Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

QUOTE(Maserati @ 2009 08 07, 11:56)
Buvau grybo g. ,nepamenu klinikos pavad., Pas Rogalski, tai konsultacija, gk tepinelis del vezio profilaktinis, slapimo tyrimas,echoskopija = 400 lt. Brangiai,bet reikejo greit,o pirma karta ten buvau,tai net nesusimasciau paklausti apie kainas. Siaip pvz. ten pas Rogalski konsultacija ~ 120, o pas ji privacioj klinikoj Trakuose ~60. Taciau tyrimai pas ji Trakuose tokios pat kainos,kadangi veza tyrimus tirti i ta klinika Vilniuje.

blink.gif nepigiai. Cia sitoj kur as einu tai girdejau tas gimdos kaklelio tyrimas 70lt berods. Nebent dabar ir ten kainos pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(auksine_roze @ 2009 08 07, 13:35)
blink.gif  nepigiai. Cia sitoj kur as einu tai girdejau tas gimdos kaklelio tyrimas 70lt berods. Nebent dabar ir ten kainos pasikeite.

gal galit papasakoti ,kokios ten kitu tyrimu kainos?kokie gydytojai geresni,nes ju psl vos ne 10 ginekologu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 07, 14:17)
gal galit papasakoti ,kokios ten kitu tyrimu kainos?kokie gydytojai geresni,nes ju psl vos ne 10 ginekologu rolleyes.gif

Ten dirba labai daug komplimentu susilaukusi Nenarokova. As pati pas ja nueinu. Siaip tokia parasta, miela moteris. tfu tfu tfu neesu ant jokiu raganu nikada uzsirovus. Ir mano bendradarbio zmona visa nestuma pas ja atvaiksciojo. Ji net buvo davus savo mob. tel. jei kartais kas netiketai atsitiktu ir prireiktu konsultacijos.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 07, 11:56)
Buvau grybo g. ,nepamenu klinikos pavad., Pas Rogalski, tai konsultacija, gk tepinelis del vezio profilaktinis, slapimo tyrimas,echoskopija = 400 lt. Brangiai,bet reikejo greit,o pirma karta ten buvau,tai net nesusimasciau paklausti apie kainas. Siaip pvz. ten pas Rogalski konsultacija ~ 120, o pas ji privacioj klinikoj Trakuose ~60. Taciau tyrimai pas ji Trakuose tokios pat kainos,kadangi veza tyrimus tirti i ta klinika Vilniuje.

tai kiek jis tų klinikų turi? blink.gif nes viena yra už dvarčioniųčerskio gatvėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 08 07, 15:29)
tai kiek jis tų klinikų turi? blink.gif nes viena yra už dvarčioniųčerskio gatvėj g.gif

Hm,idomiai,su juo kalbejau,paklausiau ar trakuose turi klinika,sake ,kad taip,ir dave taip pat si el.adresa,tokios pat kainos ir trakuose. Na,keista aisku biggrin.gif kaip zmogus per tiek vietu speja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine_roze @ 2009 08 07, 10:49)
O kokios kainos privaciose ginekolog. klinikose?

As kur einu tai konsultacija bent jau pries metus buvo 80lt. t.y. http://ginekologas.lt/

Reikia dometis ne tik konsultacijos kaina, bet ir tyrimu, nes vien is akiu gydytojas nieko nepasakys. O jei sugeba kazka is akiu pasakyti, ir nedaro tyrimu, tai, mano galva, geriau jau pas toki isvis neiti.

Aš vakar buvau (pirmą kartą, prisiskaičiusi patarimų iš merginų šiame forume) pas gydytoją Kanapeckienę "Medicinos stebukle". Tai gydytoja tikrai stebuklinga. Man labai patiko - ir maloni, ir išmanati, ką daro. thumbup.gif
kainos tokios: konsultacija+echoskopija+gimdos kakellio testas 165 Lt. Ji dar man pasakė pasidaryti kraujo tyrimus, nes gėriau tokias Diane 35 kontraceptines, kurias man buvo išrašęs Kravčenka, ir kurios, anot Kanapeckienės, man visiškai nereikalingos. Be to, kraujo tyrimas net nepamenu kada man paskutinįkart darytas, gal pries kokius 4 metus blush2.gif Tai už tuos kraujo tyrimus (ten daug tyrimų - nusėdimas, klampumas, bendras tyrimas, kazkas su kepenim susiję, dar kazkas....) simokėjau 131 Lt. Dar ketvirtadieni eisiu pas ją tyrimų atsakymų ir kontraceptinių parinkimo, bet jau mokėti nereikės, kaip ji sakė smile.gif Tai stai - kainos palyginus su kitoms privaciom klinikom (aš lyginu su Kravčnekos branginykus, kur pastaruoju metu lankiausi) labai nedidelės. O paslaugų kokybė, bent kiek man teko patirti - gera. Rekomenduoju. Drąsiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildukse @ 2009 08 03, 15:53)
Sveikutes smile.gif
As lankausi pas gydytoją Kravcenka jo privaciame kabinete jaukokius 5 metus. Pries tai vaiksciojau antakalnio poliklinikoje - pas ka pakliudavau, pas ta ir eidavau. Bet jokiu tyrimu man ten niekas niekada nedare. Tada atsitiktinai pakliuvau pas kravcenka, kai reikėjo skubiai, o i valdiska poliklinika nebuvo taloneliu. Zodziu, pas ji viskas super, ir gydytojas jis geras - viska daro atsakingai, konsultuoja, nuteikia issisnekejimui, VISADA pries kanors darydamas pasako, ka darys. Nereikia maldauti nei vieno tyrimo - viska padaro, viska paziuri, pataria. Labai geras. Ir siaip servisas ten super - duoda apsivykioti ranksluosteli ir kojinytes, pries apziura, nes reikia visiskai nusirengti, visada pasveria - ziuri kaip kinta svoris... Zinau, kad toje klinikoje jis driba su zmona, kuri yra akusere, bet pas ja niekad nebuvau. Tai va. Esme ta, kad kainos ten kooooosmines. Nors nezinau, gal cia tik man taip atrodo...? Paskutinikart buvau pries metus, liepos pabaigoje (atejo laikas vel eiti, todel ir ilindau i sita tema biggrin.gif) ir sumokėjau 500 Lt. Uz visus tyrimus - tepinėli, del vezio gimdos kaklelio, echoskopija ir t.t. Jis apziuri nuodugniai nuo virsau iki apacios pradedamas nuo skydliaukes, tada krutis patikrina, ir tada zemyn eina smile.gif Vnz, nebezinau, ar cia normali kaina ir man toliau pas ji vaikscioti (nes nesinori keisti - juo pasitikiu, jis zino mano visa istorija ir t.t.) bet kai reikia atsisveikinti su 500 Lt, ypac per krize.... tai kazkaip... o gal kai nueisiu dar didesne kaina pasakys...? doh.gif

Sveika,

aš pas poną Kravčenka jau 4 metus nesilankau schmoll.gif ,
atsibodo kosminės kainos . Paskutini karta sumokėjau 240 lt turbut už ranksluostelį ir kojinytes, nes buvo paimtas tik tepinėlis, užtrukau gal 10 min.

Šiandien draugė buvo pas R.Rogalski, kažkur už Dvarčionių turi kliniką, tai sumokėjo 170 l už tyrimus ( tepinėli, vezio gimdos kaklelio, echoskopija + konsultacija). Tai dabar aš renkuosi informacija apie šį gydytoją, kolkas visai geri atsiliepimai, turbut ir man teks pas jį apsilankyti.

Sekmės.

Atsakyti
QUOTE(zulyte_ggn @ 2009 08 11, 14:27)
Šiandien draugė buvo pas R.Rogalski, kažkur už Dvarčionių turi kliniką, tai sumokėjo 170 l už tyrimus ( tepinėli, vezio gimdos kaklelio, echoskopija + konsultacija). Tai dabar aš renkuosi informacija apie šį gydytoją, kolkas visai geri atsiliepimai, turbut ir man teks pas jį apsilankyti.

būtinai parašyk, ką sužinosi ar kaip sekėsi pas jį, jei eisi 4u.gif
Atsakyti
Man viena pažystama rekomendavo gyd. Rūtą Čiurlienę, tikrai maloni gydytoja kiek teko girdėt, jei tos nuogirdos teisingos ji dar dirba Santariškių klinikose, tai vat, už konsultaciją, echoskopiją ir gimdos kaklelio vėžio testą, sumokėjau 150 lt, tai kaip ir galiu rekomenduot, jei kam reikia
Atsakyti
svekos.Gal kas nors lanko naujininku poliklinika?Kokia jusu nuomone apie N.Sosnovskaite?
Atsakyti
QUOTE(Edita777 @ 2009 08 16, 22:49)
svekos.Gal kas nors lanko naujininku poliklinika?Kokia jusu nuomone apie N.Sosnovskaite?

Nesilankau, bet aš ją pažįstu... ką aš žinau - man tai ji tokia protinga gyd. atrodo g.gif Tai, kad Naujininkų p- je tik 2 ginekologės: N. Sosnovskaitė ir Muravskaja smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu pasiteirauti, gal žinote kokią gerą ginekologę Vilniaus rajono centrinėje poliklinikoje(Laisvės pr.)? Kiek suprantu pagal sąrašus galiu rinktis iš Maja Rokicka, Murmienė ir Nijolė Milerienė? Gal kuri nors susidūrėte su jomis ir kokia nuomonė? mirksiukas.gif dėkui.
Atsakyti