote gera gine Vilniuje seskines poliklinikoje???
Labai labai skubiai reikia