Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

QUOTE(Margie @ 2009 07 01, 18:33)
Pati vaikstau i "Maxmeda" pas Raksniene, esu patenkinta - daktare labai konkreti ir maloni  4u.gif , kalba greitai ir pagal reikala. Kainos yra vidutiniskos  ax.gif , ne pacios zemiausios, bet ir ne didziausios, galit paziuret www.maxmeda.lt Taip pat visos giria Kasilovskiene is tos pacios klinikos, karta buvau pas ja, labai patiko  smile.gif , bet bijau, kad pas ja labai daug zmoniu  blink.gif .

Na, mes supratome supratome, kad jums si ginekologe paliko gilu ispudi, kaip ir klinika. smile.gif Dziaugiames, kad savo atradimu norite pasidalinti su kitais biggrin.gif .Paskaiciuokite kiek kartu jau rasete apie tai...
Tik apie kainas anties neskleiskit.Kainos ten nera net vidutiniskos. Jos ten paprsciausiai vienos is didziausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achema: 01 liepos 2009 - 17:59
QUOTE(julya @ 2009 07 01, 13:27)
niekas nieko nepatars?

Na as jau anksciau minejau tik geru zodziu Gyd.Vildaite ir Gyd.Meskaite. Pas Gyd.Meskaite gali tekti ir palaukti, o Gyd.Vildaitei galit bandyti skambintis asmeniskai, gal ir greiciau pavyktu sutarti bigsmile.gif
Atsakyti
dekoju labai visoms, einu ieskotis gydytoju kontaktu ir skambinsiuos
Atsakyti
QUOTE(Achema @ 2009 07 01, 18:58)
Na, mes supratome supratome, kad jums si ginekologe paliko gilu ispudi, kaip ir klinika.  smile.gif Dziaugiames, kad savo atradimu norite pasidalinti su kitais  biggrin.gif  .Paskaiciuokite kiek kartu jau rasete apie tai...
Tik apie kainas anties neskleiskit.Kainos ten nera net vidutiniskos. Jos ten paprsciausiai vienos is didziausiu.

Rasau tik savo nuomone ir niekam nesakau kad ten geriausia is geriausiu doh.gif , kadangi kitose nebuvau blush2.gif , bet palyginus su poliklinika tai kaip zeme ir dangus. O jus nerasykit kaip cia blogai, o geriau patarkit gera daktara kitoms moterims mirksiukas.gif
Papildyta:
O as ir pati daktare atradau paskaicius butent sia temele 4u.gif
Atsakyti
Maxmedoje tikrai kainos yra vienos didžiausių...
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 07 02, 16:10)
Rasau tik savo nuomone ir niekam nesakau kad ten geriausia is geriausiu  doh.gif , kadangi kitose nebuvau  blush2.gif , bet palyginus su poliklinika tai kaip zeme ir dangus. O jus nerasykit kaip cia blogai, o geriau patarkit gera daktara kitoms moterims  mirksiukas.gif
Papildyta:
O as ir pati daktare atradau paskaicius butent sia temele  4u.gif

Jums mano gydytojas tikrai nepatiks.. Nes jis...nekalba.
T.y.kalba, bet tik tada, kai yra problema ir tai trumpai. Tiesiog sprendzia ta problema ir neturi tikslo patikti pacientei.
I visokias pacienciu "nuojautas", "man rodos, kad..." ir pan., paprasciausiai neatsako ir nekreipia demesio. Bet jo profesionalumas tai neismatuojamas... Teko savo kailiu isitikinti.
Atsakyti
Gal daugiau yra nuomonių apie G. Oršauskienę, o ypač apie L. Digrienę ("Centro poliklinika", Gerosios Vilties 1A, Vilnius)?
Labai jau nedaug nuomonių apie jas šioje temutėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Achema @ 2009 07 02, 19:28)
Jums mano gydytojas tikrai nepatiks.. Nes jis...nekalba.
T.y.kalba, bet tik tada, kai yra problema ir tai trumpai. Tiesiog sprendzia ta problema ir neturi tikslo patikti pacientei.
I visokias pacienciu "nuojautas", "man rodos, kad..." ir pan., paprasciausiai neatsako ir nekreipia demesio.  Bet jo profesionalumas tai neismatuojamas... Teko savo kailiu isitikinti.

Kas per gydytojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 07 02, 20:32)
Kas per gydytojas  rolleyes.gif

Deja, ne Lietuvoje....
Atsakyti
Gal kas patartumet gera ginekologe kontraceptiniu tableciu paskyrimo klausimu? blush2.gif noretusi nesalisko zmogaus,kuris nebruka jai vezamu tableciu,o atsizvelgtu i mano organizma,ar apskritai as juos galiu vartoti..
Atsakyti
Sveikos,
Ar kas lankotės Baltupių šeimos ir medicinos centre pas ginekologe Aurą Bartaškienę ?smile.gif Kokie atsiliepimai apie ją ?smile.gif ar čia tik man taip pasiseka pas ją apsilankius naudingos informacijos gauti 0, o ir vaistų parinkimas, kaip supratau eina tik tie iš kurių matyt gali daugiau "dovanėlių " gauti, tik svarbu greičiau pinigų į kišenę susidėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 07 10, 10:19)
Sveikos,
Ar kas lankotės Baltupių šeimos ir medicinos centre pas ginekologe Aurą Bartaškienę ?smile.gif Kokie atsiliepimai apie ją ?smile.gif ar čia tik man taip pasiseka pas ją apsilankius naudingos informacijos gauti 0, o ir vaistų parinkimas, kaip supratau eina tik tie iš kurių matyt gali daugiau "dovanėlių " gauti, tik svarbu greičiau pinigų į kišenę susidėti  4u.gif

Kazkada lankydavausi. Nuomones sutampa bigsmile.gif
Atsakyti