QUOTE(auksine_roze @ 2009 08 07, 10:49)
O kokios kainos privaciose ginekolog. klinikose?
As kur einu tai konsultacija bent jau pries metus buvo 80lt. t.y.
http://ginekologas.lt/
Reikia dometis ne tik konsultacijos kaina, bet ir tyrimu, nes vien is akiu gydytojas nieko nepasakys. O jei sugeba kazka is akiu pasakyti, ir nedaro tyrimu, tai, mano galva, geriau jau pas toki isvis neiti.
Aš vakar buvau (pirmą kartą, prisiskaičiusi patarimų iš merginų šiame forume) pas gydytoją Kanapeckienę "Medicinos stebukle". Tai gydytoja tikrai stebuklinga. Man labai patiko - ir maloni, ir išmanati, ką daro.
kainos tokios: konsultacija+echoskopija+gimdos kakellio testas 165 Lt. Ji dar man pasakė pasidaryti kraujo tyrimus, nes gėriau tokias Diane 35 kontraceptines, kurias man buvo išrašęs Kravčenka, ir kurios, anot Kanapeckienės, man visiškai nereikalingos. Be to, kraujo tyrimas net nepamenu kada man paskutinįkart darytas, gal pries kokius 4 metus
Tai už tuos kraujo tyrimus (ten daug tyrimų - nusėdimas, klampumas, bendras tyrimas, kazkas su kepenim susiję, dar kazkas....) simokėjau 131 Lt. Dar ketvirtadieni eisiu pas ją tyrimų atsakymų ir kontraceptinių parinkimo, bet jau mokėti nereikės, kaip ji sakė
Tai stai - kainos palyginus su kitoms privaciom klinikom (aš lyginu su Kravčnekos branginykus, kur pastaruoju metu lankiausi) labai nedidelės. O paslaugų kokybė, bent kiek man teko patirti - gera. Rekomenduoju. Drąsiai.